Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ılaçlarım bittikten sonra tekrar muayeneye gidicem en iyisi ozaman dr.a sorayım ben bunu

özgecim benim göğüslerimde tuhaf bi ağrı var böyle çürük acısı gibi ama ne şişti nede büyüdü
kız ne dersin bebişim geldimiki

canım valla ne yalan söyliyeyim bana senin bebiş geldi gibi geliyor ama..
inşallah doğrudur da gelmiştir bebiş..

senin belirtiler fln çok benziyor çünkü..
benim göğüslerim tamamen adet zamanım geçtikten sonra büyüdüler acımaya başladılar ama bu benimle ilgili sanırım.. çünkü başka birçok kişinin adet zamanından önce acımaya başlamıştı göğüsler..

ah canım inşallah hamişsindir..

canım inşallah azizenin çok olmuş hemde erkenden hatta bi topic açmış oda gelemedi onada danışıcam Allahım yüzüme baksın bebişimi göndersin inşallah

2,5 yıl diyebiliriz temmuz 2007 de evlendim ben canım allah herkeze benimki gibi eş versin çok iyi biri çok seviyorum onu yaa bilseydim daha önce evlenirdim onunla diyorum
oy canım kocacım yerim kız ben onu Şeniz

kaydirigubbakcemile3

kız her yerde söyleme çok iyi fln diye, Allah korusun nazar değmesin..

kıss dilini ısır nazar değmesin sakın. sen ne burcusun hayalcim?:sinifsinif:

2,5 yıl diyebiliriz temmuz 2007 de evlendim ben canım allah herkeze benimki gibi eş versin çok iyi biri çok seviyorum onu yaa bilseydim daha önce evlenirdim onunla diyorum
oy canım kocacım yerim kız ben onu Şeniz

tatlım yaa sakın ilaç felan alma haa sancım var diye bel fitığı gibi bi rahatsızlığın yok değil mi

Ya kıslar benimde belimde 2 gündür çok ağrı var genelde adet zaamanın ağrır ama hamilelik belirtiside olamaz çünkü daha yumurtlama zamanındayım anlamadım gittti..

akşam olduğu zmana tek düşündüğüm acaba hamile miyim midem neden bulanıyor, neden belim ağrıyor bilmem ne psikolojık olarak çöküyorumm yaa.. bir de işteyim şimdi eve git yemek yap offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…