Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet ayşecim bu ay yumurta takibi yapıldı ve çatlatma iğnesi oldum bekliyorum:)))

ay inşallah canım bu ay aynı anda müjde veririz inşallah.birde ben bişey sorcam bu yumurtaların gelişip gelişmediğini yada yumurtlamadığını nasıl anlaşılıyor. ultrası,ondamı görüyo doktor.nasıl belli oluyor merak ediyorum. acaba yumurtalıklardamı sorun var acaba diyoum.doktor baktığında adetimin 5 yada 6i günüydü sanırım 21.mm dedi iyi dedi. ama öylemi anlaşılıyo bilmem

yabenim yumurtlama sıkıntım yok aslında sadece günü belirlemek ve daha fazlalaştırıp şansı arttırmka adına tedavi yumurta takibiylr başlıyor.ama adetin 5.yada 6.gününde 21 mm olması pek mümkün değil canım ya .çünkü 20 mm de falan çatlıyor oda adetin 12,13 ,14,15 ,günlerine falan denk gelir.o kadar eken yumurta çatlamaz diye biliyorum.
önce yumurtra geliştirici ilaç kullanıyorsun sonrada günaşırı takip etmeye başlıyor gelişim için.18,20,21mm olduğundada iğne vuruyor çatlaması için.sürekli alttan muayenne yani çok zor bir süreç canım kimseye yaşatmasın..
tabi bu bizim artık 1 yılı geçtiğinden tedavi sürecinin ilk başlangıcı..

ya canım benim adet olmadan 1-2 gün önce iç tarafımda kaşıntım olur.ağrım yok bu ay ama kaşıntım var.yani gelceğinin habercisi.

canım inşallah hamişsindir ya :Saruboceq:
hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah canımopuyorumnanaktan
ayseece berru da adet oldu çok üzüldü yaa:çok üzgünüm:
kızlar inşallah bu ay hepiniz hamiş olursunuz öbür ayda arkanızdan ben gelirim opuyorumnanaktan

canım inşalla bu ay çektiklerin son olur hamiş olursun Allah yardımcın olsun canım ya kolay değil alttan muayene lmak birde sürakli inşallah hamile kalmışsındır bu ay :Saruboceq:

Ben de iyiyim teşekkürler.Mutlu haber için son 6 gün.Aslında dayanamayıp test yapiim dedim ama neyseki bugün pazarmış.Nöbetçi eczane arayamam şimdi diye vazgeçtim.Zaten pek bilmyorum buraları . Ben pek bi sabırsızım hihoyyyt

Kerem34gul senin henüz çocuğun yok değil mi? Seninle ilgili içimde tuhaf bir his var sanki oğlun olucakmış gibi.Garip bişey aslında bu.Nerden geldi bu düşünce bilmiyorum ama :1hug:

canım daha erken ama çıkma olasılığı çok düşü.nasıl belirtiler varmı .nekadar zamandır bebek istiyosun canım opuyorumnanaktan

Kerem34gul senin henüz çocuğun yok değil mi? Seninle ilgili içimde tuhaf bir his var sanki oğlun olucakmış gibi.Garip bişey aslında bu.Nerden geldi bu düşünce bilmiyorum ama :1hug:

ya canım ağzından bal damlıyo yok canım daha hiç çocuğum yok. ay tatlım ya inşallah alkisalkisalkisalkisalkisalkiscanım u nasıl bi his nasıl yani peki hislerin tutarmı kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…