Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sevindim kızlar.doktorum bakıyor iyi bir doktor ama pek açıklama yapmıyor.birazda sert. o yüzdensoramadım. baktı yolunda hersey dedi. okadar.

kızlar kan hapı ve folik asit içip kilo alanvarmı.ben 6 ayda 2 kilo aldım.ve dur durak bilmiyorum.6 aydır iştahım arttı.birde evde koşu bandım var. koşuyoum ağır tempo. eğer bebiş varsa ilk haftalarda zararı varmıdır koşu bandının

canım folik asiti bende kullandım 2 ay ben zaten normaldede kilo alıyorum ve veremiyorum malum hastalığım öle bi illet dktrum rejim yapsanda veremezsin dedi kaydirigubbakcemile3
tiroid düşsün sonra rejim yap dedi ve kiloları vermedende hamiş kalma sağlıklı bi gebelik olmaz dedi
ama onu dinleyen kim gelsindeee yeterrrrrrrr:ecrin_bebek:

canım bende çle çok ustası değilim danteli acayip yaparım ama örgüde pek anlamıyorum
düz örgü ters örgü bide selanik biliyorum opuyorumnanaktan
ama bende değişik şeyler öğrenicem artık yaaaa

canım kan hapı için bişey diyemem ama folikasit kilo yapmıyo ben doktoruma sormuştum .canın sporuna devam et ama gebelikten şüpelendiğin zaman biraz azalt fazla ağır yapma yani genede sen bilirsin opuyorumnanaktan

bir sorum daha var?neden herkesin sol tarafı ağrıyor?sağ tarafımız ağrıyamaz mı?

arkadaşlar ben regl oldum artık bu sayfalara veda ediyorum eşim bu bebek işini kafamdan çıkarmam için bu sayfalara girmemem gerektiğini söylüyordu bende buralara rahatlıyorum diyordum ama artık çok kızmaya başladı ve eşimle bir anlaşma yaptık 3 ay kk ya girmicem artık çok üzgünüm hepinizi çok seviyorum hepinize Allahtan en kısa zamanda bebek diliyorum hayırlısıyla

canım gebe kalabilmek için .rahmi kuvvetlendiriyo yumurta sayısını çoğaltıyo diye biliyorum ama yanlız 6 aylık bi tedaviymiş bu neden sordun ttlımopuyorumnanaktan

benim yumurtlama dönemim çalışmalar yapıyoruz da bir faydası varsa yapıp yiyeyim dedim ama 6 ay uygulamak gerekiyorsa kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…