Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benim oğlan tarkan gibi ünlü olursa kızını yasatır daha ne istiyon kuzuummm

tamam kader arkadaşım biz hemen beşik kertiği yaplım grünüşe göre senin çocuğu istikbali baya parlak :roflol:inşallah gerçekten kaderleri güzel olur bebişlerimzin kader arkadaşım:Saruboceq:

tamam kader arkadaşım biz hemen beşik kertiği yaplım grünüşe göre senin çocuğu istikbali baya parlak :roflol:inşallah gerçekten kaderleri güzel olur bebişlerimzin kader arkadaşım:Saruboceq:

ay aminnnnnnnnnnn kader arkadasım. duygulandım. ben bugün okadar ağladımki.her yıl 10kasımda bişey olmaz. bugün lavaboya dar attım törenden sonra. duygulandım biran

portakal suyu nereye kayboldun kız senin günün e zaman tatlım inşallh sende hamiş olursun canım ya bu ay :Saruboceq:

Burdayım cnm komşu topicleri gezip gezip geliyorum.Bişey arıyorum ama ne aradığımı ben de bilmiyorum sanırım.Şuan ne duysam ne okusam yapacakmışım gibi bir psikolojideyim.
Bi ara çok yerde okumuştum bal tarçın... karışımını ama o zaman hiç ilgilenmemiştim.Biri bana anlatabilir mi şimdi.Ne maksatla ne zaman o karışımı yapıyorsunuz?Canım Tatlı bişeyler istedi,kuruyemişler geçti gözümden derken aklıma o geldi.Bağlantıya bakar mısınız
kafamçokkarıştı

Bu arada ben 26 kasımı bekliyorum 16 gün var ve daha yumurtalamadım sanırım.Öncesinde yapılacak birşey varsa işimi sıkı tutayım bu ay diyorum.

Ay bir bardak su alabilir miyim çok konuştum dilim damağım kurudu kıslar

ayseece kız bugün neden bi test almadın sen meraktan beni çatlatmakmı istiyosun klava:ya yiğenim geliyomu çok merak ediyorum :Saruboceq:

suyunu iç afiyet olsn cnm.ben bu ay polenle arı sütü içtim adetin 1.gününden20. güne kadar.umarım tutmuşturda bu ay sizde denersiniz

canım ber tarçın karışımını bilmiyorum da ayseece cim polen le arı sütü ne işe yarıyo :uhm:

rahmi genişletip doğurganlığı artırıyomuş.erkektede cinsel gücü ve spermi artırıyomuş.benim eşim birde muz ve keçiboynuzu pekmezi yedi genelde hergün yemekten sonra. bakalım inşallah işe yaramıştır kuşummmmmm

inşallah işe yaramıştır canım banada bi arkadaş inci kürünü tavsiye etti o incir kürüyle hamiş oldu tabi önce rabbimin sayesinde neyse eşimde keçi boynuzu pekmezi bu ay yiycek inşallah işe yarar ama kararsız kaldım şimdi bak sence incir kürünü mü yapyim arı sütünü mü:uhm:

ikisinide yap sabah incir kürünü ye.akşamda arı poleni ve sütünü yersin. tadı çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…