Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım yaa şu lekelenmeler zaten beni çok üzüyo her sildiğimde lekeler var bunlar nezaman düzelcek yaa...benim sonum nolcak böyle :sinifsinif:
kendi kendine olmuş galiba canım kimse bilmiyo ne oldugunu sinirlenme dikkat et kendine

belki de baktılar bu topik bitecek gibi değil, aralıkçılar da geldi hamile kalmak isteyen falan..
topik devam etsin adı da uysun bari demişlerdir belki..
ilginç valla biz de şaşırdık birdenbire ismi değişti..

senin topigin gider mi hiç canım benim
senin topiğin bu..

canım yaa şu lekelenmeler zaten beni çok üzüyo her sildiğimde lekeler var bunlar nezaman düzelcek yaa...benim sonum nolcak böyle :sinifsinif:
içini ferah tut ya birisi demişti bana rahim içinde kalanları temizlermiş adet gününde olurmuş bu seninde adet günlerin galiba bu günler yerleşme kanamasıda olurmuş bebek yerleşirken kılcal bi damar denk gelirse böyle olurmuş bebişinde görmüşsün zaten üzülme :1hug:

özgecim bak yaptım tickerımı büyüttüm ama ben bi site var onu çok begendim onuda kabul etmiyorlar daha ya neyse bu eskisinden iyi oldu

evet kese göründü ama off ... hep uzanıyorum valla ayakta çok kalınca ağrı yapıyo ve hemen yoruluyorum.
şimdi bile sizinle yazışırken uzanıyorum eşim özel sehpa aldı ayarlana biliyo rahat nete gireyim diye.

valla bende bilmiyorum kim değiştirdi beni yeni sayfa açalım demiştim azizecim
bu topic baya doldu bazen zor açılıyo

kızlar soruma cevap verin yaaa biri liste düzenlesin

ben yaptım grafik canım ama herkes sat tarihini yazsın beklenen hihoyyyt

özgecim bak yaptım tickerımı büyüttüm ama ben bi site var onu çok begendim onuda kabul etmiyorlar daha ya neyse bu eskisinden iyi oldu
bencede canım çok güsel olmuş böyle..

bende böyle bebeğin resmimi büyük gösteren bir site vardı, ticker da kocamandı..
ondan yapcam ama onu da kabul etmiyor hala..

olsun aman bunlar da yeter ne olcak zemuszemus

ne güzel seni ankııyorum insanın işi duruyo kalkıp yapmak istiyosun kalkamıyosun benim artık çıkarmaktan sesim degişti bişey yapamıyorum halim yok e zaten bi çocugun var o ilgi istiyo eşim diyo sen artık benle ilgilenmiyosun doktora gidiyim ilaç istiycem neyse bu günlerde geçecek arkadaşım

yorma kendini canım bugünlerde geçecek Allahın izniyle

bencede canım çok güsel olmuş böyle..

bende böyle bebeğin resmimi büyük gösteren bir site vardı, ticker da kocamandı..
ondan yapcam ama onu da kabul etmiyor hala..

olsun aman bunlar da yeter ne olcak zemuszemus
yeter canım azla yetinmeyen çogu bulamazmış:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…