Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

günaydın kızlarrr opuyorumnanaktan

demett testi bugün tekrarlıycaktın yaptınmı canım çok merak ediyorummm:CüvCüv:

günaydın kızlarrr opuyorumnanaktan

demett testi bugün tekrarlıycaktın yaptınmı canım çok merak ediyorummm:CüvCüv:

günaydın kadınlar kulübünün güzel anneleri ve anne adaylar...

çubukkrekercim sanada günaydın valla testi bırak sabah zor kalktım akşam 10dan beri yatıyorum 8 de zor kalktım canım. yapamadım bir gün geçsin bari yarın yapacağım hayatım. ama çok keyifsizim halsizimm ve her yerde uyuyabilir pozisyondayım canım hakkımızda hayırlısı inşallahhh...saol canım beni merak ettiğin için opuyorumnanaktan
sen nasılsın canım bebek nasıl şımarıyor mu?

canım benim bende iyiyim bebiş beni acıktırıyor ikide bir kaydirigubbakcemile3 şimdilik sadece böyle belli ediyor kendini kuzum
canım inşallah sende hamilesindir ama bak içime hamilesin gibi doğuyor:CüvCüv:

günaydın hayatım ne yaptın testi kıss merak ettim hayırlı haberler ver inşallahh kaydirigubbakcemile5

testi yaptım ama çıkmadı canım yaa yok daha bişe ne hastalık belirtileri nede hamilelik hayırlısı pazartesiyi bekliyorum artık sanırım hastalanıcam ama olsun üzülmek yok gelecek aya daha çok çalışırız :kedi: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benim bende iyiyim bebiş beni acıktırıyor ikide bir kaydirigubbakcemile3 şimdilik sadece böyle belli ediyor kendini kuzum

ayy saol canım dün kerem34gül de aynı şeyi söyledi inşallah canım beklemedeyiz bakalım. inşallah hayırlısı ile gelsin bebeğim. dün gece rüyamda kendimi hamile gördüm oğlum oldu =)mafoldumben

hayurlısı olsun arkadaşım üzülmek yok hayırlısı olsun ama umudunu yitirme geç döllenme de olabilir allahım hayırlısını nasip etsin inşallah canım yaa :teselli:

kız cıbbıhh.. yeni ticker yapmışsıınn.. begendin mi bunu..
sana baby-gaga.com daki o rengarenk ay ay bebegin şeklini değişik gösteren ticker dan yapabilirim istersenn..:jeyyar:

canim cok tesekkürler. okumustum yazinizi o gün ama cevap yazamadigim icin özür. Inan cok iyi gelmisti sözlerin. Rabbim hepimize nasip eder insallah...

canim benim bende Troid bezleri az calisiyor. Daha yeni de buldular (4 düsükten sonra!!!) iki aydir ilac kullaniyorum. simdilik düzene girdi dediler, ama ilaca tabii devam. Simdi netten baktim bendeki Hypo (almancayla biliyordum ismini )

AMA kizlar bugün keyfim yerinde… hepinize hayirli sabahlar diliyorum….
dün doktora gitmistim. bu ay Klomen le 2,3 cam lik bir yumurta olusmus. doktor cok iyi (ki dogru, cünkü bende hic bu kadar büyümemisti :-D )
bu önümüzdeki 3 gün icersinde catlayacak dedi. Calismalar olsun mutlaka dedi :kedi: :kedi: :kedi:

Hayirlisi insallah

ayy saol canım dün kerem34gül de aynı şeyi söyledi inşallah canım beklemedeyiz bakalım. inşallah hayırlısı ile gelsin bebeğim. dün gece rüyamda kendimi hamile gördüm oğlum oldu =)mafoldumben

canım yaa banada öle geliyo hamilesin sanırım yarın sende yap bi test canım inş hayal kırıklına uğramazsın canım hayırlı ve güzel haberler seni bekliyodur canım yaa :Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle inş. hepiniz iyisinizdir, ben de dün hamile olduğumu öğrendim 1220 çıktı beta hcg değeri :) Darısı tüm isteyen arkadaşların başına,inş. hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur hepimizin Sevgilerimle... :dance:

iyiyiz canım çok şükürr..

ben yeğen haberi, bebişim de kuzen haberi bekliyoruzzz demet teyzesinden ve tümm isteyenlerdenn kaydirigubbakcemile5

inşallah canım inşallah bakalım gelecek mi bebeğimiz bu ay bizimle olacak mı acaba? hayırlısı neyse o olsun canım benim. :1closedeyes:

inşallah canım allahım hayırlısını nasip etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

önemli değil canım yaa sen iyi ol anlıyorum psikolojini en zoru o olupta kaybetmek allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…