Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar gittim test aldım bugün, pazar günü regl günüm.. bakalım ne kadar sabretcem...
kasıklarım ağrıyo.. birde karında şişlik var onunda dışında belirti de yok...

ayse seninde günün sanırım yakın bi zamandı öyle kalmış aklımda???

canım benim 28 günde bir hesaplarsam ki benim düzensiz 20 kasım
fakat ben bu ay 11.gün yumurtladım artı 14 yaparsamda 17 sinde beklenmeyen regl günüm artık beklemedeyim varmı belirti

iyiyim canım çok şkür sen nasılsın çubukakeri merak ettim u gün 4 te alıcaktı tahlil sonucunu birde başka arkadaşlardan da iyi haber varmı diye bi bakayım dedim opuyorumnanaktan

canım eğer kötü haber olsa çabuk gelirdi o müjdeyi aldı havalarda uçuyor şimdi bence
yarın yada geç saatte gelir bence

sol kasığımda daha çok ağrı var.. bunu tüm gün hisssediyorum.. belim biraz ağrıyoo.. onun dışında bişi yok.. bugün su gb bir akıntım oldu.. bu kadarr... senin neler var?

sol kasığımda daha çok ağrı var.. bunu tüm gün hisssediyorum.. belim biraz ağrıyoo.. onun dışında bişi yok.. bugün su gb bir akıntım oldu.. bu kadarr... senin neler var?

canım bende sanırım soldan yumurtladım sol tarafım çok ağrıyor bazende sağ tarafımda batmalar oluyor belim çok ağrıyor bugün biraz temizlik yaptım ayakta duramıyom şimdi belim kopuyor sanki tabi bunlar belirtimi bilmem dünden beri akıntım var bide bugün den beri göğsümde değişik böyle sanki çürümüş gibi acıyor
belkide hepsi psikolojik ne bileyim beklicez görücez

inşallahhh hamileyizdir.. bende bugün temizlik yaptım.. yoruldum baya.. yaparken de ya hamileysemm ne çok iş yaptım diyom kendime :):)

yemek saati çıkıyorum ii akşamlar..

selma kızlar oku oku zor bitirdim.
defnecim canım benim merak etmişşsin beni sağol canım ya.günüm yarın aslında gelen gidenyok daha.ama pekte umudum yok nedense bakalım,eğer sonuç güzel olursa yada olmasada sana haber ederim:)))
ayşecim bel ağrım devam,kasık ağrılarım,göğüslerim şiş falan ama bunların hepsi adetten öncede olan belirtilerim bekliyorum hayırlısı canım.
bende azizeyi çok merak ettim ya,umarım bir sorun yoktur,gelsede haber alsak(

ateşime baktım şimdi kızlar 35.7 düşük,umutlar azalıyor...eli kulağındadır benim kırmızıların((((

ateşime baktım şimdi kızlar 35.7 düşük,umutlar azalıyor...eli kulağındadır benim kırmızıların((((

canım istersen sabah ölç o daha doğru olur hiç kalkmadan 6 7 gibi
pis kırmızılar gelmdeden umutsuzluk yok tatlım
bende azizeyi çok merak ediyorum inşallah iyidir

azizecim sana bişey sorucam google da aradım senin topiğini gördüm hiç rastlamamıştım benim göğüslerim ağrıyor ama şiş değil böyle çürük acısı gibi sızlıyor reglime 8 veya 11 gün var senide böyle erkenmi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…