Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam kızlar
herkese hayırlı cumalar
bol bol dua edelim
hamişleeer sizin duanız kabul olur bizlere çooook dua edin.

kullan kullan canım bak herkes kullanıyor ihmalde etme sabah kahvaltıdan sonra al bir tane ohh gelsin vitaminleropuyorumnanaktan

tamam canım kullanacağım söz veriyorum =)
ya gebelik belirtileri ne zmaan başlar acaba? bir de ben 10. günü çok yatmıştım yani ilişkiden sonra diğer günler öyle değil de tabi o zmaan özgenin formulünü bilmiyordum 10.gün tutma şansı ne kadar acaba yaa:S beklerken çok sabırsız oluyor insan yaaamafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

inşalah hamişsindiropuyorumnanaktan

canım inşallah hamiş olursun. allahım tez vakitte hayırlı evlatlar naip etsin cümlemize..:Saruboceq:

bazılarında belirtiler erken çıkar bazıların geç döllenmeye bağlı olarak geç çıkar bunları hiç düşünme canım psikolojik olmasın adetini bekle sadece valla yumurtlama gününü yakala 10. 12 .gün önemli değil rabbim isterse son gün bile veriropuyorumnanaktan

kızlar folikasit bende mide ekşimesi ve mide de şişkinlik yaptı.. dr. günde 2 tane kullanılması gerekiyo dedi.. ben 1 tane içiyorum..

bu arada herkese hayırlı cumalar... :)

öyle valla canım haklısın herşeyi ona yormak istemiyorum ama bu sabah kalktığımda çok midem bulanıyordu. hala da ara ara bulanıyor eklşiyor

aman dşünmeyeceğim yaaa hayırlısıneyse o olsun
mübarek cuma günü allahım cümlemizin dualarını kabul eylesin inşallah ya rabbim.

....................CUMA DUASI...................
......BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.........

