Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

portakal arkadaşım soru sormuşsun yeni gördüm cnm adetim 1inde başladı bugün 10.günüm cnm bugün çalışma günümüz ayrıca..

kader arkadaşım inşallah sen bu ay hamile kalmışsındır :teytey:
bizde bu ay çok çalışırız :kedi:önümüzdeki ay bende hamiş olurum inşallah arkanızdan geliriz yani :Saruboceq:
bak eğer sen hamiş olursan benim içinde çok dua edicen olurmu biz senle kader arkadaşı değilmiyiz yerimseniben

biz seni şimdi hamileyken bulamayız buralarda sevinçten nasıl çalıştınız cnm günaşırımı?ayaklarını dikme cenin gibi yatma neleri uyguladın ay kafayı yicez artık konuştuklarımıza bakkaydirigubbakcemile2

tabi canım bak ben erkek yapcem. sende diğer ay kız yap. besik kertiği yaparız.nedersinnnnnnn

şansımıza kocişlerde aynı gün yok.çok çalışıyolar garipler. ben biliyormusun 5 yasımdan beri denizciyle evlencem dermişim. allahın işi işte

yok canım ya ben istemezdim hem işleri çok zor tehlikeli hemde ailemden bu kadar uzağa gelmek istemezdim bundan önce çok oldu gene bu meslekten felan ama ben asla istemiyordum ama eşimi görünce aşık oldum :kedi:dilim tutuldu sanki yok diyemedim opuyorumnanaktan:asigim:

Son düzenleme:

canım inşallah hamileyimdir.yoksa üzülcem ya. valla ben bu ay günaşırı ilişki ve cenin pozisyonu yaptım.birde hergün arı poleni ve arı sütü içtim okadar.

olur kız kader rkadaşım yaparız ama onlar denizci yada denizci karısı olmasın dmi çok zor bi meslek ya bak bebiş bile yapamadı kaç aydan beri:roflol::roflol:

bencede denizci olsun bende istemem.eşimde doktor olsun diyo.ben sanatçı müzisyen falan istiyorum.ünlü yapcam ben evladımı

zorxx canım sen bebişini ne kadardır bekliyosun kaç yıllık evlisin anlat işte kendini tatlım merak ettim de :kedipuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…