artık yavaş yavaş görev şekline dönüşmeye başlıcak sanırım.. .)
bekle bekle benimde 17 kasım şurda birşey kalmadı yakaydirigubbakcemile3özgenin bir lafı vardı çalışın vakit geçsin diye sende öyle yap çalışmaya devam :kedipuyorumnanaktan
ya kızlar folikasit kullanan var mı içinizde acaba?
ben kullanıyorum canım
ya doktorum bana da yazdı ama ben kullanmadım. acaba kullansam mı? bir de yan etkisi falan oluyor mu canım?:1no2:
ya doktorum bana da yazdı ama ben kullanmadım. acaba kullansam mı? bir de yan etkisi falan oluyor mu canım?:1no2:
yok canım yan etkisi felan kullan hamile kalmayı düşünen her insanın 2 ay öncesinden kullanmaya başlaması lazım
bu yeni nesli bazen anlamıyorum ben yaa. annelerimiz doğum yapmış babannelerimiz anneannelerimiz o zaman folikasitmi varmış yaa? yeni yeni şeyler çıkıyor hergün. ayak uydurmak çok zor yeni çıkan herşeye. neyse akşama eve giderken alayım bari de kullanayım. teşekkürler yasemincim..kaydirigubbakcemile5
yok kız ne yan etkisi..
sakın kullanmamazlık etme sakınnn...
sen pek başına buyruksun galibaa, doktor yazmış kullanmamış bak baakk kaydirigubbakcemile3
hemen al kullanmaya başlaa
Selam kızlar.Muhabbetiniz bol olsun.Birazdan okula gideceğim ama buraya bakmadan edemiyorum.Harika sohbetleriniz
canım orası öyle eskiden yokmuş ama organik besleniyorlardı onlar biz ise hormonlu yiyecekler yiyoruz ama sen alda kullan rica ederim canımopuyorumnanaktan
tamam canım akşama alıp kullanacağım inşallah. saol hayatım:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?