günaydın kızlarrr opuyorumnanaktan
demett testi bugün tekrarlıycaktın yaptınmı canım çok merak ediyorummm:CüvCüv:
kimse yokmu nee bugün
günaydınnn kızlaarr opuyorumnanaktan
günaydın kadınlar kulübünün güzel anneleri ve anne adaylar...
çubukkrekercim sanada günaydın valla testi bırak sabah zor kalktım akşam 10dan beri yatıyorum 8 de zor kalktım canım. yapamadım bir gün geçsin bari yarın yapacağım hayatım. ama çok keyifsizim halsizimm ve her yerde uyuyabilir pozisyondayım canım hakkımızda hayırlısı inşallahhh...saol canım beni merak ettiğin için opuyorumnanaktan
sen nasılsın canım bebek nasıl şımarıyor mu?
günaydın canım nasılsın? bebişimiz nasıl bugün
günaydın hayatım ne yaptın testi kıss merak ettim hayırlı haberler ver inşallahh kaydirigubbakcemile5
canım benim bende iyiyim bebiş beni acıktırıyor ikide bir kaydirigubbakcemile3 şimdilik sadece böyle belli ediyor kendini kuzum
canım inşallah sende hamilesindir ama bak içime hamilesin gibi doğuyor:CüvCüv:
testi yaptım ama çıkmadı canım yaa yok daha bişe ne hastalık belirtileri nede hamilelik hayırlısı pazartesiyi bekliyorum artık sanırım hastalanıcam ama olsun üzülmek yok gelecek aya daha çok çalışırız :kedi: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benim bende iyiyim bebiş beni acıktırıyor ikide bir kaydirigubbakcemile3 şimdilik sadece böyle belli ediyor kendini kuzum
canım inşallah sende hamilesindir ama bak içime hamilesin gibi doğuyor:CüvCüv:
canım korkma iyi düşün iyi olsun bende seninle aynı durumdayım hem istiyorum hem korkuyorum tekrar düşük olursa diye ama geçenlerde duydum biri 2 defa düşük yapmış arkasından ikizleri olmuş bakarsın seninde ikizlerin olur :Saruboceq::Saruboceq:
Ahhh canım benim .Nasıl bir tiroid sorunun var tatlım?Hipo mu Hiper mi?Bende tiroid hastasıyım yaa bende korkuyıorum...Bana doktor 1 sene verdi 1 sene içinde hamile kalmmaassaan görüşelim dedi..Hakkızda hayırlısı ..
ayy saol canım dün kerem34gül de aynı şeyi söyledi inşallah canım beklemedeyiz bakalım. inşallah hayırlısı ile gelsin bebeğim. dün gece rüyamda kendimi hamile gördüm oğlum oldu =)mafoldumben
iyiyiz canım çok şükürr..
ben yeğen haberi, bebişim de kuzen haberi bekliyoruzzz demet teyzesinden ve tümm isteyenlerdenn kaydirigubbakcemile5
canım yaa banada öle geliyo hamilesin sanırım yarın sende yap bi test canım inş hayal kırıklına uğramazsın canım hayırlı ve güzel haberler seni bekliyodur canım yaa :Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
canim cok tesekkürler. okumustum yazinizi o gün ama cevap yazamadigim icin özür. Inan cok iyi gelmisti sözlerin. Rabbim hepimize nasip eder insallah...
canim benim bende Troid bezleri az calisiyor. Daha yeni de buldular (4 düsükten sonra!!!) iki aydir ilac kullaniyorum. simdilik düzene girdi dediler, ama ilaca tabii devam. Simdi netten baktim bendeki Hypo (almancayla biliyordum ismini)
AMA kizlar bugün keyfim yerinde… hepinize hayirli sabahlar diliyorum….
dün doktora gitmistim. bu ay Klomen le 2,3 cam lik bir yumurta olusmus. doktor cok iyi (ki dogru, cünkü bende hic bu kadar büyümemisti :-D )
bu önümüzdeki 3 gün icersinde catlayacak dedi. Calismalar olsun mutlaka dedi :kedi: :kedi: :kedi:
Hayirlisi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?