hıım ben adetinin gelmemesini beklıyosun sandım çok çok çalış bu aykaydirigubbakcemile
canım sen ilk hamileliğinde böle bişey yaşamadın hepsinde olacak diye birşeyde yok olsa doktr söylerdi hamilelğinin riskli olacağını bence canım unut o günleri çıkaraklından ve inşallah allah başka dert keder vermesin allah birdaha yaşatmaz inşallah opuyorumnanaktan
calışmasına calisiyoruzda adetlerim duzensiz bu aralar tutturamiyoruz yani
acaba 2 gunde bir mi denesek birdaki adete kadar:jeyyar: ama ozamanda adamda hal kalmaz ki yaaaaaa:roflol:
ya bird bu netten öğreniyoruz ya yumurtlama günlerimizizaten tahmini olarak hesaplıyo ama kızlar sizce dğru günler midir ven ovulasyon testi hiç kullanmadım o yüzden tam olarak taip edemedim de
calışmasına calisiyoruzda adetlerim duzensiz bu aralar tutturamiyoruz yani
acaba 2 gunde bir mi denesek birdaki adete kadar:jeyyar: ama ozamanda adamda hal kalmaz ki yaaaaaa:roflol:
ee al bir dene en azindan bilirsin ne zaman yumurtladigini
burda ikili üçlü testleri mutlaka istiyo doktorla her hamile yaptırıyo yani
canım bu ay hep gün aşırı çalışın çok fadası oluyo hamile olabilme şansı artıyo çünkü gün aşırı olunca hem spermle kaliteli oluyo hemde yumurtlama gününü kesinikle kaçırmamış oluyosun
ablam sen kullandinmi o testlerden fiyatlari ne kadarmis felan biliyormusun ya bu arada abla diyorum ama rahatsiz oluyorsan soylemen yeter
oylemi ama ben gun asiri iliskiye girince spermlerin zayifladigini duymstum bi yerden CADIARZU
berru cum senin adam öğretmen tabiki hergün çalışmak istiycek ada zamanının çoğunu evde geçiriyo tmm kafa yorgunluğu var ama en azından vücut yorgunlğu yok bizimkiler he kafa yoruluyo hem vcut adamların hali kalmy
şekerler ben yatıyorum uykum geldi bid çok işi var yarın dip köşe işinese herkese ii geceler kendinize dikkat edin öptümsenağlama
şekerler ben yatıyorum uykum geldi bid çok işi var yarın dip köşe işinese herkese ii geceler kendinize dikkat edin öptümsenağlama
iyi geceler kızlarr
bütün tembeller burda galiba :kedi:
adamları boş bıraktınız heeee boş geçirmeyin bakemmm kaydirigubbakcemile5
iyi geceler kızlarr
bütün tembeller burda galiba :kedi:
adamları boş bıraktınız heeee boş geçirmeyin bakemmm kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?