ben geldim de canım skorpion ve berru yok takım daha tamamlanmadı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya canım normalde benim 3-4 gün önceden acayip baş ağrılarım tutar.migrenim var çünkü hala yok dilimi ısırıyımda iğrenç bir ağrı çünkü..belim kopucak gibi ağrıyor..kasıklarımda ağrı ve hareketlenmeler var...göğüsler 1-2 gündür şiş..bu sabah mide bulantım oldu ve çıkardım gerçi içtiğim çaydan da olabilir...tabi bunlar aynı zamanda adet belirtileride o yüzden çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi..bakalım yarın belli olur heralde...
ya canım normalde benim 3-4 gün önceden acayip baş ağrılarım tutar.migrenim var çünkü hala yok dilimi ısırıyımda iğrenç bir ağrı çünkü..belim kopucak gibi ağrıyor..kasıklarımda ağrı ve hareketlenmeler var...göğüsler 1-2 gündür şiş..bu sabah mide bulantım oldu ve çıkardım gerçi içtiğim çaydan da olabilir...tabi bunlar aynı zamanda adet belirtileride o yüzden çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi..bakalım yarın belli olur heralde...
kızlar kocam nöbetteydi hafta sonu yanlızdım o yüzden nete daha çok girmiştim ama bu gece kocişim geldialkisalkisalkisalkisalkisalkis kocişimle ilgilendim o yüzde irmedim nete ama kızlar bakın ne oldu saat 11 de yattm ama bu saate kadar uyuyamadım tekrar kaltım bilgisayarı açtım sonuç burdayım işte alkisalkisalkis
gul nasilsin cnm bu aksam gorunmuyordun hic
Bu gece calistiniz herhalde :jeyyar:
caım beniyiyim çok şükür beklyorum işte adetimin bitmesini çalışmalara başlıycam ya :kedi:kıs sende dersine çok çalışıyosun demiklava:
sllm kislaaaaar
benim adet biteli 2 gun oldu daha yumurtlama gunune daha var rahatim yani
slm canım hoşgeldin opuyorumnanaktan
selam saanslı hoşgeldin canım,bende onu izliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?