LAİLAHE İLLALLAH CUMANIN SEBEBİYLE,MUHAMMEDÜRRESULULLAH GEREK YÜZÜN GÖLGESİYLE,DÜNYA VE AHİRET MURADIMI VER,MELEKLER DUASIYLA.YA VEDÜDÜM ENTE MAKSUDUM.KULHUVALLAHÜ EHAD BİNBİR İSMİNDEN MEDET, YETİŞ MUHAMMED
KULHUVALLAHÜ EHAD BİNBİR KERE YA SAMED.CENNET KAPILARINI AÇ,BENİM GÜNAHIMDAN GEÇ.BENİM GÜNAHIM VAR İSE,SENİN GİBİ HAKK'IM VAR.MUHAMMED ALEYHİSSELAM GİBİ DOSTUM VAR.İLAHİ KABRE VARDIĞIM GECE LÜTFEYLE YALNIZ KALDIĞIM GECE,BİLMEDİĞİMİ BİLDİR,KABRİMİ NUR İLE DOLDUR,KEVSER ŞARABINA KANDIR,ULU CEMALİNİ GÖSTER.ESTAĞFİRULLAH İSTİĞFARIN BEN ZAYIF GÜNAHKARIM.YA CELİL YA CABBAR SEN BAĞIŞLA GÜNAHIM.YA SATTAR,İLAHİ CENNET CEMALİNİ GÖSTER BANA,GECE GÜNDÜZ YALVARIRIM SANA,DÜNYA VE AHİRET MURADIMI VER BANA.RABBİM ALLAH,FİKRİM ZİKRULLAH,KALBİMDE RESULULLAH.EVVELİM ALLAH,AHİRİM ALLAH.LAİLAHE İLLALLAH MUHAMMEDÜRRESULULLAH.CUMA GÜNÜMÜZ VAR,İSLAM DİNİMİZ VAR.MUHAMMED GİBİ ŞAHIMIZ VAR.ALLAH DEDİM DOSTUM,99 İSMİNE MÜHÜR VURDUM ÜSTÜNE.ESTAĞFİRULLAH VE ETÜBÜ İLEYK.SIRRIM SÜBHANIM ALLAH,DERDİM DERMANIM ALLAH.GAFİL KULUNA GAM DÜŞMÜŞ YETİŞ İMDADIMIZA YA MUHAMMED.KULHUVALLAHÜ EHAD BİNBİR KERE YA SAMED.KEREMLER KANİ MUHAMMED.UMARIZ SENDEN ŞEFAAT.LAİLAHE İLLALAHTIR SÖZÜM,İHLAS-I ŞERİFTE YÜZÜM,AYETEL KÜRSİ HAKKI İÇİN SEN KABUL EYLE SÖZÜM.BUGÜN CUMA GÜNÜDÜR,DİNİM İSLAM DİNİDİR.DİNİM İSLAM DİNİ OLDUĞUNA,YEDİ BİNİN HIFZINA MÜHÜRLEDİM ÜSTÜNE.LAİLAHE İLLALLAH ÜÇ MURADIM VAR: ALLAH BİRİ,CENNET BİRİ,IRMAK BİRİ.DİDARINI AÇ CEMALİNİ GÖSTER. YA RESULULLAH, YA RABBENA HER HALİM MALUMDUR SANA.GECE GÜNDÜZ YALVARIRIM BEN SANA,DAİMA MUHTACIM CEMALİNİ GÖSTER BANA.CENNETİNE DAVET ET.ALLAHIM KANAAT,KABRİMİZDE RAHATLIK,SIRAT TA SELAMET,TATLI CANIMIZ SANA EMANET.SON NEFESİMİZDE SELAMETLER İHSAN EYLE,KABİR SUALİMİZİ VE DUALARIMIZI ASAN EYLE,CENNETİNLE CEMALİNİ CÜMLEYLE BERABER BANA DA NASİP EYLE.LAİLAHE İLLALLAH SELALAR DUASI İÇİN,MUHAMMEDÜRRESULLULLAH ARŞ-I ALA GÖLGESİ İÇİN,HASTALARA ŞİFA,CÜMLEYİ HASRETLERİNE KAVUŞTUR,MURATLARINA ERDİR SELALAR DUASI İÇİN. BİR ALLAH İSMİN, YA RESULLULLAH, YA CELİL ETME SEFİL.GÖNDER DELİL.İLAHİ YA RABBİ,HACETİMİZİ RAHMET DERYASINA ULAŞTIR,DUAYA AÇILAN ELLERİ İCABETE ERİŞTİR.ALLAHIM SENDEN BAŞKA KİMSEMİZ YOKTUR.LAİLAHE İLLALAH ARŞ-I ALAYA,MUHAMMEDÜRRESULULLAH ŞÜKÜR MEVLAYA.GANİ YA ALLAH DUALARIMIZIN KABUL OLMASINI İSTERİM.YA RABBİ YA RABBENA HERHALİM MALUMDUR SANA.İNAYET EYLE YÜZBİN KERE HAMD EDERİM SANA.CENNETİ ALA DA CEMALİNİ GÖSTER BİZE.LAİLAHE İLLALAH GÜNAHLARIMIZI AF EYLE.MUHAMMEDURRESULULLAH MAKAMIMIZI NUR EYLE.İLAHİ YA RABBİM SON NEFESİMDE KENDİME HAKİM OLMADIĞIM ZAMAN BU DUAMI SANA EMANET EDERİM,ERDE GEÇTE,DAĞDA,TAŞTA SEN YETİŞTİR.YA MUHAMMED SELATÜ SELAYA YOLLADIM MEVLA YA. SEN BENİM MURADIMI VER ALLAHIM GELECEK CUMAYA.LAİLAHE İLLALLAH KALBİMİZİ KARARTMA ,LAİLAHE İLLALLAH RIZKIMIZI AZALTMA,LAİLAHE İLLALLAH KABRİMİZİ DARALTMA,SENDEN BAŞKA KAPI ARATMA,LAİLAHE İLLALLAH İMANLA SABIR,MUHAMMEDÜRRESULULLAH AZAPSIZ KABİR.ALLAHIM BİZİ AF EYLE,RIZKIMIZI BOL EYLE,KABRİMİZİ NUR EYLE.KABRE GİRDİĞİM ZAMAN SUAL MELEKLERİNİ ASAN EYLE.EVVELİM ALLAH,AHİRİM ALLAH,KALBİMDE BEYTULLAH.LAİLAHE İLLALLAH MUHAMMEDÜRRESULULLAH.EŞHEDÜENLA İLAHE İLLALLAH VE EŞHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHÜ VE RESULÜHÜ DİYEREK ÇENE KAPAMAK NASİP EYLE YA RABBİ.YA RABBİM BU MÜBAREK GÜNDE BU DUAYI OKUYAN KULLARINA HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE YA RABBİM. TEZ VAKİTTE BEBELERİNİ KUCAKLAMAYI NASİP EYLE YA RABBİM.ALLAHIM ŞEYTANIN ŞERRİNDEN,DÜŞMANIN MEKRİNDEN,BİLHASSA NEFSİMİZİN ŞERRİNDEN,KABİRDEKİ YILANLARDAN,ÇİYANLARDAN,ÖLÜMÜN DEHŞETİNDEN,KABRİN VAHŞETİNDEN,SIRATIN ZULMETİNDEN MUHAFAZA EYLE.ÖLÜMÜN HAYIRLISINI,ÜÇ AYLARIN BİRİSİNİ,YASİN İN YARISINI OKURKEN ÖLMEK NASİP EYLE YA RABBİM......EL FATİHA....MEASSALEVAT....

evet aslında herşeyin bir zamanı var
benim ablam evlendiğinde adetini sabah akşam bekliyodu
hamile kaldı hiç belli olmuyo yumurtlama günleri

amin canım aminn

benim 2 sabahtır çok ekşiyor bu sabahta bulantım vardı ara ara geliyor böyle yiyecek gördüğüm zmana midem kalkıyor. ama acıkıyorum da ne biliyim. allahım bu mübarek cuma gününde bütün dostlarımızın dualarını kabul eylesin... AMıN

bu ayda geçerse 7 ay olacak.gerçi aman aman üstüne düşmedik biz.çok sıkı takip etmedik edemedik yumurta günlerini hep bi iş çıktı bişey oldu.bu ayda çok dikkat ettik sayılmaz.ama ümit işte

çevremde duyuyorum millet hamile.ne kolay kalıveriyolar hepside kazara falan diyor
pes yani

ayy inşallah canım hamilesindir benimde 2 gündür kasığımda ağrım oluyor sanki bıçak batırıyorlar sonra ağrıyor ve geçiyor CADIARZUneden acaba

bu ayda tutmazsa benim karar verdim kazara hamile kalıcam o garanti tutuyor hey yarabbimkaydirigubbakcemile3

ayy inşallah canım hamilesindir benimde 2 gündür kasığımda ağrım oluyor sanki bıçak batırıyorlar sonra ağrıyor ve geçiyor CADIARZUneden acaba

senin adetine ne kadar kaldı canım benim? benim daha 10 günün var ama belli olmuyor ki bazen erken oluyorum bazen geç koşullara göre değişiyor.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…