Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım hayırlı uğurlu olsun senin adına çok sevindik. ne güzel bugün de bir hamiş haberi aldık hayırlısı ile. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kız cıbbıhh.. yeni ticker yapmışsıınn.. begendin mi bunu..
sana baby-gaga.com daki o rengarenk ay ay bebegin şeklini değişik gösteren ticker dan yapabilirim istersenn..:jeyyar:
anaaaa öğrendinmii kıssss o üyeninki gibi ticker yapmayıııı
senin bahsettiğin hangisiiii

önemli değil canım yaa sen iyi ol anlıyorum psikolojini en zoru o olupta kaybetmek allah yardımcımız olsun

Amin canim. Rabbim kimseye yasatmasin… sende de olmus insallah bir daha olmaz. heee bide o ikiz meselesi insallah sende de olur :-D
Ne güzel olur yaaa

anaaaa öğrendinmii kıssss o üyeninki gibi ticker yapmayıııı
senin bahsettiğin hangisiiii

bak bakalım canım link attım sana özelden.. bakalım begenecek misin :1hug:

ben de bi ara kullandım o ticker ı , sonra yasaklanınca silindi.. şimdi yine bu siteyi kabul ediyor sanırım.. ben de belki ona geçerim yakında

canım hoşgeldin aramızaa hayırlı uğurlu olsun bebişin
sağlıklı rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah
adetin geçmişmiydi kan testi yaptırdığında

kıslar birinin kızı oldu galiba sessizlik hakim herkes başka topiklere mi dağlıdı yoksa CADIARZU

aaaaa kıslar yaffff neden kimse yazmıyorrr yaaa.......... :hulya:
kasıklarım batıyo zatennn canım yanıyoo :gitme:

topiği satılığa çıkartacağım valla bun e yaaa,
hayal,hayat,özgecay,kerem34gül,çubukum nereye kayboldunuz kıslar yafff :bbo:

dhaa gemedi canım yaa ben yarın yapacağım 2 gün önce yaptım da çok silik çıktı. 17 ekim benim adet günüm bakalım hayırlsı neyse o olsun canım. allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin

hayal77 canim ben sana cevap yazmistim az önce. 1243 sayfaya bak. Hypo yum ben. Peki sen?? Ilac kullaniyormusun Troid bezlerin icin???

estafurullah hayatım sıkıldım burda yalnız durmaktan hayalcim silikde mi birşey çıkmadı iyice dikkat ettin mi canım yaaa

dhaa gemedi canım yaa ben yarın yapacağım 2 gün önce yaptım da çok silik çıktı. 17 ekim benim adet günüm bakalım hayırlsı neyse o olsun canım. allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin

amin canim… ama bence silik ciktiysa sen hamis sin :-D bi kac gün sonra yine mi deniyecen???

Günaydın güzel anneler ve anne adayları,geçmişi okuyordum kıslar..
Ben bugün kan testi sonucumu aldım değer çok çok düşük yani gebelik yok 0,001 gibi bişi..
Çok heyecan yaptım ama olsun bu heyecan bile güzeldi :)
Dilaracım benim de hypo yani az çalışan..ılaç 2 yıldır kullanıyorum ama bide bende haşimato var..
Demetcim yaa inşallah hamilesindir tatlım,heyecanla bekliycem haberlerinizi..

estafurullah hayatım sıkıldım burda yalnız durmaktan hayalcim silikde mi birşey çıkmadı iyice dikkat ettin mi canım yaaa

canım iyice baktım tek kocaman kapkalın bi kırmızı çizgiden başka bişe yok güneşe çıktım baktım ama yok hayatım yaa çıkmadı ama inan ki iyim üzülmüyorum böle içim çok ferah yaa hayırlısı olsun canım inş senin ki yarın böle kocaman kıpkırmızı iki çigzi olur :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…