Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım ibrahim saraçoğlunun sitesinden bulabilirsin ama benimdediğim kadar uygula 42 gün birde içine yumurtlama gülerinde havuçta rendele yumurtaların çatlamasını sağlıyo opuyorumnanaktan:hulya:

ok canım.adet olursam bittiğinde mi başlayayım?
çalışmalara başladık diye her akşam havuç suyu içiyorum faydası oluyor diye yazmıştı burada arkadaşlar.

ok canım.adet olursam bittiğinde mi başlayayım?
çalışmalara başladık diye her akşam havuç suyu içiyorum faydası oluyor diye yazmıştı burada arkadaşlar.

evet canım adet olursan bittiği gü başlıycaksın inşallah olmassın hamilesindir kısss adet gününe kaç gün kaldıopuyorumnanaktan

evet canım adet olursan bittiği gü başlıycaksın inşallah olmassın hamilesindir kısss adet gününe kaç gün kaldıopuyorumnanaktan

24 kasımı bekliyorum canım.evet ilk çocuğumuz olacak allah kısmet ederse.geçn ay az çalıştık olmadı.bu ay bir gayret bakalım ne olacak.

24 kasımı bekliyorum canım.evet ilk çocuğumuz olacak allah kısmet ederse.geçn ay az çalıştık olmadı.bu ay bir gayret bakalım ne olacak.

ooooo canım daha baya varmış adet gününe canım gün aşırı çalışın çok çalış :kedi:inşallah canım en kısa zamanda bebişine kavuşursun bu günleri iyi değerlendirn çok çalışın kaydirigubbakcemile

Bu alete yanılmıyorsam spekulum denir.Bu da bulduğum bilgiler:

Bazı doktorlar bunun yerine iki parçadan oluşan modellerini tercih edebilirler. Aletin en önemli özelliği vajina duvarlarını birbirinden ayırarak rahimağzını görünür hale getirmesidir.
Bu esnada doktor vajinayı tümüyle inceleme imkanı elde eder. Var olan akıntının niteliği not edilir. Daha sonra spekulum biraz daha derine itilerek rahimağzı gözlenir. Burada erozyon ("yara"), doğuma bağlı yırtık, varsa enfeksiyon belirtileri not edilir. Bu esnada papsmear fırçası rahimağzına yerleştirilerek birkaç kez döndürülür. Böylece rahimağzı içi ile rahimağzı-vajina birleşim yeri arasından hücre numunesi toplanır. Fırça dışarı çıkarılarak özel bir cam üzerine yayılır ve hemen özel bir sprey sıkılarak işleme tabi tutulur.
Papsmear için örnek alınması işlemi doktordan doktora değişmek üzere çeşitli yapılarda çubuklar kullanılarak gerçekleşir. Bu işlem her zaman ağrısızdır. Bazı durumlarda numune alınması sponrasında birkaç damla kanamanız olabilir. Doktorunuz aksini söylemediği sürece bu tamamen normal kabul edilir.

ıyi akşamlar kızlar,
Geçmişi oku oku bitmedi saatlerdir,çok birikmiş valla son 10 sayfayı da atladım
Saansli nasılsın tatlım?

kızlar slmm benim sol kasığım ağrıyo bu belirti mi acep ya...

Geçen ay benim de sol kasığımda ağrı olmuştu.Ümitlenmiştim ama ağrıdan hemen hemen bir hafta sonra regl oldum.Doktorum o ağrının yumurtlamada,regl de ve hamilelikte de olabileceğini söyledi.
Sonuç olarak yine kesin birşey yok yani cnm

