tam 7 gün var canımcım haftaya bugün olmam gerekiyo
akşam olduğu zmana tek düşündüğüm acaba hamile miyim midem neden bulanıyor, neden belim ağrıyor bilmem ne psikolojık olarak çöküyorumm yaa.. bir de işteyim şimdi eve git yemek yap offf
Kızlarr çubuk kraker den haber varmıı acaba onu merak ettimdee....
aaaa benim de 17 ekim haftaya salı. ya ama benim mesela 13 ağustostaydı. 11 eylül sonra 17 ekim neden öyle oldu bilmiyorum şimdi ne zmaan olacak acaba. aslında ekimde 9 ekim olmalıydı 2 gün öne geliyordu. o zaman 7 kasımda adety olacaktım ama bu sefer ileriye gitti. anlamadım yaa =sinifsinif:
bak canım benim ananem eskilerin ebesi o adeti geçip hasta olanlara bebek aranıyo derler gününden sonra olursan yani öle derlermiş belki sende aranıyosundur yani bi kaç içinde olurmuş öle olanlar ben şahidim bi kaç kişide oldu bu arkadaşlarımdan inş öledir seninkide :Saruboceq:
ay canım ne güzel konuşuyorsun allah razı olsun. allah gönlümüze göre versin inşallahhh canım allah sana da bana da hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin canımm:CüvCüv:
amin canım inş yaaa
işten kaçta çıkıyosun evde kaçta oluyosun
canım 6 da çıkıyorum evde olmam 7 yi buluyor işte bazen bulmuyor trafiğe bağlı canım. sabahta 8.30 da iş başı yapıyorum. sen çalışıyor musun hihoyyyt
evet malesef çalışıyorum canım yaa çalışmak istemiyorum kısmet olursa bebekten sonra çıkıcam
bende 8de iş başı 6da paydos 7de evde oluyorum
canım neden öyle diyorsun ben çalışmadan evde duramam herhalde yani 7 senedir çalışıyorum 2. iş yerim burası 1.iş yerimden çıktım ve 2 ay evde durdum psikolojım bozuldu yaa valla çok şükür bu iş yerime başladım 5 senedir de burdayım hamdolsun. ama çalışmadan duramam. bir kere kocama bana para ver diyemem çünkü alışmadım görmedim de. sende öyle deme 1 elin nesi var 2 elin sesi var canımmmvereliniortak
canım öyle diyorsun biliyorum bende 4 senedir çalışıyorum iş yerinide çok seviyorum ama biraz özel konulardan dolayı bide kayseride bayanlar yeni yeni çalışmaya başlıyo burdaki erkekler buna henüz tam alışamadığı için birçok sorun oluyo ama artık gerçekten çalışacak durumda değilim suan zor katlanıyorum hem bebek olsun onunla ilgilenirim hep
adet belirtilerim başladı kıslar, heralde yarın tamamen adet olurum...
sanırım biz yumurtlama günümüzü tutturuyoruz ama döllenme gerçekleşmio...
çok sıkıldım artık...
haklısın canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah... :sinifsinif:
adet belirtilerim başladı kıslar, heralde yarın tamamen adet olurum...
sanırım biz yumurtlama günümüzü tutturuyoruz ama döllenme gerçekleşmio...
çok sıkıldım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?