Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aynen valla şu kazara hamile kaldım diyenlere öyle şaşıyomkiii
ben 15 aydır uğraşıyom olmuyo işte demekki zamanı var herşeyin
sabırla bekliyorum ama çook yoruldum

senin adetine ne kadar kaldı canım benim? benim daha 10 günün var ama belli olmuyor ki bazen erken oluyorum bazen geç koşullara göre değişiyor.kaydirigubbakcemile5

benim 17 kasım canım normalde geçikmez benim adetim ama geçen ay değişti daha var anlıyacan hayırlısı

yasmin katılıyorum sana.saldım çayıra demeli aslında titizlendikçe stres oluyor insan ve geri tepiyo

lazzkizi yolrulma bebişine el uzat direneceğiz isteyeceğiz uğraşacağız
rabbimde mukafatını verecek inşallah

evet ya çok doğru bir yakınımızın 3 sene çocuğu olmadı allah korusun çok istedikleri için psiko tedavi gördüler gene olmadı kız tüp bebek yaptırdı en sonunda yaa o da kötü birşey hayırlısını diliyelim bebişlerimiz yerine yerleşince ben burdayım deyip kendini hatırlatıyor zaten hissetmeden boş hayallaere kapılmayalım. başka şeyler düşünelim mesela....
zemuszemus opuyorumnanaktan

artık kendime ve eşime söz verdim hiç kafaya takmayacam sters yapmayacam
RABBıM büyük ne zaman nasip etmişse o zaman olur inş.
zaten bu ay beklemiyorum tam yumurtlama günleri memlekete gidiyorum

bu ay olmazsa aralık için yumurtlama testi alasım var belşki öyle tutar.dr 1 yıl olmadan da test felan yapmıyor.yani neden olmadığına dair

kızlar bişi sorcam affınıza sığınarak
ya bu spermler hemen geri geliyo hiç kıpırdamıorum çıkmasın diye ama yine de foşur foşur dışarı çıkıyo
acaba bir sorunum mu var kızlarr

günaydın kızlar benimde son 5 günüm umarım gelmez kırmızılar salı günü dr.a gidicem kansızlık vardı tekrar bakılcaktı hep sallıyorum dün gitcektim ama hadi dedim reglden 1-2 gün önce gideyimde gebelik testide yaptırayım yoksa kan vermekten nefret ediyorum en azından o umutla veririm. bende göğüslerimin hassaslaşmasından başka bişe yok ama o regl belirtiside oluyo zaten. son 2 gündür ağır bikaç iş yaptım belki oda etkiler bebek işini yani oluşuyo durumdaysa oluşmamışta olabilir belki bilemiyorum. kasık ağrım vardı 2 gündür yok sanırım kendimi dinlemekten hissediyodum o ağrıları yoğun olunca hiç ağrım olmuyo. dr.larda diyolar fazla takmayın yoksa olmaz diye ama takmamak mümkünmü yaa benim bi akrabamda 1 sene hamile kalamamış dr.a gitmişler bişey çıkmamış halasınında 4 sene olmamış heralde halama çektim deyip umudu kesmiş ve 2 ay sonra hamile kalmış kısmet meselesi sanırım kızlar allah hayırlısını versin.

bel altında yastıkla noktalamaya çalış sonra hemen yastığı popona doğru yaklaştırki eğim olsun sonrada yukarı dik ayaklarını ve 3-4 saat kalkmamaı sölemişti dr bana banyo yok tuvalet yok demişti

kızlar bişi sorcam affınıza sığınarak
ya bu spermler hemen geri geliyo hiç kıpırdamıorum çıkmasın diye ama yine de foşur foşur dışarı çıkıyo
acaba bir sorunum mu var kızlarr

canım o herkeste oluyo ben ona internettede baktım normalmiş zaten önemli olan o su diil içindeki canlıların sana tutunması.

kim ne derse desin 3 4 saat bekleyemem valla 15 20 dk yeter gibime geliyor:kedi:

evet tabi arkadaşların söylediği gibi hemen kalkmamak gerekiyo ama afedersiniz eşiniz çıkarken zaten geri çıkanlar oluyo ben onu kastetmiştim.

baNA DA ÇOK GELıYO BıDE SABAH KÇÖRÜ BANYO YAPMAK ZOR OLUYO BEN BANYO YAPIP YATIYTODUM BıŞKAÇ SSEFERDıR BEKLıYORUM SABAHI

sağolun kızlar yaa sizlerde olmasanız cahil kalacam herşeyi de soramıyo insan
bu ay öyle yapayım çünkü bacağımı kaldırıyom yinede çıkıyodu ama yastık koyup ayağımıda duvara dayarsam çıkmaz herhalde
tekrar teşekkürler arkadaşlar

illaki çıkarda arkadaşın dediği gibi önemli olan içindeki vcanlıların ulaşması su ve sıvı kısmı illaki çıkar.

ben kaçıyorum kızlar.hemen bi test alıcam ve yapıcam olsun varsın.
yarın sonucu paylaşırım

y3s3mincim regline daha var kasık batmaların yumurtanla ilgili olabilir çalışmaları ihmal etmede kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…