Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

özgecim soru bombardımanına tutulmuşsun canımm:))) Allahtan daha önce anlattığında dinlemiştim,sormuyorum ondan...gerçi bende uzman oldum sayılır 13 aydır,denemediğim şey kalmadı ama :))))))))

evet canım öyle oldu..
olsunn bilgilendiriyom ben arkadaşları :1hug:
ben de ööle bilgisizdim ilk geldiğimde :kedi:

görüşürüs kızlaarrr..
bende çıkıyorum.. gideyim evime artıııkk..
dinleneyim bir güsel..
öpüyorum herkesii. muck muck

evet canım öyle oldu..
olsunn bilgilendiriyom ben arkadaşları :1hug:
ben de ööle bilgisizdim ilk geldiğimde :kedi:

valla öyle canım bende burda çok şey öğreniyorumm..mesela senin diz çekme olayını deniyorum onu bilmiyordum.:))) ben genelede yastık falan koyuyordum:))) bakalım bugünü saymassak kaldı 4 günnnnn zemuszemus

bende öyleyim ayşencim kafama takmıyorum,gayet rahatım diğer aylara göre,alıştık galiba hayal kırıklıklarına,sürpriz olsa daha iyi olucak diye düşünüyorum bende...

evet canım aynen öle alıştık artık bi de ben bu ay tsh için tedaviye başladım onun düşmesi gerek hamiş kalabilmem için bir ay içinde düşermiş çoğunun 20 gün felan oldu ilaca başlayalı eğer böle bi durumda olursa yani tsh düşerde ben hamiş kalırsam habersizzz çookkkkk büyükkk bi süpriz olur
hemde ne harika olurrrr bu bunalımdan kurtulurum yaaaa:uhm: :a015: :çok üzgünüm:

inşllhh canım birbirimiize hamiş haberlerimizi verdiğimiz günleride görürüzz
dualarda buluşalım inşlhhhgh :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…