Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ya geçen sen şalları modaydı ya yapıp söküyosun,dut ipte deniyo..zor değil aslında dümdüz örüyosun deryalı günlerde yapmışlardı.ama o dutları üst üste getirmek çok zor ve normal şişe sığmıyor,uzunlardan lazım ya..

imbat msjini okudum bende sana yazdim simdicik özlettin kendini yaa ne cok kaldiniz istda

evet gördüm bende şimdi :))) ay canım valla bende özledim sizi ben çok kalmadım ist. da 4 gün falan ama nette sorun vardı bi türlü buluşamadım sizle bazen başka pc den bağlandım ama konu okumaktan yazmaya fırsat kalmıyordu ki neyse ama artık sorun yok internetim oldu bol bol görüşürüz tatlım :sm_cool:

şimdik anladım bizim burda fıstık diolar ona bende istiyorum ciddi bak heeopuyorumnanaktan

kızlar ben kaçıyorum erken kalktım bende gözlerim kapanıyor,kendinize iyi bakın iyi sohbetler...

skorpion canım size iyigeceler daha sonra gene sohbet edriz canım benim hiç keyfim yok kusura bakma canım ya opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…