Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ay yemek vakti ama canım yemek yemek istemiyr yaa midem çok acayip bulanıyor mu aciyor mu batıyor mu yanıyor mu??

selam canım hayırlı cumalar cumamız mübaret olsun. nasılsın bugün?

canım nasıl oldğumu bi anasam biryandan adet günüm biryandan kocişimin böbreklerinde taş çıktı sancısı çok oluyo dün gece sabaha kadar uyumadık yani çoooookkkkk stresliyim cnm ya ancak bu sitede sizlerin yanında rahatlıyorum opuyorumnanaktan

canım çok üzüldüm ya geçmiş olsun allahım acil şifalar versin inşallah. ben b,iraz atıştırayım birşeyler sonra senle ilgilenecğeim hayatım öpüyorum seniii...kaydirigubbakcemile5

kızlar bişi sorcam affınıza sığınarak
ya bu spermler hemen geri geliyo hiç kıpırdamıorum çıkmasın diye ama yine de foşur foşur dışarı çıkıyo
acaba bir sorunum mu var kızlarr

canım bende senin gibi korkmuştum bi sorunmu acaba diye düşünmüştük eşimle kimseyede soramıyo ki insan utanıyo ben daha sonra doktoruma somuştum bu normal dedi ama benimki tmmen çıkıyomuş gibi geliyo anında çıkıyo dedim dktr dediki erkeklerin spermindeki sıvıyla alakalı senin eşinin sperminde sıvı miktarı fazladır o yüzden ama kalmasıgerekenl kalıyodur merak etme dedi canım inşallah seni rahatlatabilmişimdir opuyorumnanaktan

bu arada spermin çıkışına takılmayın..
hamilelik istemeyip de, hemen kalkıp yıkanan yeni evlilerin hamile kaldıgını biliyorum ben..
çıkacak tabi o kdr sıvı içerde kalacak değil yaa..
ama giden gidiyordur merak etmeyin..

inşallah özgecim ya inşallah uğurlu gelisin senin bebiş bizim bebişleri de çağırsın gelsin onlarda artık kaydirigubbakcemile5

selam kizlar…
ne haber sizlerden. valla gecen sayfalari artik okuyamiyorum… oku oku bitmiyor valla. Kizlar valla herzaman yumurtlamadan sonra karnimda damar atmasi gibi birsey hissediyordum. ama bu ay simdiden basladi. Yumurtlamama bir hafta var halbuki. Akintim da var??? Ama krem renginde yani ak degil… Bakalim hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…