Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hoşgeldinnnnnnnn tatlım. berrakada hadi tahmin yap. hamilemiyim değilmiyimmmmmmmmmmm

Eğer belirtiler varsa hamilesin . Adet günün geçti mi senin ? Ben daha cumartesiyi bekliyorum. Yıllar önce ( 1 yıl falan ) bebek battaniyesine başlamıştım.Evlendim hala bitirmedim.Onu bitirsem cumartesiye kadar güzel haberlr alır mıyım acaba ? opuyorumnanaktan

Gül sen de 1,5 ay sonra hamile haberini yazarsin buraya.Yazdığın gün beni hatırla. 10,5 ay sonra da oğlunu öpersin bol bol . kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

günüm bugün gelmesi gereken gün bugün ama ne gelen var ne giden

canım bence sen battaniyeyi bırak onun yarine çok çalış bu daha çok işe yarar eminim:kedi:kaydirigubbakcemile3

canım bence sen battaniyeyi bırak onun yarine çok çalış bu daha çok işe yarar eminim:kedi:kaydirigubbakcemile3

Cumartesi adet olmıycam Allah'ın izniyle Güzel haberleri alıcam. Ya ben perşembe doktora gidicem o yüzden çalışmalara ara verdik.Çünkü birliktelikten sonra bende yanma ve kaşıntı oluyo 3 gündür.Onunla ilgili bi görüneyim istedim doktora.

inşallah bir sorun yoktur canım. arkalı önlü hamiş kalırız inşallah

canım inşallah hiç bi sorun yoktur ve bebişin gelmiştir:Saruboceqpuyorumnanaktan

canım inşallah hiç bi sorun yoktur ve bebişin gelmiştir:Saruboceqpuyorumnanaktan

Aminnnnnn.Ben hiç ovülasyon falan heaplamadım korunmamaya başladığımızda.Öyle günleri bilmeden birlikte olduk.Hesap falan yapmadık yani.O yüzden kendim pek hamileliğe inandırmamaya çalışıyorum şimdilik. Ama ne olur ne olmaz belli değil. Allah kısmet ederse olucak inşallah. kaydirigubbakcemile5

kerem34 akadaşım soru sormuşsun çıkmıştım netten yeni gördüm cnm ben 15 aylık evliyim ama mart ayında kist yüzünden ameliyat geçirdim baya zorlu 7 saat süren bişidi haziran gibide başladık çalışmalara nasip işte bekliyorum Allah arattırmasın cnm hemencecik gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…