Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet kim icat ettiyse ellerine saglik intti.annemle hergün karsilikli konusuyoz kamerali.ehh birde burayi kesfettim ya cok iyi geldi bana iyiki varsinizkaydirigubbakcemile5
kolay gelsin canım,yurtdışındasın dime gurbetlerde,olsun en azından artık internet olayı varda burda hissediyosundur kendini...

canimsin yaa.eh insallah birdahaki aya hamile kalirsinda ehh birde kizin olursa aliriz yigenine:)))
yok kız ne hakkı arkadaşlar kardeşler arasında hak mı olur canım ya senle sohbet etmek çok güzel opuyorumnanaktantabi birde dünyalar tatlısı yiğenimin de etkisi var yaniyerimsenibenkaydirigubbakcemile3

canimsin yaa.eh insallah birdahaki aya hamile kalirsinda ehh birde kizin olursa aliriz yigenine:)))

bilmiyorum artık bu gün kızımı ayseece de istedi oğluna ne yapsam acabaCADIARZU:roflol:
inşallah cnım ya benim için çok dua edin ourmu bu ay hamile kalırım ya:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
hoşgeldin berrucum..bende uyukluyorum aslında ama bugün sizden özendim örgü başladım şu ponpon iple denk getiremiyorum bi türlü onları ya sinir oldum,netten onlara bakıyorum nasıl yapılıyo diye bi taraftanda...

aa alkisalkisalkisskorpion sen de burdaymışsın bende bütün mesajları okuyamadım ama listeye baktınıyordum mesajını gördüm hatta cevap da yazdım

hoşbuldum canım ne başladın hadi kolay gelsin:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…