Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayyy ne bilim canım bana cazip gelen aslında gebelik testinin 12 tane olmasıydı kaydirigubbakcemile3
gebelik testi manyağa olarakkk delikafadulden
ama şimdide elimde var ben yapmıyorum normalde adetime bi hafta kala acabamı derdimm
şimdide çokkk rahatım nedensee :dance:

canım bence onun hamilelik testlerine de güven olmaz.şüphe düştü içime bir kere.

gul kantesti yapmadım canım dr.gidince yaparlar zaten. aralık listesi yapmıcam canım.
ama sizin hamile haberlerinizi bekliyorum sizleride hamiş olarak listeye eklicem.

kızlar hepinize iyi geceler ben çıkıyom çoook uykum var noldu bana yaaa böyle bu hamilelik beni çok uyutuyo...hepinize iyi sohpetler.

amannnnn boşver tatlımmm takmamak lazım fazlaa
herşeyin hayırlısı
sen ne kadardır istiyosun???

4 yıldır evliyiz ama yeni karar verdik geçen ay az çalışmıştık bir de antibiyotik kullanmıştım olmadı.bu 2.ayımız.inş.başka bir sorunumuz yoktur da en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize.

sleepy merhaba canım. sen de 10 kasımı bekliyordun değil mi? ben de 10 kasım. var mı herhangi bir belirti canım?

merhaba canım evet bende 10 kasım:)) umarım gelmezlerr kırmızılar:))) valla bu ay dinlememeye karar verdim kendimi ya sonra çok üzülüyorum.ama eğerki olursa liste halinde yazıcam:))) yani varda ben yok canım değildir falan diyorum:)) ama en çok bel ağrım var epeydir süren...bu ay iğne oldum bakalım tutturabildikmi? sen ne zamandır istiyosun canım?

SELAM KIZLAR YA BıZDE YUMURTA TAKıBı YAPIYORUZ BUGÜN YUMOŞUM 21 MM OLMUŞ 21 KASIM DA ADET OLMAM ıNŞ. ANAAA ıKıSıDE 21 :))SıZCE DE ıYı MıDR UM ıYı DıYO AMA ıLAÇSIZ TAKıP BU ARADA BUGÜN ADETıMıN 15.GÜNÜ YUMOŞUM ıYı GELıŞMıŞ SANKı DıMı :uhm:

canım inşallah tutmuştur. duaların kabul olur. senin için de dua edeceğim. benim bu 3. ayım olacak. ama aslında eylülde niyetlendik. adetlerim kısa benim. ortalama 23-24 gün gibi. öyle çok istikrarlı da birlikte olamadık geçen aylarda yumurtlama dönemimde en fazla bir -iki ilişki o kadar. bu ay da yumurtlama günümde bir kez birlikte olduk. ama ben ilk oğlumda da tam yumurtlama günümden bir gece önce birlikte olarak hamile kalmıştım. yani umutluyum bu ay ama. hayırlısı tabi ki. oğlumun bir kardeşi olsun istiyorum. geçen ay 7 yaşı bitti. 2. sınıfa gidiyor. yani zamanı geldi, kaçsın istemiyorum ama elbette herşeyin hayırlısı. umarım isteyen herkes en kısa zamanda yavrularına kavuşur. biz de tabii :))

evet canım süper benimde öyleydi ama benim ilaçla 3 tane olmuştu ve çatlatma iğnesi vuruldum bakalım bekliyorum..sen vuruldunmu iğne,olmadıysanda bir iki gün bol bol çalış ve devamındada..:)))

amin nazcım sağol canım duaların için bende burdaki tüm kızlara ediyorum valla...Allah bağışlasın oğlunu canım ne güzel sende bu sevinci tadanlardansın,hadi bakalım çok bekletmez inşallah abisini:)))

YOK BENıM ıLK TAKıP OLDUĞU ıÇıN ıLAÇ YOK ZATEN KENDıSı GAYET ıYı GELıŞıYO ÇATLAR BUGÜN YARIN DEDı
ÇALIŞIYORUZ BAKALIM :)HıÇ ıHMAL EDER MıYıM :kedi:

ya kızlar size bişey sorucam bu yumurta büyüme olayı nasıl oluyo
ben muayene oldum dktrm gayet çok yumurtan var dedi ama büyüklüğüdemi önemli CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…