kolay gelsin canım,yurtdışındasın dime gurbetlerde,olsun en azından artık internet olayı varda burda hissediyosundur kendini...
herkese selaaaaaaaaaaaaaaaamhihoyyyt
slm berru cum hoşgeldinopuyorumnanaktan
evet kim icat ettiyse ellerine saglik intti.annemle hergün karsilikli konusuyoz kamerali.ehh birde burayi kesfettim ya cok iyi geldi bana iyiki varsinizkaydirigubbakcemile5
yok kız ne hakkı arkadaşlar kardeşler arasında hak mı olur canım ya senle sohbet etmek çok güzel opuyorumnanaktantabi birde dünyalar tatlısı yiğenimin de etkisi var yaniyerimsenibenkaydirigubbakcemile3
hoşbuldum nasılsınız canlar
canimsin yaa.eh insallah birdahaki aya hamile kalirsinda ehh birde kizin olursa aliriz yigenine:)))
hosgelmissin berruuuuuuuuuuzemuszemus
yatcaktımda bakmadan yatamadım
tam zamanında geldin canım bizde az önce geldik kızlar ben evdeyim eşimde nöbetçi bende aynı şeyler siz anlatın neler yaptnız nasılsınızopuyorumnanaktan
hoşgeldin berrucum..bende uyukluyorum aslında ama bugün sizden özendim örgü başladım şu ponpon iple denk getiremiyorum bi türlü onları ya sinir oldum,netten onlara bakıyorum nasıl yapılıyo diye bi taraftanda...
yakında bi arkadaşım doğum yapıcak ona bebek battaniyesi ama bu iple çok zor oluyo ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?