Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm güzeller...bugün dr.gittim 5haftalıkmışım keseyi gördük haftaya kalp atışlarını görmeye gidicem kısmet olursa...dünden beri de lekelenmeler oluyo dr.dikkat et dedi hap verdi işte nolcak bilmem yaa kızlar her an düşük yapıcak mış gibiyim şu lekeleri görünce.
canım çok sıkkın ben iş yapmadanda nasıl durcam öyle uzanıo off yaa...

slm azizecim ohhh gördün keseyi.....
canım korkma yat dinlen yorma kendini iş her zaman olur ne yapcan bebiş iyi olsun yeterr opuyorumnanaktan

evet canım adetime 10 günden fazla vadı nasıl ağrıyodu batıyo du dediğin gibi çürük ağrısı...meyer hamileliktenmiş. ben adet olmadan da 10 gün önce ağrımaya başlardı ama bu farklıydı hissettim adetime 4gün kala test yapmıştım ve çıktı biliyosun varsa çıkıyo işte.
resimlerimi gördünmü? test resimlerini koydum albüme.iki test 4gün kala bide adet günü yaptığım testler var...

canım bakmazmıyım baktım ne kadar belirgin ikincisi varsa çıkıyor gerçekten
benim adet öncesi göğüs ağrım olmaz hatta doğru düzügün ağrım olmaz sessizce gelir olduktan sonra ve ikinci gün bacaklarım çok ağrır o kadar bu değişik inşallah bebiştir allahım dua edin kızlar

azizecim sakın olumsuz düşünme bebiş etkilenir..
hep olumlu ve hiçbirşey olmayacakmış gibi düşün canım
Allahıın izniyle hiçbirşey olmayacak inşallah

azize yazılanları okudum da inan bir şey oldu diye endişelenmeye başlamıştım.ıyiki geldin haberini aldık.Keseyi de görmüşsün ne güzel,kendine dikkat et,dinlen işlerden de uzak dur biraz ama düşük fikrini de aklından uzaklaştır.

kızlar bişey sorucam yaaaa
dün gece ölesine ovlsyn testi yaptımm sonraa unuttum banyoda öle 3 saat felan geçmiş gittim baktım kop koyuydu normaldede saklıyodum ama hiç böle koyu olmuyoduuuu
ayy 25 günde yumurtlama olurmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa akannehir

bekliyom tatlım başkada yapcak bişiy yok zaten inşallah bekleyişim karşılıksz kalmaz

Sen hangi günü bekliyorsun tarih yazmıyor.Yumurtladığını da yazmışsın.Ne güzel en azından farkındasın yumurtladığının.İnşallah yazdığın belirtiler hamileliğe çıkar.Bu ay senin de hamilelik haberini alacağımızı düşünüyorum.

azize cim karnının ağrıması da normal bu arada..
benim hala ağrıyor.. bu haftadan sonra daha biraz azalarak devam eder ağrıların.
benim şimdi azaldı ama ara ara yine adet sancısı gibi giriyor

canım bi tane daha yap 3 4 saat tut çişini seni umutlandırmak istemem ama bi topic varya ovülasyon testi hakınnda herşey diye orda bi kaç arkadaşın da böyle olmuş onlar hamişmiş inşallah sende öylesindir adaşım

canım ben hem test yapıyorum hem ateş ölçüyorum
11.günümde yumurtladım artı 14 dersek beklenmeyen tarih 17 si eğer 28 gün dersek o zaman 20 si

perşembeye kadar gebelik testi yapmıcam diye söz verdim canımm

zaten benim bu ovlsyn testlerine pek güvencim kalmadı yaaaa

ama inşlhhh öledir

canım ben hem test yapıyorum hem ateş ölçüyorum
11.günümde yumurtladım artı 14 dersek beklenmeyen tarih 17 si eğer 28 gün dersek o zaman 20 si[/QUOTE]

Benimkine göre senin tarih daha önde.İnsan okudukça başkaları için bile sabırsızlanıyor valla.
Ateş ölçmeye başlamıştım 1 gün yaptım,sonra tembellik ettim bıraktım
Bu ay kafam daha rahat.Bir de böyle deneyeceğim. :Saruboceq: :Saruboceq:

mrblar ben de aranıza yeni katıldım.ben de 5 haftalık hamileyim.geçen gün gittim ve keseyi gördüm.ama çok korkuyorum ben pko hastasıyım.düşük olmasından korkuyorum.1 hafta önce bana hamile kalman çok zor demişlerdi.ve benim her ay adetim gecikiyordu.doktora kistlarim için gitttim ve hamile olduğumu öğrendim.doktor da şok oldu.ama ben hamile kalmak için çok çaba harcadım kendimce bacaklarımı her ilişkiden sonra havaya mutlaka dikip 1 saat bekliyordum.ben bu sayede hamile kaldım.allah isteyen herkese nasip etsin.5. hafatada hissettiğim tek belirti gögüs şişkinliğim ve depresyondu.sürekli üzgündüm sebesiz yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…