Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sol yumurtalığın yamuk ama önemli değil demişti doktor.bu benim hamile kalmama engel olur mu?benim bu yüzden hiç sol tarafım ağrımıyor herhalde.

canım sol taraftaki ağrıyada gelince bence çoğu pskolojik sağ tarafıda ağıran var tabiki ama ben bi doktorun siesinde okumuştum yumurtlama olduğunu bi kadın sancıyla felan hissetmesi çok zormuş

canım sol taraftaki ağrıyada gelince bence çoğu pskolojik sağ tarafıda ağıran var tabiki ama ben bi doktorun siesinde okumuştum yumurtlama olduğunu bi kadın sancıyla felan hissetmesi çok zormuş

sağol canım içim rahatladı.yoksa ben de mi bir tuhaflık var diyordum.

kızlar ben bugün adet oldum doktora gidicem herhangi rahatsızlığımmı var diye nezman gideyim adetim bitincemi 3.günündemi neolur cevaplayınn:Saruboceq:

benim kırmızılar geldi malesef :a015:

canım üzülme dü benimkide geldi ama bu dünyanın sonu değlkistres yaptıka bebeğinin geleceği vakit uzar biliyosun demi önümüzdeki ay çok çalışırız :kedi:napalım canım elbet birgün rabbim bizede o güzl bebişi nasip edecek

şevkini kırmak gibi olmasın canım ama incir kürünü bir arkadaşım uyguladı ama fayda etmedi.gerçi herkesin bünyesi farklıdır.sana yararı dokunabilir.

canım dediğin gibi herkesin bünyesi farklı benimde birkaç arkadaım incirkürü ile hamile kaldı anlız incir kürünü 42 gün yapacaksın ndan sonra gebelik oluyo 21 gün yapıp 7 gün ara verip tekrar 21 gün dahA yapıyosun opuyorumnanaktan

ah be kızlar ....sihirli bir deyneyim olsa size dokundursam da hamile kalsanız ben de bir zamanlar böyledim size dua ediyorum .ama size tavsiyem alternatif tıb daha iyi sonuçlar veriyo bende o sayede kalmıştım kullandıgım bitkisel bir ilaç sayesin de sizde ümidinizi falan kaybetmeyin

inşallah cnm 6.ayda bitti 7.aya giriyoruz artık bu ay baya umutlanmıştım bir gün erken geldi kırmızılar inşallah en kısa zamanda alırız bebişlerimizi kucağımıza:çok üzgünüm:benneyaptımki

tarifini nerden bulabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…