benim yumurtlama dönemim çalışmalar yapıyoruz da bir faydası varsa yapıp yiyeyim dedim ama 6 ay uygulamak gerekiyorsa kalsın.
canım ben incir kürüne başlıycam istersen onuda bi düşün istersen
canım sol taraftaki ağrıyada gelince bence çoğu pskolojik sağ tarafıda ağıran var tabiki ama ben bi doktorun siesinde okumuştum yumurtlama olduğunu bi kadın sancıyla felan hissetmesi çok zormuş
benim kırmızılar geldi malesef :a015:
şevkini kırmak gibi olmasın canım ama incir kürünü bir arkadaşım uyguladı ama fayda etmedi.gerçi herkesin bünyesi farklıdır.sana yararı dokunabilir.
canım üzülme dü benimkide geldi ama bu dünyanın sonu değlkistres yaptıka bebeğinin geleceği vakit uzar biliyosun demi önümüzdeki ay çok çalışırız :kedi:napalım canım elbet birgün rabbim bizede o güzl bebişi nasip edecek
kızlar ben bugün adet oldum doktora gidicem herhangi rahatsızlığımmı var diye nezman gideyim adetim bitincemi 3.günündemi neolur cevaplayınn:Saruboceq:
kızlar ben bugün adet oldum doktora gidicem herhangi rahatsızlığımmı var diye nezman gideyim adetim bitincemi 3.günündemi neolur cevaplayınn:Saruboceq:
canım dediğin gibi herkesin bünyesi farklı benimde birkaç arkadaım incirkürü ile hamile kaldı anlız incir kürünü 42 gün yapacaksın ndan sonra gebelik oluyo 21 gün yapıp 7 gün ara verip tekrar 21 gün dahA yapıyosun opuyorumnanaktan
canımsen nedn doktora gideceksn sorun ne
tarifini nerden bulabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?