Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ya canım normalde benim 3-4 gün önceden acayip baş ağrılarım tutar.migrenim var çünkü hala yok dilimi ısırıyımda iğrenç bir ağrı çünkü..belim kopucak gibi ağrıyor..kasıklarımda ağrı ve hareketlenmeler var...göğüsler 1-2 gündür şiş..bu sabah mide bulantım oldu ve çıkardım gerçi içtiğim çaydan da olabilir...tabi bunlar aynı zamanda adet belirtileride o yüzden çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi..bakalım yarın belli olur heralde...

sizde ne var ne yokk,ya gül alemsin valla bende yatıcam ama bi bakayım dedim kızlarda neler var:))

sleepy adetin gectimi..
insallh hamilesindir cnm bu gunlerde kimse hamile haberi veremedi zaten

kızlar kocam nöbetteydi hafta sonu yanlızdım o yüzden nete daha çok girmiştim ama bu gece kocişim geldialkisalkisalkisalkisalkisalkis kocişimle ilgilendim o yüzde irmedim nete ama kızlar bakın ne oldu saat 11 de yattm ama bu saate kadar uyuyamadım tekrar kaltım bilgisayarı açtım sonuç burdayım işte alkisalkisalkis

canım tü kalbimle dua ediyorum ve dilyorum inşallah hamialik belirtisidir ama kendinide çok kaptırma olurmu daha sonra çok üzülmeni isopuyorumnanaktantemem

Bu gece calistiniz herhalde :jeyyar:

yok gülcüm ya o kadar alıştımki aylardır hüsrana çok yıkım olmuyor o yüzden bi şekilde toparlanıyorum.:)) napalım olmassa doktor maratonum başlıycak bir iki güne,vardır zamanı nazlı bebişimin:)

benim adet biteli 2 gun oldu daha yumurtlama gunune daha var rahatim yani

ya canım olsun sen çalışmalara başla tmm düşük olsada dğer günlerdede hamile kalabilme şansın var yada diyelimki yumrtlaman erken oldu kaçıramış olursun en azından klava:
valla adetim bi bitsin biz hemen başlıycaz çalışmalara kocişimle öle konuştuk :kedi:
zaten ayın 24 düne kadar zamanımız var 15 günlüğüne iş nedeniyle ayrılıyoruz inşallah yuurtlama geç olmaz ya mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…