saanslı nasılsın adet oldunmu sen
saol tatlim iyiyim cok mutluyum sen nasilsin?
soruna gelince hayatim,,,
ohhoo benim isler biraz karisti hayatim ustune gormemi oldum,adetmi oldum yoksa infertilite(kisirlik) baslangicina mi girdim hic bilemiyorum,,,
9 ekimde adet oldum
14 ekimde bittim ( 3 kasimda olmam gerekiyodu)
28 ekimde tekrar adet oldum ( yani 14 gun sonra)
2 gun normal kirmizlar geldi sonrasi koyu kahve ve siyaha yakin renkde peceteyle sildigimde geliyodu oda 1 kasimda bitti
simdi ne haldeyim yumurtlama donemimin son gununde oldugumu tahmin ediyorum hesaplarima gore,,,ama boyle kisa arayla adet olduysam kisirlik baslangicimidir acaba diye dusunuyorum,,,,cunku benim prolaktin hormonum cok az yuksek cikmisti 4 ay parlodel 2.5 mg kullandim temmuzda normale donmustu doktor hamis kalana kadar devam hamis kaldiginda ilaci birak demisti ama ben 1 aydir icmiyorum eczaneyle bi anlasmazlik oldu tekrar ev doktorumla gorusmem gerekiyodu bende okuldu sinavlardi derken gidemeyince ev doktoruma ilaci alamadim 1 aydir icmiyodum oyuzden hormon yukseldi ve kisirlik baslangici basladi diye dusunuyorum,,,hastaneye gittim ve doktorumdan bu ayin 17sine randevu aldim bakalim ne dicek,,,iste boyle durumum sekerim,,,doktor eger kisirlik baslangici derse mahvolurum 22 yasindayim eger oyleyse uzun yillar ugrasmam gerekecek cocuk icin ve ugrasabilirmiyim bilemiyorum,,,

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar,
Geçmişi oku oku bitmedi saatlerdir,çok birikmiş valla son 10 sayfayı da atladım
Saansli nasılsın tatlım?

mrb iyiyim tatlim haala soktayim sinavi kazandigima inanamiyorum sanirim diploma torenine kadarda inanamicam oyle cok mutluyum biran once sali gunu gelsinde okula gidip arkdslarimla ve hocalarimla paylasayim mutlulugumu istiyorum sen nasilsin hayatim,,,

dur bakalım hemen olumsz düşünme kullandığın ilaçlar hatta psikolojin bile etkilidir.daha bir çok neden var.eminim kısırlık başlangıcı falan yoktur.zaman zaman bizlerin başına da böyle düzensizlikler gelebiliyor.doktoruna gittiğinde en kesin cevabı alacaksın ama bence panik yapma bu kadar herşey yoluna girer.

saol ablacim tesekkur ederim (abla dememi yanlis anlamazsin umarim saygi acisindan yani)yok zaten istesemde olumsuz dusunememki sadece aklima geliyo ilaci kullanmadigim icin,,,herseyde vardir bi hayir kisirlikda olsa,bebekde gelse bebek gecde gelse bundada vardir bi hayir diyorum,,,suanda zaten tek dusunebildigim sey okulum,,,bebek icin calismalarimiz tabiki suruyor ama hastalandigim zaman cokda takmiyorum eskiden daha cok takardim cunku okulumun basindaydim henuz hicbisey belli degildi oyuzden biran once olsun istiyodum ama simdi diplomami alicam ve meslek okuluna baslamayi dusunuyorum ve okulu dondurmak zorunda kalmak istemiyorum cocuk isini oluruna biraktim yani ablacim rabbim nezaman bana hayirli ve saglikli evlatlar nasip edicekse ozaman versin,,,(gerci haaala bi bebis gordugumde aylak aylak bakakaliyorum o kucucuk ellerini gorunce masum masum boncuk boncuk bakan gozlerini gordukce sokakta ama nekadar istesekde gelmiyosa vardir bundada bi hayir deyip beklemeye karar veriyorum)

abla diyebilirsin canım.bak ne güzel daha önünde gerçekleştireceğin hedeflerin var.önce bunları hallet bence de.okulunu bitirdiğinde çocuk yapsan senin için daha iyi olur bence.eğitimli bie anne olacaksın bebeğine yatırım yapacaksın aslında.ben 30 yaşındayım daha yeni düşünmeye başladık bebişi.herşey vaktinde güzel.hayatını yaşa.hem kısırlık ya da menapoz gibi rahatsızlıklardan esas ben korkayım sen bırak bunları boşver.kendini derslerine ver.önünde başarman gereken çok şey var.bebişin mutlaka olacak nasıl olsa.hem okul sınav derken yeteri kadar strese de giriyorsun.herşey gönlünce olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…