Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hoşbuldum canım yaa dediğim gibi kanamam oldu pazar akşamı pazartesi doktora gittim iğne ilaç işte... bakalım dinlenmem laızm

sen napıyorsun nasılsın.....

bişey olmaz inş Allahın izni ile sende içini ferah tut canım. güzel düşünelim ki herşey güzel olsun dimi Şeniz

bende bekliyorum canım adet olayım doooğğruu doktora :) bugün olmam lazım ama na ağrı ne akıntı bişeyim yok. sadece ara ara sağ kasıkta batma var. karnım bile şişmedi. dün test yaptım negatif. yani anlayacağın adet olmayı bekliyorum :)))

HAYIRLISI OLSUN canım yaa merak etme gelir... gelecek ay seninde güzel haberlerini alırız inş..

kızlar her topic bizim ama valla bende sorun var herhalde ben sayfayı çok zor açıyorumm o açıcan yeniden açılmasını istedim yani
ayrıca bu topicdede acı tatlı bir çok anımız var canlarım opuyorumnanaktan

Kızlar listeyi kim hazırlıyosa bu aya beni de ekleyebilir mi, kasım ayında hamileler kervanına ben de katılmak istiyorum inşallah:Saruboceq: beklenen adet tarihim 25 kasım sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…