- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
özge soru bombardımanına tutulmuşsun canım maşşllah ...
taktik nee:uhm:[/QUOTE canım adetinin ilk gününden başla saymaya 10 12 14 16 18 20 günlerde ilişkiye gir gün aşırı olmuş oluyo arkadaşımızında dediği gibi hergün ilişkiye girmk spermin kalitesini düşürüyo o yüzden gün aşırı birde özge arkadaşımız ilişkiden sonra bacaklarını kendine doğru çekip 15 veya 20 dakika öle ytmış eralde zaten bebek istiyorsan ilişkiden sonra hemen yağa kalkmıycaksın canım
sizi tebrik ediyorum sizde hamiş grubuna katılmışsınız. özge aramızda tek hamiş olduğu için bütün sorular ona yöneldi aslında. :dance:
canım taktik adetinin ilk gününden başla saymaya 10 12 14 16 18 20 günlerde ilişkiye gir gün aşırı olmş oluyo arkdaşımızında dediği gibi hergün ilişkiye girmek spermin kalitesini düşürüyo o yüzden gün aşırı birde özge arkadaşımız ilişkiden sonra bacaklarını kemdine oğru çekip 15 veya 20 dakika öle yatmış heralde zaten bebek istiyorsan ilişkidn sonra hemen ayağa kalkmıycaksın cnım opuyorumnanaktan
Allahım yarabbim..
bakın son kez yazıyommmm.. iyi okuyunn..
adetin ilk gününü 1. gün olarak aldıgınızda, adetin 10. gününden başlayarak gün aşırı çalışma yapacaksınız...
10.-12.-14.-16.-18.-20. günlerde, hatta 22. gün dahil çalışın..
çalıştıktan sonra sırtüstü uzanırken, dizlerinizi kendinize doğru çekin, rahat olsun diye bacaklara sarılabilirsiniz de.. ööle 10-15 dk. uzanın..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tatlişiiimmmmm...
gel sen de biraz soru cevaplaa... delikafadulden
sorma tatlişş sormaaa...
prof. oldum bugün ben kaydirigubbakcemile3
canım sen çok güzel yazmışsın işte ben onun üzerine ne diyim gerisi onlara kalmış sıkı çalışcakalar derslerine-tatlicadiarzu-
hhehehe demet ümit miş kız çıbıh kraker laelaelaelaelae
sen de tutturamadın kaydirigubbakcemile3
ama evet çok yaklaşmışsın.. ben hiç öle düşünmedim, bişiyin baş harfleri fln gibi geldi.. bide akıllıyım diye geçinirim kaydirigubbakcemile3
inşallaahhh hamilesindir canımm
cnm benim adetim 6 gün sürüyo bu durumda 4 gün sonra 2şer gün araylamı deneme yapmalı:1rolleyes:
evet hesabın doğru canım.ilk denemeniz mi olacak?
cnm benim adetim 6 gün sürüyo bu durumda 4 gün sonra 2şer gün araylamı deneme yapmalı:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?