kader arkadasım sen doktora gittiğinde iltihap yada herhangi bir rahatsızlık çıktımı
canım ben temmuz ayında dkra gitmiştim herşey çok güzel hiçbi sorun yokmuş canım dktr tekrar çağırmadı bileçok şükür iltihapta çıkmadı tatlım çok şükür opuyorumnanaktan
peki sen tatlım
Ayy bilmem ki , şimdi içime bişey doğmadan tahmin etmiyim zamanını.Hehehe .Ama cinsiyetini tahmin ediiimKızın olur senin herhalde , belki de ikiz bebeklerin olur , biri kız biri erkek
berrakada hadi banada tahmin yp. bazı kişilerin 6. hisleri çok kuvvetliymiş.bu ay sence hamilemyim.2günüm kaldı .kızımmı olcak oğlummu. sadece tahmin yap bakalım
seninde kızın olur herhalde . Fala inanma falsız kalma hesabı yapın ama.illaki söylediklerm çıkar demiyorum tabi ki ama rüyalarım çıkıyo genelde . Bu gece bi kendimi görim ben en iyisi ,hihoyyyt heheh hamilemiyim değil miyim diye .
bendede çıkmadı canım eşimdede sorun yok .ama niye olmadığınımerak ettim. hormon testi yaptırdınmı. benim muhtemelen prolaktinim yüksek.
KIZLAR BİŞEY SORCAMMM.alttan muayene olanlar bilir belki. hani doktor maşa gibi bisey sokuyor ya alttan onla neye bakıyor bileniniz varmı.
ayyy kızlar benim yine matraklığım başladı geldiler delikafadulden
canım neden sordun
kız ayşe ne maşası yawww :roflol:
ultrasyon için bi tane sopa gibi bişey sokuyo ondanmı bahsediyosunz yumoşlara bakıyo rahime :roflol:
nerdesiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?