ay hadi bakalım inşallah ama mutlaka haber ver sevinçten ortadan kaybolma :Saruboceq:
kader arkadasım kaldıkmı basbasa
olsun bizde bol bol dedikodu yaparız kader arkadaşım zaten kocişlerde yok opuyorumnanaktan
ayseece cnm bana sen hamilesin gibi geliyor cnm..
kader arkadaşım inşallah sen bu ay hamile kalmışsındır :teytey:
bizde bu ay çok çalışırız :kedi:önümüzdeki ay bende hamiş olurum inşallah arkanızdan geliriz yani :Saruboceq:
bak eğer sen hamiş olursan benim içinde çok dua edicen olurmu biz senle kader arkadaşı değilmiyiz yerimseniben
şansımıza kocişlerde aynı gün yok.çok çalışıyolar garipler. ben biliyormusun 5 yasımdan beri denizciyle evlencem dermişim. allahın işi işte
portakal arkadaşım soru sormuşsun yeni gördüm cnm adetim 1inde başladı bugün 10.günüm cnm bugün çalışma günümüz ayrıca..
tabi canım bak ben erkek yapcem. sende diğer ay kız yap. besik kertiği yaparız.nedersinnnnnnn
biz seni şimdi hamileyken bulamayız buralarda sevinçten nasıl çalıştınız cnm günaşırımı?ayaklarını dikme cenin gibi yatma neleri uyguladın ay kafayı yicez artık konuştuklarımıza bakkaydirigubbakcemile2
olur kız kader rkadaşım yaparız ama onlar denizci yada denizci karısı olmasın dmi çok zor bi meslek ya bak bebiş bile yapamadı kaç aydan beri:roflol::roflol:
bencede denizci olsun bende istemem.eşimde doktor olsun diyo.ben sanatçı müzisyen falan istiyorum.ünlü yapcam ben evladımı
bak kızımı vermem kader arkadaşım iyi bi mesleği olmassa :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?