Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

cnım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ameliyatın için.inşallah canım en kısa zamanda bebişimize kvuşuruz :Saruboceq:

bu ay bende ilk ke gün aşırı denedim. önceden 5 ay boyunca hep 10 gün üst üste denemiştik olmamıştı.umarım bu ay tutmuştur.

ya kızlar bende eşime keçiboynuzu içiriyorum ama sadece gece içio sabah içmiyo inat etti sizce faydası olurmu yinede?

bu ay bende ilk ke gün aşırı denedim. önceden 5 ay boyunca hep 10 gün üst üste denemiştik olmamıştı.umarım bu ay tutmuştur.

İnşallah tutmuştur canım.Hergün deneyince tahriş,kuruluk yanma vs. şeyler olabiliyor.Kuruluk olmaması gerekiyormuş.Spermlerin içeride daha sonrada ilerlemesini kadındaki o sıvı sağlıyormuş.O yüzden şartlanmadan 1 gün dinlenerek yapmak gerçekten mantıklı
senin tuttu gibi geliyor bana ya hadi bakalım hayırlısı

tmm cnm saol pekmezde alıyorum ozaman ben onuda yesin.polen demiştin sen erkeklere faydası varmı sen içiyordun sanırım dimi?

tmm cnm saol pekmezde alıyorum ozaman ben onuda yesin.polen demiştin sen erkeklere faydası varmı sen içiyordun sanırım dimi?

tabi cnm ben içiyordum.erkek için cinsel gücü ve spermi artırıyomuş.ama aktardan alın ve taze olsun daha iyi etki eder diyolar.benimkide duyum .ne duydumsa yapıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…