Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

neyse kızlar biraz iyiyim galiba okuldan gelene kadar işlerimi yapıyım biraz hiçte canım istemiyo ama dagınıklıgıda hiç sevmiyorum kalkem ben bakem azizecim dikkat et kendine canım öpüldünüz kızlaropuyorumnanaktan

ben takip ediyorum kasım ayı bitene kadarda eddicem arkadaşlarımı hamile kalanlarıda yazıcam.
lütfen başka kasım listesi yapmayın.

ay ne güzel sabırsız lanıyorum şimdiden bugün çarşamba üç gün var işte neyse sagol özgem işler beni bekliyo aynı gün dogururuz senlen kız çatır çatır benim sezeryan ama olsun görüşürüz canım çıkamıyorumki bir türlü yakaydirigubbakcemile3

ben takip ediyorum kasım ayı bitene kadarda eddicem arkadaşlarımı hamile kalanlarıda yazıcam.
lütfen başka kasım listesi yapmayın.

sorun yapacak birşey yok azize. sadece revize etmek istedim sürekli görüştüğümüz arkadaşlarla. gelenleri de ekleriz tabi. abartılacak bir sorun yok.

eşim araştırmış tavsiye üzerine avcılar hospital gidicem dr.nil hanım.
16 kasımda kısmetse gidicem. inşallah memnun kalırım bakalım,
sen napıyon canım?

hehe görüşürüz canım..
evet evet bakarsın aynı gün doğururuz.
aman doğuralım da yeter ki kaydirigubbakcemile3
muck canım kolay gelsin

slm kızlar sayfalar çok ilerlemiş inanın hepsini okuyamadım hamiş haberi falan varsa söylesin:))nabersiniz....

azizecim benimde lekelenmelerim var canım inş bişey olmaz çok strese girme benim ilk hamileliğimdede olmuştu .inş bundada sorun olmaz...

eşim araştırmış tavsiye üzerine avcılar hospital gidicem dr.nil hanım.
16 kasımda kısmetse gidicem. inşallah memnun kalırım bakalım,
sen napıyon canım?

hee evet dün eltim diyordu bir arkadaşı doğum yaptı orda geçen ay. o çok hesaplıdır detaycıdır güzel hastane olmalı dedi. inş memnun kalırsın canım. ben senin için araştırırım bakalım fiyatlarını falan.

bende iyiyim bugün adet olmam lazım. dün test yaptım negatif. hiç ağrım da yok bekliyorum sanırım 14 kasımı bulacak. sonra bende doktora gideceğim tekrar. inş tez zamanda bebişime kavuşurum bende :Saruboceq:

selam tatlişimm hoşgeldinnnn Şeniz nerelerdesin yahuu klava:

selam canım iyiyiz sen nasılsın

ben abartmıyorum...zaten listemiz var diyorum herkezin adet tarihine göre sıralamışım adet tarihi yaklaşan arkadaşlar sürekli geliyolar zaten.benimde yapmış olduğum bi emek var... sen çok istiyorsan aralıktan itibaren yaparsın...
burdaki arkadaşlar listemizin baş sayfada olduğunu biliyolar zaten...
ben adet olanları sliyorum hamile olanlarıda hamile diye yazıyorum.
seninde tarihin neyse söyle yazıyım.
sorun yapacak birşey yok azize. sadece revize etmek istedim sürekli görüştüğümüz arkadaşlarla. gelenleri de ekleriz tabi. abartılacak bir sorun yok.

inşallah olmaz tatlım yaa...
ben erende böyle olmadım negüzeldi herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…