Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hamiş arkadaşlarımıza birşey sormak istiyorummmm.
birlikte olurken bir acı hissediyor musunuz? ve tuvaletiniz geliyor gibi oluyor mu acaba?

Kızlar Yumurtlama gününde göğüsler ağrırmış,bunu hiç duydunuz mu???

Yumurtlama gününü nasıl hesaplıyoruz , anlamadım ben bunu hiç.Çünkü daha yeni başladık çalışmalara.2,buçuk hafta falan oldu. Nasıl hesaplıyoruz,bilen bana da anlatabilir mi ? Cahil kaldım biraz .

Canım adet döngünün zamanını bilmen lazım herşeyden önce 28 günde bir adet mi oluyorsun yoksa 33-34 günde mi?bunu hesapladıktan sonra örneğin 32 gün ise 32-14=18 gün yumurtlama zamanıdır ama herzaman 3 gün önce 3 gün sonra ilişkiye girilmelidir diye biliyorum..Ama biz adet bitiminden sonra 1 gün çalışıp bir gün çalışmıyoruz..

Ben 22 günde bir oluyorum valla. :/ 4 gün falan sürüyo.Şimdi 14 ekime bekliyorum adeti.Aslında beklemiyorum.Bebiş olsa süper olur .opuyorumnanaktan

O zaman yine 22-14 mü yapıyoruz. 8 oluyo o zaman adet bitimnden sonraki 8. gün mü oluyo bu? Çok mu soru ordum ne akannehir

canım valla ben acı hissediyordum ama o dönemde çok çalışmaktandı sanırım o acı :kedi:

canım valla ben acı hissediyordum ama o dönemde çok çalışmaktandı sanırım o acı :kedi:

canım bizde hergün çalışıyoruz ama önceden öyle acımıyrdu. şidmilerde sanki tuvaletim geliyor o anda gibi oluyor ve acı hissediyoruum çok şiddetli değil amakafamçokkarıştı

hamiş arkadaşlarımıza birşey sormak istiyorummmm.
birlikte olurken bir acı hissediyor musunuz? ve tuvaletiniz geliyor gibi oluyor mu acaba?

Ben normalde de birlikte olurken bazen tuvaletim gelir gibi oluyorum. Ama bi yerde okumuştum , o vajinal orgazm mı neymiş.Bayanlar onu tuvaleti geliyo gibi hissedermiş. Tabi hamile olanlar cevaplarsa daha iyi olur. Hamilelerde farklı bişeydir belki.:teselli:

sabırsız demet sabırsıııızzzzz kaydirigubbakcemile3

ben başak burcuyum en önemli özellikği tezlik hemen tez olsun istiyorum işte ne biliyim yaaa... şüphe yapımı sarsıyor ya evet var ya hayır yok aman düşünme diyorum kendi kendime ama olmuyor kuşum yaaa ne yapayım dayanamıyorumm
:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…