azizecim sana bişey sorucam google da aradım senin topiğini gördüm hiç rastlamamıştım benim göğüslerim ağrıyor ama şiş değil böyle çürük acısı gibi sızlıyor reglime 8 veya 11 gün var senide böyle erkenmi oldu
slm azizecim ohhh gördün keseyi.....
canım korkma yat dinlen yorma kendini iş her zaman olur ne yapcan bebiş iyi olsun yeterr opuyorumnanaktan
evet canım adetime 10 günden fazla vadı nasıl ağrıyodu batıyo du dediğin gibi çürük ağrısı...meyer hamileliktenmiş. ben adet olmadan da 10 gün önce ağrımaya başlardı ama bu farklıydı hissettim adetime 4gün kala test yapmıştım ve çıktı biliyosun varsa çıkıyo işte.
resimlerimi gördünmü? test resimlerini koydum albüme.iki test 4gün kala bide adet günü yaptığım testler var...
inşallah hamilesindir aysecim adet gününe kadar beklesen tatlım.
bekliyom tatlım başkada yapcak bişiy yok zaten inşallah bekleyişim karşılıksz kalmaz
kızlar bişey sorucam yaaaa
dün gece ölesine ovlsyn testi yaptımm sonraa unuttum banyoda öle 3 saat felan geçmiş gittim baktım kop koyuydu normaldede saklıyodum ama hiç böle koyu olmuyoduuuu
ayy 25 günde yumurtlama olurmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa akannehir
Sen hangi günü bekliyorsun tarih yazmıyor.Yumurtladığını da yazmışsın.Ne güzel en azından farkındasın yumurtladığının.İnşallah yazdığın belirtiler hamileliğe çıkar.Bu ay senin de hamilelik haberini alacağımızı düşünüyorum.
perşembeye kadar gebelik testi yapmıcam diye söz verdim canımm
zaten benim bu ovlsyn testlerine pek güvencim kalmadı yaaaa
ama inşlhhh öledir
slm güzeller...bugün dr.gittim 5haftalıkmışım keseyi gördük haftaya kalp atışlarını görmeye gidicem kısmet olursa...dünden beri de lekelenmeler oluyo dr.dikkat et dedi hap verdi işte nolcak bilmem yaa kızlar her an düşük yapıcak mış gibiyim şu lekeleri görünce.
canım çok sıkkın ben iş yapmadanda nasıl durcam öyle uzanıo off yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?