kizlar hepinizin ya$i ufak ama bebi$ dü$ünüyonuz.ben 5 yillik evliyken ilk dü$ündüm bebek i$ini 30 ya$ olmadan yapayim dedim:))
o hic belli olmaz cnm umudunu yitirme bak ben 2 dusuk yaptim tamam cok uzuldum ama hala buyuk bi arzuyla dualarla bekliyorum gelcek bigun insallah
bende ilk yıl düşünmedim ama sonra düşününce genç anne olmak istediğimi anladım ve ogün bugündür istiyorum bebişimle aramda yaş farkı olsunistemıyorum gazetde okudum bulgaristanda bi kız doğum yapmış hemde daha 11 yaşında şok oldum:1shok:
inş. canım rabbim gönlüne göre versin :Saruboceq:
canım ben seni çalışıyo diye iliyorum ama nasıl geç saatlre kadar uykusuz kalıyosun hemde dünya tatlısı bebişin var zor olmuyomu yani opuyorumnanaktan
ya kızar kaçgünden beri hamile haberi almadık ya :gitme:
inşallh artık bu hafta alırız bir sürü hamiş haberlei zemuszemus
insallah ibu ay hamile haberini ben veririm hem bu ay dogum gunum ya en guzel hediyemi verir rabbim insallahsengözlerimebaksanab
insallah ibu ay hamile haberini ben veririm hem bu ay dogum gunum ya en guzel hediyemi verir rabbim insallahsengözlerimebaksanab
inş. canım yaa adetin nezaman belirti falan varmı
kizlar birde benim $u 2.hamilelikteki bebegimden down sendromundan $üphelendi doktor ense kalinligi 2.8 ölctü ve ikili teste yolladi kan sonuclarida yüksek riskli cikti.CVS testi icin gün alindi bana tam emin olmak icin karnima igne batirarak bebegin e$inden parca alacaklardi.amniyosentezsen bir önceki i$lem neyse hastaneye gittik o i$len icin ugs yele bakti bebek ya$amiyordu.2 gün olmu$ icinde öleli ama belirti yoktu.simdi acikcasi birazda korkuyorum yine öyle olabilirmi diye.mafoldumben
kzlar size birşey sorcam nolur bana yardım edin ben bu ay tmm çok çalışacm :kedi:birde incir kürüne başlıycam ama tamamen bebeği aklımdan çıkaracam düşünü stres yapmıycam ama bu siteye girince zaten hep bebeken konuşuyoruz sizce bir ay bu siteye girmesem iyi mi olur ama sizlerden de ayrılamıyorum sizce napyim nolur yardım edin
kzlar size birşey sorcam nolur bana yardım edin ben bu ay tmm çok çalışacm :kedi:birde incir kürüne başlıycam ama tamamen bebeği aklımdan çıkaracam düşünü stres yapmıycam ama bu siteye girince zaten hep bebeken konuşuyoruz sizce bir ay bu siteye girmesem iyi mi olur ama sizlerden de ayrılamıyorum sizce napyim nolur yardım edin
adetim daha dun bitti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?