Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ozmos biz senle aynı gündeymişiz yahu.. 8+2

kızlar hani şu simitler bebek patikleri vardı ya onlarda yok ne zamandır neler oluyo bu kk ya böyle

y3s3min...........................?
dmtumt84.........................17 KASIM
hayal1403.........................21 KASIM
yasemeen.........................21 KASIM
hayat_77...........................21 KASIM
mervam............................25 KASIM
lazzkizi.............................26 KASIM
portakal_suyu....................26 KASIM
herwood...........................26 KASIM
skorpion74.......................26 KASIM
aysen_34.........................7 ARALIK

ozmos biz senle aynı gündeymişiz yahu.. 8+2
evet canım son adet tarihine göre öyle ben 15 gün önce gittim doktor bana 4+2 günlük dedi şimddi altı buçuk oluyo eger öyleyse cumartesi günü bakalım ne diycek bide kalp atışlarını dinletiyomu yoksa görüyomusun sadece ben oglumda görmüştüm o zaman sadece

inşallah kızlar çok sağolun canlarım...
allahtan oğulum büyük kendi işini kendi görüyo,ben okuldan almaya gidiyorum yemeyini koyuyom önüne kendi yiyo. odasına geçiyo hemen oyun oynuyo dersini yapıyo ben bişey istiyorum hep oğulum getiriyo hapımı suyumu canımo benim...anne kardeşime bişey olmasın kendine iyi bak hep uzan dinlen ben sana ne istersen getiririm diyo.
allah herkeze böyle evlat nasip etsin.en büyük yardımcım.

ilk sayfada var sanki bu listeden demetçim

zaten kasım listemiz var.baş sayfada.yapmana gerek yıktu.

seninki baya büyük canım benimkide kendi işini hallediyo ama daha oyun çocugu anne oynayalım boyama yapalım sen niye hep hastasın anne gelir öper annecim seni çok seviyorum ben der kumbaramızda para birikiyoruz şimdi eşime dedim o günleri görürsek eger çiçekle çıngırak alda dogum olunca versin bana dedim çok hayalleri var küçük adamımın çok

hee doktor son adete göre hesaplamamış demek, son adetten 14 gün fln cıkarıp öyle söylemiş. yani meleğin gerçek gününü söylemiş..
canım benim doktorum hem gösteriyor hem dinletiyor...
dün gittim işte dakikada 176 atıyordu..
seninki de dinletir herhalde..
artık çok gelişti herşey..

çoğu arkadaş girmiyor bunlar sürekli giren arkadalar canım evet ilk sayfada da var ama revize edilmemiş canımç

demetcim yeni bi topic açmıyomusunnn ordan devam edelim valla ben bazen sayfaları açarken çok zorlanıyorum çok bekliyoo

y3s3min...........................17 KASIM
dmtumt84.........................17 KASIM
hayal1403.........................21 KASIM
yasemeen.........................21 KASIM
hayat_77...........................21 KASIM
mervam............................25 KASIM
lazzkizi.............................26 KASIM
portakal_suyu....................26 KASIM
herwood...........................26 KASIM
skorpion74.......................26 KASIM
aysen_34.........................7 ARALIK

azizecim canım sakın üzme kendini. bak moralin iyi olursa bebişin daha iyi olur bunu unutma.
canım hastane arıyordun ya yazıcaktım sana kolon hastanesimi ne varmış beylikdüzünde topiklerden birinde gördüm. bize yakın bir de orayı araştır istersen. sadıkahmet var bide fiyatları uygun benim doktorum orda. mihriban hanım. çok şeker doktor ama hastaneyi pek sevmiyorum ben çok soğuk geliyor bana. bi de orayı araştır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…