kıslar günaydın...
özgecim nasılsın? bebiş nasıl bakem?
bu sabah mide bulantısı ile kaltım ya ve felaket acıktım. adetime 10 gün kaldı. inşallah bebişim yerine yerleşmiştir yaaaa.. mafoldumben bir de doymadım yaa bu sabah 2 açma yedim hala açımmmmmm
ben bünyeden bünyeye değiştiğini düşünüyorum aslında. mesela annem 3 aylığına kadarf ne m,ide bulantısı ne baş dönmesi ne tiksinti ne yorgunluk hiçbir şey hissetmedi mesela. değişik duygular yani bazı bünyede erken tepki verebilir yani... inşallah hamiş olursun hayalcim.
:hulya:
ay cıbıh kraker çok güldüm kaydirigubbakcemile3
kız ölee peşpeşe yapılır mı, en güsel günleri boş geçmişiniz Allah iyiliğinizi versin kaydirigubbakcemile3
sen niye sormuyon banaa..
neyse bakalım tutturmusunuzdur belki de :jeyyar:
kız sabırsız hayal :)))
ben de senin gibiydim valla...
şimdi de 9 ay nasıl beklicem die düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
bende de ne mide bulantısı ne kusma hiçbişi yok.. annemde de yokmuş. ona cekmişim herhalde..
ama adetten 1 hafta önce kasık ağrılarım başlamıştı.. karnımda da gaz başlamıştı..
hadi bakalım hayırlısı olsun.. ama sabretcen canım başka çaren yookk kaydirigubbakcemile
sabrın sonu selamettir hadi bakalımmmm
deme kız demek en güzel günlerdi haaa
ve biz geçtikmafoldumben
du bakiiim eğer bu ay olmazsa şu 10-12-14....ü deneriz hem çok yorulmamış oluruzkaydirigubbakcemile3
anam evladım yorma beni gel işte bak senin için ne kadar çalıştık yahu görmüyormusun emeklerimizi görde yorma bizi annecim zaten havalarda soğudu acı bizekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?