canım ibrahim saraçoğlunun sitesinden bulabilirsin ama benimdediğim kadar uygula 42 gün birde içine yumurtlama gülerinde havuçta rendele yumurtaların çatlamasını sağlıyo opuyorumnanaktan:hulya:
ok canım.adet olursam bittiğinde mi başlayayım?
çalışmalara başladık diye her akşam havuç suyu içiyorum faydası oluyor diye yazmıştı burada arkadaşlar.
evet canım adet olursan bittiği gü başlıycaksın inşallah olmassın hamilesindir kısss adet gününe kaç gün kaldıopuyorumnanaktan
24 kasımı bekliyorum canım.evet ilk çocuğumuz olacak allah kısmet ederse.geçn ay az çalıştık olmadı.bu ay bir gayret bakalım ne olacak.
neyse kızlar ben çıkıyorum sonra gene görüşürüz opuyorumnanaktan
KIZLAR BİŞEY SORCAMMM.alttan muayene olanlar bilir belki. hani doktor maşa gibi bisey sokuyor ya alttan onla neye bakıyor bileniniz varmı.
kızlar slmm benim sol kasığım ağrıyo bu belirti mi acep ya...
saol tatlim iyiyim cok mutluyum sen nasilsin?saanslı nasılsın adet oldunmu sen
İyi akşamlar kızlar,
Geçmişi oku oku bitmedi saatlerdir,çok birikmiş valla son 10 sayfayı da atladım
Saansli nasılsın tatlım?
ohhoo benim isler biraz karisti hayatim ustune gormemi oldum,adetmi oldum yoksa infertilite(kisirlik) baslangicina mi girdim hic bilemiyorum,,,
9 ekimde adet oldum
14 ekimde bittim ( 3 kasimda olmam gerekiyodu)
28 ekimde tekrar adet oldum ( yani 14 gun sonra)
2 gun normal kirmizlar geldi sonrasi koyu kahve ve siyaha yakin renkde peceteyle sildigimde geliyodu oda 1 kasimda bitti
simdi ne haldeyim yumurtlama donemimin son gununde oldugumu tahmin ediyorum hesaplarima gore,,,ama boyle kisa arayla adet olduysam kisirlik baslangicimidir acaba diye dusunuyorum,,,,cunku benim prolaktin hormonum cok az yuksek cikmisti 4 ay parlodel 2.5 mg kullandim temmuzda normale donmustu doktor hamis kalana kadar devam hamis kaldiginda ilaci birak demisti ama ben 1 aydir icmiyorum eczaneyle bi anlasmazlik oldu tekrar ev doktorumla gorusmem gerekiyodu bende okuldu sinavlardi derken gidemeyince ev doktoruma ilaci alamadim 1 aydir icmiyodum oyuzden hormon yukseldi ve kisirlik baslangici basladi diye dusunuyorum,,,hastaneye gittim ve doktorumdan bu ayin 17sine randevu aldim bakalim ne dicek,,,iste boyle durumum sekerim,,,doktor eger kisirlik baslangici derse mahvolurum 22 yasindayim eger oyleyse uzun yillar ugrasmam gerekecek cocuk icin ve ugrasabilirmiyim bilemiyorum,,,
dur bakalım hemen olumsz düşünme kullandığın ilaçlar hatta psikolojin bile etkilidir.daha bir çok neden var.eminim kısırlık başlangıcı falan yoktur.zaman zaman bizlerin başına da böyle düzensizlikler gelebiliyor.doktoruna gittiğinde en kesin cevabı alacaksın ama bence panik yapma bu kadar herşey yoluna girer.
saol ablacim tesekkur ederim (abla dememi yanlis anlamazsin umarim saygi acisindan yani)yok zaten istesemde olumsuz dusunememki sadece aklima geliyo ilaci kullanmadigim icin,,,herseyde vardir bi hayir kisirlikda olsa,bebekde gelse bebek gecde gelse bundada vardir bi hayir diyorum,,,suanda zaten tek dusunebildigim sey okulum,,,bebek icin calismalarimiz tabiki suruyor ama hastalandigim zaman cokda takmiyorum eskiden daha cok takardim cunku okulumun basindaydim henuz hicbisey belli degildi oyuzden biran once olsun istiyodum ama simdi diplomami alicam ve meslek okuluna baslamayi dusunuyorum ve okulu dondurmak zorunda kalmak istemiyorum cocuk isini oluruna biraktim yani ablacim rabbim nezaman bana hayirli ve saglikli evlatlar nasip edicekse ozaman versin,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?