- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle inş. hepiniz iyisinizdir, ben de dün hamile olduğumu öğrendim1220 çıktı beta hcg değeri :) Darısı tüm isteyen arkadaşların başına,inş. hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur hepimizin Sevgilerimle... :dance:
inşallah canım inşallah bakalım gelecek mi bebeğimiz bu ay bizimle olacak mı acaba? hayırlısı neyse o olsun canım benim. :1closedeyes:
anaaaa öğrendinmii kıssss o üyeninki gibi ticker yapmayııııkız cıbbıhh.. yeni ticker yapmışsıınn.. begendin mi bunu..
sana baby-gaga.com daki o rengarenk ay ay bebegin şeklini değişik gösteren ticker dan yapabilirim istersenn..:jeyyar:
önemli değil canım yaa sen iyi ol anlıyorum psikolojini en zoru o olupta kaybetmek allah yardımcımız olsun
anaaaa öğrendinmii kıssss o üyeninki gibi ticker yapmayıııı
senin bahsettiğin hangisiiii
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle inş. hepiniz iyisinizdir, ben de dün hamile olduğumu öğrendim1220 çıktı beta hcg değeri :) Darısı tüm isteyen arkadaşların başına,inş. hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur hepimizin Sevgilerimle... :dance:
canım hayırlı uğurlu olsun senin adına çok sevindik. ne güzel bugün de bir hamiş haberi aldık hayırlısı ile. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
topiği satılığa çıkartacağım valla bun e yaaa,
hayal,hayat,özgecay,kerem34gül,çubukum nereye kayboldunuz kıslar yafff :bbo:
dhaa gemedi canım yaa ben yarın yapacağım 2 gün önce yaptım da çok silik çıktı. 17 ekim benim adet günüm bakalım hayırlsı neyse o olsun canım. allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin
amin canim… ama bence silik ciktiysa sen hamis sin :-D bi kac gün sonra yine mi deniyecen???
estafurullah hayatım sıkıldım burda yalnız durmaktan hayalcim silikde mi birşey çıkmadı iyice dikkat ettin mi canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?