o ne i$e yariyo canim merak ettim.bende $u sogan i$ini yapayim diyom bir yandanda zor geliyo.kürtajdan sonra birsey varsa temizlesin diye.gerci doktor hepsi temizlenmis dedide ilk adetimdede hic parca gelmedi demekki temiz.:lepi:
CNM ADETIM 9 GUN GECIKTI TEST YAPTIM SILIK CIKTI OOOO HAMIS GALIBA FILAN DEDIK KK KIZLARIYLA BIRLIKTE SONRA ARKASINDAN BELKI YANLISTIR DIYE BIR TANE DAHA ODA AYNI SILIK DOKTORA GITTIM KAN TEST NEGATIFFFFFFFFFFFFFFFFFF:çok üzgünüm:
CNM ADETIM 9 GUN GECIKTI TEST YAPTIM SILIK CIKTI OOOO HAMIS GALIBA FILAN DEDIK KK KIZLARIYLA BIRLIKTE SONRA ARKASINDAN BELKI YANLISTIR DIYE BIR TANE DAHA ODA AYNI SILIK DOKTORA GITTIM KAN TEST NEGATIFFFFFFFFFFFFFFFFFF:çok üzgünüm:
anaaaaaa test mi bozukmus cnm bende seni hamile biliyordum gecmis olsun uzuldum yaa
hıım peki adet oldunmu 9 günde çok canım yaa
skorpin canım nerdesin sesin çıkmaz oldu uyudun mu kızlmaz:
kızlar akşamüstü bebiş hırkası başladım :hulya:7 parmak oldu bile ama büyükçe yapıyorum :hulya:
ha 9 gun gecıktı ya test yaptım sılık cıktı arkasından gene ama aksam adet oldum
kızlar akşamüstü bebiş hırkası başladım :hulya:7 parmak oldu bile ama büyükçe yapıyorum :hulya:
yap yap belki ugurlu gelir.......
kolay gelsin diyimde hizli gitsin:dance:
berrucum ellerie ağlık kolay gelin sana kaydirigubbakcemile5
ama ben kesin hamile olduğumuöğrenmeden hiç bişey yapmıycamlmaz:
inşallah en kısa zamanda olur ama olmadığı aylar o bebek eşyaları beni daha çok üzer gözümün önünde senağlama
yok be canııım nerdeeeeeeeeebenneyaptımki
yok gülüm:)) burdayim daha erken benim icin hep gec saatlere kadar oturuyorum sonrada sabah cocuk kalkinca benim etekler tutu$uyo hic kalkmak istemiyom:) off offfkaydirigubbakcemile3
kizlar hepinizin ya$i ufak ama bebi$ dü$ünüyonuz.ben 5 yillik evliyken ilk dü$ündüm bebek i$ini 30 ya$ olmadan yapayim dedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?