Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kizlar hepinizin ya$i ufak ama bebi$ dü$ünüyonuz.ben 5 yillik evliyken ilk dü$ündüm bebek i$ini 30 ya$ olmadan yapayim dedim:))

ama abla baksana ya 22 yasindayim ama olmuyo ya olmazsa korkusu var bende birde. ben genc anne olmak istiyorum hele bide kizim olursa onunla ne guzel vakit geciririz buyuyunce

kızlar benim en büyük hayalim di küçük yaşta anne olmak ama kısmet tabi bu yaşıma kadr olmadı inşallah artık hemen gelir bebişim küük yaşta derken 20 li yaşlarda

evet onu bende okudum aynen bende sok oldum verene veriyo iste rabbim

cali$iyorumda canim benim calisiyorummm.ama i$e aksamüstü e$im eve gelince gidiyorum 18.00 dan 23.00 a kadar % 60 5 saat.yani bütün gün evdeyim cocuga e$imle dönü$ümlü bakiyoruz.yok zor olmuyo en azindan calisinca insan iki degi$ik insan yüzü görüyo degi$iklik oluyo i$imide seviyorum oglanda cok yaramaz degil
canım ben seni çalışıyo diye iliyorum ama nasıl geç saatlre kadar uykusuz kalıyosun hemde dünya tatlısı bebişin var zor olmuyomu yani opuyorumnanaktan

ya kızar kaçgünden beri hamile haberi almadık ya :gitme:
inşallh artık bu hafta alırız bir sürü hamiş haberlei zemuszemus

ya kızar kaçgünden beri hamile haberi almadık ya :gitme:
inşallh artık bu hafta alırız bir sürü hamiş haberlei zemuszemus

insallah ibu ay hamile haberini ben veririm hem bu ay dogum gunum ya en guzel hediyemi verir rabbim insallahsengözlerimebaksanab

kızlar yaa adetim aşırı oluyo çeşme mübarek :bbo: normaldede adetim çok olur ama bu seferki dahada çookkafamçokkarıştı

kizlar birde benim $u 2.hamilelikteki bebegimden down sendromundan $üphelendi doktor ense kalinligi 2.8 ölctü ve ikili teste yolladi kan sonuclarida yüksek riskli cikti.CVS testi icin gün alindi bana tam emin olmak icin karnima igne batirarak bebegin e$inden parca alacaklardi.amniyosentezsen bir önceki i$lem neyse hastaneye gittik o i$len icin ugs yele bakti bebek ya$amiyordu.2 gün olmu$ icinde öleli ama belirti yoktu.simdi acikcasi birazda korkuyorum yine öyle olabilirmi diye.mafoldumben

kzlar size birşey sorcam nolur bana yardım edin ben bu ay tmm çok çalışacm :kedi:birde incir kürüne başlıycam ama tamamen bebeği aklımdan çıkaracam düşünü stres yapmıycam ama bu siteye girince zaten hep bebeken konuşuyoruz sizce bir ay bu siteye girmesem iyi mi olur ama sizlerden de ayrılamıyorum sizce napyim nolur yardım edin

canım sen ilk hamileliğinde böle bişey yaşamadın hepsinde olacak diye birşeyde yok olsa doktr söylerdi hamilelğinin riskli olacağını bence canım unut o günleri çıkaraklından ve inşallah allah başka dert keder vermesin allah birdaha yaşatmaz inşallah opuyorumnanaktan

bende oyle demistim bi ara ama calismiyorum butun gun evdeyim sıkılıyorum yanliz basima burda oyalaniyorum aksama kadar tv izlemek te pek cazip gelmiyo ama en azindan burda dertlesiyoruz cnm ya

bence girmesen daha iyi olur burda konu hep bebek böylece aklindan cikaramazsin ki.ama i$te burasida aliskanlik yapiyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…