Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

günaydın kızlarrr

kızlar bakn bu benim doktorum..
hamilelikle ilgili bir çok yazısı var bu sitede..
süper bir doktordur bir tanedir..
bu yazısı da hamilelikte ilk 3 ay ile ilgili.. okumanızı tavsiye ederim..
hamiş kalanlar ve kalacak olanlar da okuyabilir.. nasıl olsa hepiniz hamiş kalacaksınız

http://www.anneoluncaanladim.com/yazarlar/13/huseyin-mutlu/54/cilekes-aylar

anaaaaaaaa ben bu 10-12-14-16-16-20 olayını bilmiyoduuuuuuuuuummmmm:1shok:

benim adetim ekimin 20 sinde bitti biz 21-22-23-24-25-26-29-30-31 inde çalıştık çok yorulmuştuk 27-28ini boş geçtik:roflol:

bakalım nolcak beklenmeyen adet tarihime 4-5 güncük kaldı

ay cıbıh kraker çok güldüm kaydirigubbakcemile3

kız ölee peşpeşe yapılır mı, en güsel günleri boş geçmişiniz Allah iyiliğinizi versin kaydirigubbakcemile3
sen niye sormuyon banaa..

neyse bakalım tutturmusunuzdur belki de :jeyyar:

kıslar günaydın...
özgecim nasılsın? bebiş nasıl bakem?
bu sabah mide bulantısı ile kaltım ya ve felaket acıktım. adetime 10 gün kaldı. inşallah bebişim yerine yerleşmiştir yaaaa.. mafoldumben bir de doymadım yaa bu sabah 2 açma yedim hala açımmmmmm

iyi canı herhalde bebiş yaa.. ne yapsın.. karnımı şişirip bana gaz yapıp duruyooo..

inşallah yerleşmiştir canım bebiş de senin karnınaa..

of kızlar yaa zaman geçmiyo bunu öğrenmenin erken bi yolu yokmu yaa
sinir oluyorum içime hamileyim gibi doğuyo bi kaç gündür kasıklarıma kramplar batıyo ve oturdum yerde hafif bi baş dönmesi yaşıyorum ve çok acıkıyorum şiddettli yemek yiyorum olabilir mi CADIARZU
daha nerden baksan en azından bi 10 günüm var adetime beklemek kadar nefret ettim bişe yok yaa

KIZ DAHA COK ERKENN..
o kadar erken belirti olması çok zor canım.. hemde mide bulantısı flan.. ı ıhh..
dikkat et kendine psikolojik olarak yaşatma bunları..
hele bir adetine 6 gün fln kalsın öyle bak belirtilerine..
çok merak edersen de 4 gün kala fln kan testi yaptır canım

çok merak edersem olur mu kız ben meraktan çatlıcam kaydirigubbakcemile3
ama öncekinde öle olmuştum ben adetime 10 gün kala ben bitik durumdaydım erken belirti veriyo yani ondan böle sabırsızlandım ben bu ay

ben bünyeden bünyeye değiştiğini düşünüyorum aslında. mesela annem 3 aylığına kadarf ne m,ide bulantısı ne baş dönmesi ne tiksinti ne yorgunluk hiçbir şey hissetmedi mesela. değişik duygular yani bazı bünyede erken tepki verebilir yani... inşallah hamiş olursun hayalcim.
:hulya:

inş canım yaa çok istiyoruz inş rabbim istiyen herkeze verir ama birde önceden öğrenme gibi bi şansımız olsaydı birde

kız sabırsız hayal :)))

ben de senin gibiydim valla...

şimdi de 9 ay nasıl beklicem die düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

bende de ne mide bulantısı ne kusma hiçbişi yok.. annemde de yokmuş. ona cekmişim herhalde..
ama adetten 1 hafta önce kasık ağrılarım başlamıştı.. karnımda da gaz başlamıştı..

hadi bakalım hayırlısı olsun.. ama sabretcen canım başka çaren yookk kaydirigubbakcemile

sabrın sonu selamettir hadi bakalımmmm

deme kız demek en güzel günlerdi haaa
ve biz geçtikmafoldumben
du bakiiim eğer bu ay olmazsa şu 10-12-14....ü deneriz hem çok yorulmamış oluruzkaydirigubbakcemile3

anam evladım yorma beni gel işte bak senin için ne kadar çalıştık yahu görmüyormusun emeklerimizi görde yorma bizi annecim zaten havalarda soğudu acı bizekaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:

İnş canım bekliyoz iştee elden bişe gelmiyo
inş böle devam eder canım benim yaa
geçer bakalım sende sabretkaydirigubbakcemile3

bence de valla, çok fena sabırla çalışmışsınız sizz..
inşallah bu emeklerinizi görürde gelir bebişko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…