Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kader arkadasım sen doktora gittiğinde iltihap yada herhangi bir rahatsızlık çıktımı

canım ben temmuz ayında dkra gitmiştim herşey çok güzel hiçbi sorun yokmuş canım dktr tekrar çağırmadı bileçok şükür iltihapta çıkmadı tatlım çok şükür opuyorumnanaktan
peki sen tatlım

bendede çıkmadı canım eşimdede sorun yok .ama niye olmadığınımerak ettim. hormon testi yaptırdınmı. benim muhtemelen prolaktinim yüksek.

berrakada hadi banada tahmin yp. bazı kişilerin 6. hisleri çok kuvvetliymiş.bu ay sence hamilemyim.2günüm kaldı .kızımmı olcak oğlummu. sadece tahmin yap bakalım

Seninde kızın olur herhalde . Fala inanma falsız kalma hesabı yapın ama. İllaki söylediklerm çıkar demiyorum tabi ki ama rüyalarım çıkıyo genelde . Bu gece bi kendimi görim ben en iyisi ,hihoyyyt heheh hamilemiyim değil miyim diye .

hadi bakalım hayırlısı tatlımmmm

berrakcım ayyyyyyyyy hadi nişlhhhhhhhhhhhhh ben kızları çokk severim yahuuuu

bak reglime sadece 4 gün var sen 4 güne kadar bi tahmn daha et
%99 olmama olasılığına rağmen

bendede çıkmadı canım eşimdede sorun yok .ama niye olmadığınımerak ettim. hormon testi yaptırdınmı. benim muhtemelen prolaktinim yüksek.

canım yaptırdım bütün gereken tahlilleri yaptırdım hepsi gayet güzel çıktı çok şükür canım elbet birgün gelecek bebişimiz ben artık evdesakin olucm kocişimi üzmiycem hep olumlu konuşacam opuyorumnanaktan

KIZLAR BıŞEY SORCAMMM.alttan muayene olanlar bilir belki. hani doktor maşa gibi bisey sokuyor ya alttan onla neye bakıyor bileniniz varmı.

Kızlar benim teyzemin kızı da evlendi 4 sene uğraştı çocuğu olmadı.O 4. senede oldu çocuğu,ikizlere hamile kaldı, sonra düşük yaptı.Sonra tekrar hamile kaldı şimdi bi oğlu var.Onlarında hiç bir sorunu yoktu sürekli bebek bebek diye diretip kafasına taktığı için psikolojik olarak olmuyodu bebeği.O yüzden pek kafaya takmayın hamile değlsenizde.Önümüzde birrrr sürü günler varrrr.Elbet bir gün olur.Hepiniz aynı anda hamile kalıyomuşsunuz birde , ne güzel olur . kaydirigubbakcemile3

kız ayşe ne maşası yawww :roflol:
ultrasyon için bi tane sopa gibi bişey sokuyo ondanmı bahsediyosunz yumoşlara bakıyo rahime :roflol:

canım neden sordun

ya kafama takıldı tatlım .baktı oktor sorun yok dedi bitti. ama o aletle neyebaktığını bilmiyorum. rahimmi. yumurtlalıkmı.muhtemelen rahim ve yumurtalıklara bakılıyor. iltihap olsa görse yada rahimde yaraya bakılabilirsa görse bişey söylerdi sanırım

kız ayşe ne maşası yawww :roflol:
ultrasyon için bi tane sopa gibi bişey sokuyo ondanmı bahsediyosunz yumoşlara bakıyo rahime :roflol:

evet canım sopa işte. bende saç maşası diyorum ona. ona benzeettimde.rahimdeki yara yada iltihap o sopa sayesinde görülüyor dimi tatlım. yumurtalıkların çalışıp alışmadığına onlamı bakılıyor

Ben burdayımmm ama çıkmam gerek, sinemaya gidicez kocişimle :))). Görüşürüz sonra yine.Kendinize iyi bakınn. opuyorumnanaktan

ayy canım tutayımda gitmesinler o zaman yahuuuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet yaaa öle her zaman bişey araştır kendini dinle acaba yumurta çatladımı ayyy acaba yakaladımı günü
ayy acaba hamilemiyim
kasıklarım mı ağrıdı gögüslerimmi şişti
günüm geldi olmadımmm
aaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

ay kızlar çok komiğim bugün
acaba hamilelik belirtisimiii :roflol: :roflol: :roflol:

evet ayşecim banada onunla baktı rahimde yara yok temiz dedi
sonra banada gösterdi yumoşları oldukça çoklar dedi ama pko başlangıcı var gibi dedi
bende anlamadım anacımm tekrar gidecektim ama tsh çıktı şimdi onu tedavi ediyoruz
sonra yumurta takibi yapacak......tabi boşa geçen bir sene olduu tsh inmeden hamiş kalmak çokk zormuş
sorununu bulmakta rahatlatıyo insanı en azından biliyosun yani canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…