Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hıım ben adetinin gelmemesini beklıyosun sandım çok çok çalış bu aykaydirigubbakcemile

calışmasına calisiyoruzda adetlerim duzensiz bu aralar tutturamiyoruz yani
acaba 2 gunde bir mi denesek birdaki adete kadar:jeyyar: ama ozamanda adamda hal kalmaz ki yaaaaaa:roflol:

evet ilk cocogum saglikli Allaha sükür.onda hatta sadece ense ölcümü yapilmis 2 li test yapilmamis bile.burada riskli olmadikca test yapmiyolarda.evet doktorum ilk adetten sonra hamile kalabilirsin dedi.olanlar sizden kaynaklanmiyo dedi e$imle bana.ama insan dü$ünmedende yapamiyo.CADIARZU

ya bird bu netten öğreniyoruz ya yumurtlama günlerimizizaten tahmini olarak hesaplıyo ama kızlar sizce dğru günler midir ven ovulasyon testi hiç kullanmadım o yüzden tam olarak taip edemedim de

calışmasına calisiyoruzda adetlerim duzensiz bu aralar tutturamiyoruz yani
acaba 2 gunde bir mi denesek birdaki adete kadar:jeyyar: ama ozamanda adamda hal kalmaz ki yaaaaaa:roflol:

canım bu ay hep gün aşırı çalışın çok fadası oluyo hamile olabilme şansı artıyo çünkü gün aşırı olunca hem spermle kaliteli oluyo hemde yumurtlama gününü kesinikle kaçırmamış oluyosun

oylemi ama ben gun asiri iliskiye girince spermlerin zayifladigini duymstum bi yerden CADIARZU

berru cum senin adam öğretmen tabiki hergün çalışmak istiycek ada zamanının çoğunu evde geçiriyo tmm kafa yorgunluğu var ama en azından vücut yorgunlğu yok bizimkiler he kafa yoruluyo hem vcut adamların hali kalmy

yok canim ne rahatsiz olucam rahat ol sen.ben hic kullanmadim ben zaten isvicredeyim ya burda 3 aylik olanlari varmis oranin parasiyla 120 tl oluyo.masaja gittigim bir kadin var isvicreli oda bebek istiyo herseyleri normalmis ama olmuyo iste.o dediydi bana da.
ablam sen kullandinmi o testlerden fiyatlari ne kadarmis felan biliyormusun ya bu arada abla diyorum ama rahatsiz oluyorsan soylemen yeter

oylemi ama ben gun asiri iliskiye girince spermlerin zayifladigini duymstum bi yerden CADIARZU

yok canım hergün ilişkide spermler zayıflıyo araştır bak dktrlar bile gün aşrı öneriyolar birde ben bişey daha okumuştum uzun süre ilişkiye girmeyincede spermlerin biraz ölüyomuş bak araştır doktrların sitesini canım

yanii
mesela benim kocam vardiyali calisiyo suan iste sabah 9 gibi geliyo ve haliyle yorgun oluyo hemen yatiyo

şekerler ben yatıyorum uykum geldi bid çok işi var yarın dip köşe işi nese herkese ii geceler kendinize dikkat edin öptümsenağlama

iyi geceler kızlarr
bütün tembeller burda galiba :kedi:
adamları boş bıraktınız heeee boş geçirmeyin bakemmm kaydirigubbakcemile5

iyi geceler kızlarr
bütün tembeller burda galiba :kedi:
adamları boş bıraktınız heeee boş geçirmeyin bakemmm kaydirigubbakcemile5

yok kız benim adam çalışıyo yoksa bu saate kadar kalırmıydım kocişimin yanında olurdum zaten çok özledim kocişimi hele bi adetim bitsin çok alışacaz kız ne tembeli :kedi:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…