Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bekle bekle benimde 17 kasım şurda birşey kalmadı yakaydirigubbakcemile3özgenin bir lafı vardı çalışın vakit geçsin diye sende öyle yap çalışmaya devam :kedipuyorumnanaktan

hahaha evet canım valla çalışın vakit geçsin aaaaa..

fortele de inanma evaacım.. onunla ilgili topiclerde var, hamile olanlarda bile 4 gün onceden bile o testle negatif cıkanlar var..
çıkmazsa kafana daha çok takarsın..

meraktan çatlayacak gibi olursan, adetine 3-4 gün kala kan testi yaptır benim gibi kaydirigubbakcemile3

düşün bak kanda bile 3-4 gün önce çıkıyor..

ya doktorum bana da yazdı ama ben kullanmadım. acaba kullansam mı? bir de yan etkisi falan oluyor mu canım?:1no2:

yok kız ne yan etkisi..
sakın kullanmamazlık etme sakınnn...

sen pek başına buyruksun galibaa, doktor yazmış kullanmamış bak baakk kaydirigubbakcemile3

hemen al kullanmaya başlaa

yok canım yan etkisi felan kullan hamile kalmayı düşünen her insanın 2 ay öncesinden kullanmaya başlaması lazım

bu yeni nesli bazen anlamıyorum ben yaa. annelerimiz doğum yapmış babannelerimiz anneannelerimiz o zaman folikasitmi varmış yaa? yeni yeni şeyler çıkıyor hergün. ayak uydurmak çok zor yeni çıkan herşeye. neyse akşama eve giderken alayım bari de kullanayım. teşekkürler yasemincim..kaydirigubbakcemile5

Bende folic asit kullanıyorum çok önemli kullanman gerekir canım..Hemen başla bence bir yan etkisi de yok.Folic asit sadece bir vitamin canım..

Selam kızlar.Muhabbetiniz bol olsun.Birazdan okula gideceğim ama buraya bakmadan edemiyorum.Harika sohbetleriniz

ya doktorum bana da yazdı ama ben kullanmadım. acaba kullansam mı? bir de yan etkisi falan oluyor mu canım?:1no2:

bende kullanıyorum folik asit banada doktor verdi ben hamile kalıyorum ama bebek tutunamıyo bende bi sürü test felan yapıldı ve tek sebep vitamin eksikliği denildi bu yüzden sürekli kullanmam lazım bence sende kullanmalısın özellikle doktor yazmış sanada kullan bence

canım orası öyle eskiden yokmuş ama organik besleniyorlardı onlar biz ise hormonlu yiyecekler yiyoruz ama sen alda kullan rica ederim canımopuyorumnanaktan

yok kız ne yan etkisi..
sakın kullanmamazlık etme sakınnn...

sen pek başına buyruksun galibaa, doktor yazmış kullanmamış bak baakk kaydirigubbakcemile3

hemen al kullanmaya başlaa

başına buyruk değilde canım ilaç kullanmayı sevmiyorum. çok çok hasta olmadan asla ilaç içmem ben. adet olduğumda bile ilaç içmek yerine o ağrının geçmesi için papatya çayı içiyorsun bol bol. ayaklarına sıcak patik giy belini de sıcak tut hiç ilaç içmene gerek yok yani bunun gibi mesela. o yüznden kullanmadım canım sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

canım orası öyle eskiden yokmuş ama organik besleniyorlardı onlar biz ise hormonlu yiyecekler yiyoruz ama sen alda kullan rica ederim canımopuyorumnanaktan

tamam canım akşama alıp kullanacağım inşallah. saol hayatım:çok üzgünüm:

bu ay değil ben her ay hamile kalmak isteyenlerdenim galiba:)
geçtiğimiz aylarda ara vermiştim bebek çalışmasına.bu ay başladık gene.
adetime 5 gün var
2 gündür sabah hafif bulantı ile uyanıyorum ve bugün hala nmidem yanıyor ve ekşiyor.

off idrar testi yapsam çıkmaz
kanı da en erken 2 satte veriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…