hala soruyon mu kızzklava:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:tmm tmm anladım bu sefer:roflol:Şeniz
hayır cnm 6 aydı deniyoruz ama tık yok bu aydan baya umutluyum inşallah olur da ama olmazsada artık bunu deneriz ben akıntımın yoğun olduğu gün yumurtladığımı düşünüp o gün ilişkiye giriyodum geri kalanıda rastgele yani
benim de 2.ayım olacak.daha yolun başında umudumuzu kesmek yok tabii.akıntı çok olunca yumurtladığımız doğru.ama rastgele yapmamalıyız.geçen ay bende 4 defa çalışıp bıraktımkaydirigubbakcemile.olmuyormuş öyle.gün aşırı adetten birkaç gün öncesine kadar yılmak yok.azcık yorulcaz ama olsun.:kedi:
cnm ben yorulmaya razıyımda eşim öyle planlı olmasına karşı onu ikna edemiyorum
yaa güselim,,
sen de planlı demiicen adama o zaman...
sen calışman gereken günleri bilecen..
o günlerde böle daha işveli cilveli, mini gecelikli kaydirigubbakcemile3 falan olcan
hayatım benim kocam vardiyalı çalışıyo üstelik 12 saat çalışıyo o yüzden mecburen öyle oluyo yorgun olduğu zaman cansu dere gelse gözü görmez vallaa:roflol:
ya özge senintaktik nedir herkez diyo ben kaçırmışım o bölümü anlatsana bakalım neymiş kız merak ettim inan ki
bencede kıslar boyle planlı hıc hos olmuyoyaaa a bugun yumurtlama gunum dıyeee sıkıcı benceee eskıler yumurtlama gunu ovalasyon testımı bılırmıs bız cok kafamıza takıyoruz benneyaptımkibenneyaptımki demı kıslar aslında hersey olacagına varırr rabbım ısterseee allah korusun tecavuze ugruyolar hamıle kalıyolarrr yanı hersey allahtan allah ısterse ıstedıgın kadar yırtın bos bencee kendımızı kandırıyoruz
katılıyorum canım sana haklısın ya ama işte genede dayanamıyo insan
ya özge senintaktik nedir herkez diyo ben kaçırmışım o bölümü anlatsana bakalım neymiş kız merak ettim inan ki
hayalcim ya herkes ezberledi. bak ben sölim sana
adetinin 1.günü itibari ile 10.12.14.16.18. ve 20. günleri ilişkiye giriyorsun tek günler hariç. bu arada spermler 2 günde daha kaliteli oluyor. ilişkiden sonra ayaklarını karnında topluyorsun ellerinle tutabilirsin de 15-20 dakika o şekilde bekliyorsun canım. taktik bu inşallah işe yarar canım...vereliniortak
kız maafetcem heee.. bugün 2 kere anlattım zaten..
bu topikte 20. anlatışımdır herhalde kaydirigubbakcemile3
git 2-3 sayfa geriye görürsün.. kaydirigubbakcemile3
yoruldum ayol..delikafadulden
hayalcim ya herkes ezberledi. bak ben sölim sana
adetinin 1.günü itibari ile 10.12.14.16.18. ve 20. günleri ilişkiye giriyorsun tek günler hariç. bu arada spermler 2 günde daha kaliteli oluyor. ilişkiden sonra ayaklarını karnında topluyorsun ellerinle tutabilirsin de 15-20 dakika o şekilde bekliyorsun canım. taktik bu inşallah işe yarar canım...vereliniortak
aman canım sen sinirlenme dur ben gider bakarım yorulma sen gerçi öğrendim ama okurum yinede kızma sen tmm mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?