- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
hoşgeldinnnnnnnn tatlım. berrakada hadi tahmin yap. hamilemiyim değilmiyimmmmmmmmmmm
ikisinide yap sabah incir kürünü ye.akşamda arı poleni ve sütünü yersin. tadı çok güzel[/QUOT
ama birkaç şeyi bir aynı anda yapılmasının doğru olmadığını duymuştum sana özelden bi mesaj atıcam bakarmısın ayseece cim
Eğer belirtiler varsa hamilesin .Adet günün geçti mi senin ? Ben daha cumartesiyi bekliyorum. Yıllar önce ( 1 yıl falan ) bebek battaniyesine başlamıştım.Evlendim hala bitirmedim.Onu bitirsem cumartesiye kadar güzel haberlr alır mıyım acaba ? opuyorumnanaktan
ikisinide yap sabah incir kürünü ye.akşamda arı poleni ve sütünü yersin. tadı çok güzel[/QUOT
ama birkaç şeyi bir aynı anda yapılmasının doğru olmadığını duymuştum sana özelden bi mesaj atıcam bakarmısın ayseece cim
tamam tatlım
günüm bugün gelmesi gereken gün bugün ama ne gelen var ne giden
Eğer belirtiler varsa hamilesin .Adet günün geçti mi senin ? Ben daha cumartesiyi bekliyorum. Yıllar önce ( 1 yıl falan ) bebek battaniyesine başlamıştım.Evlendim hala bitirmedim.Onu bitirsem cumartesiye kadar güzel haberlr alır mıyım acaba ? opuyorumnanaktan
Gül sen de 1,5 ay sonra hamile haberini yazarsin buraya.Yazdığın gün beni hatırla.10,5 ay sonra da oğlunu öpersin bol bol . kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
canım bence sen battaniyeyi bırak onun yarine çok çalış bu daha çok işe yarar eminim:kedi:kaydirigubbakcemile3
canım benim ya ağzından bal damlyo inşalla ya :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTEallahım dualarımızı duyar inşallah canım ya
Cumartesi adet olmıycam Allah'ın izniyleGüzel haberleri alıcam. Ya ben perşembe doktora gidicem o yüzden çalışmalara ara verdik.Çünkü birliktelikten sonra bende yanma ve kaşıntı oluyo 3 gündür.Onunla ilgili bi görüneyim istedim doktora.
inşallah bir sorun yoktur canım. arkalı önlü hamiş kalırız inşallah
Cumartesi adet olmıycam Allah'ın izniyleGüzel haberleri alıcam. Ya ben perşembe doktora gidicem o yüzden çalışmalara ara verdik.Çünkü birliktelikten sonra bende yanma ve kaşıntı oluyo 3 gündür.Onunla ilgili bi görüneyim istedim doktora.
canım inşallah hiç bi sorun yoktur ve bebişin gelmiştir:Saruboceqpuyorumnanaktan
portakal suyu sebnin beklenmeyen gün nezaman
26 kasım cnm.16 gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?