Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

o ne i$e yariyo canim merak ettim.bende $u sogan i$ini yapayim diyom bir yandanda zor geliyo.kürtajdan sonra birsey varsa temizlesin diye.gerci doktor hepsi temizlenmis dedide ilk adetimdede hic parca gelmedi demekki temiz.:lepi:

valla cnm ıyı gelıomus kk yaapan kadınlar cok bende onlardand uydum

CNM ADETIM 9 GUN GECIKTI TEST YAPTIM SILIK CIKTI OOOO HAMIS GALIBA FILAN DEDIK KK KIZLARIYLA BIRLIKTE SONRA ARKASINDAN BELKI YANLISTIR DIYE BIR TANE DAHA ODA AYNI SILIK DOKTORA GITTIM KAN TEST NEGATIFFFFFFFFFFFFFFFFFF:çok üzgünüm:

anaaaaaa test mi bozukmus cnm bende seni hamile biliyordum gecmis olsun uzuldum yaa

CNM ADETIM 9 GUN GECIKTI TEST YAPTIM SILIK CIKTI OOOO HAMIS GALIBA FILAN DEDIK KK KIZLARIYLA BIRLIKTE SONRA ARKASINDAN BELKI YANLISTIR DIYE BIR TANE DAHA ODA AYNI SILIK DOKTORA GITTIM KAN TEST NEGATIFFFFFFFFFFFFFFFFFF:çok üzgünüm:

hıım peki adet oldunmu 9 günde çok canım yaa

kızlar akşamüstü bebiş hırkası başladım :hulya:7 parmak oldu bile ama büyükçe yapıyorum :hulya:

kızlar akşamüstü bebiş hırkası başladım :hulya:7 parmak oldu bile ama büyükçe yapıyorum :hulya:

berrucum ellerie ağlık kolay gelin sana kaydirigubbakcemile5
ama ben kesin hamile olduğumuöğrenmeden hiç bişey yapmıycam lmaz:
inşallah en kısa zamanda olur ama olmadığı aylar o bebek eşyaları beni daha çok üzer gözümün önünde senağlama

bılmem beni hiçde üzmez daha hevesle yapıyorum bakayım hamişken yapabilcemmi nolur nolmaz yapıyom işte :teytey::hulya:

yok gülüm:)) burdayim daha erken benim icin hep gec saatlere kadar oturuyorum sonrada sabah cocuk kalkinca benim etekler tutu$uyo hic kalkmak istemiyom:) off offfkaydirigubbakcemile3

canım ben seni çalışıyo diye iliyorum ama nasıl geç saatlre kadar uykusuz kalıyosun hemde dünya tatlısı bebişin var zor olmuyomu yani opuyorumnanaktan

kendi annem hep soruyodu bende istemiyom daha diyodum trde komsular falanda soruyomus ona oda kisir cikti benim kiz diyodu:)) ehh bende menapoza girmeden yapayim dedim.o 5 yilda hic denememi$tim bebek icin yani

kizlar hepinizin ya$i ufak ama bebi$ dü$ünüyonuz.ben 5 yillik evliyken ilk dü$ündüm bebek i$ini 30 ya$ olmadan yapayim dedim:))

bende ilk yıl düşünmedim ama sonra düşününce genç anne olmak istediğimi anladım ve ogün bugündür istiyorum bebişimle aramda yaş farkı olsunistemıyorum gazetde okudum bulgaristanda bi kız doğum yapmış hemde daha 11 yaşında şok oldum:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…