kızlar biraz önce dr.randevu aldım inşallah güzel şeyler duyarım.
kasımın 11 ne geldik kimseden tık yok yaa...
adet olan güzeller söyleyin? listemizi düzenliyim....
hşbulduk canım ya sen napıyosun nasılsın canım ya dün gece için kusura bakma canım ya öle içimde acayip bi sıkıntı vardı hayırdır inşallah yerimde duramıyordum bari yatayım dedim canım yaopuyorumnanaktan
azize güzelim, bebişine ve kendini iyi bak, korkma moralini de bozma.
azizecim, benim adetim ayın 5 inde geldi. normalde 9 unda gelmesi gerekiyordu.
geçen ayda geç gelmişti.
normalde adetim tam zamanında gelirdi. sanırım kullandığım ilaçlardan oldu; prolaktin hormonunm için dostınex kullanıyorum.
netteki otomatik hesaplamalara göre şu anda 30 kasımı bekliyorum. kafam o kadar karıştıkı artık gelecek adet tarihimi ile tahmin edemiyorum.
hayırlsı bakalım.:Saruboceq:
kızlar biraz önce dr.randevu aldım inşallah güzel şeyler duyarım.
Ya ben de dostinex kullanıyorum bu ay, bu ilacın hamile kalmaya bi engeli var mı ki, doktor bana yok demişti mafoldumben
Bu arada azizecim sana da teşekkür ederim, listeye almışsın beni, inşallah ay sonunda hamişler listesinde de olurum :Saruboceq:
kızlar ya benim 6 günüm kaldı midem çok bulanıyor kasığımdada ağrılarım var sizde test yapıyım mı yoksa azcık daha bekliyimmi dünde kahverengi lekeler bendede oldu 1 2 damla kadar şimdi hiçbirşeyim yok çokmu erken ya
ya kızlar neden böle oldu çok üzüldüm ben burdaki tüm arkadaşlarımı çok seviyorum neden böle oldu topik ikiye bölünde ya burda amaç topik sahibi yada başka birşey değilki topiği açanın ellerine sağlık emeğinden dolayı hakkını helal etsin bize ama amaç burda birbirimize destek olup sorunlarımızı paylaşmak :çok üzgünüm:
azize güzelim, bebişine ve kendini iyi bak, korkma moralini de bozma.
azizecim, benim adetim ayın 5 inde geldi. normalde 9 unda gelmesi gerekiyordu.
geçen ayda geç gelmişti.
normalde adetim tam zamanında gelirdi. sanırım kullandığım ilaçlardan oldu; prolaktin hormonunm için dostınex kullanıyorum.
netteki otomatik hesaplamalara göre şu anda 30 kasımı bekliyorum. kafam o kadar karıştıkı artık gelecek adet tarihimi ile tahmin edemiyorum.
hayırlsı bakalım.:Saruboceq:
daha erken canım özgeyi bile hatırlasan 4 gün varken değeri 8 çıkmıştı. azcık daha bekle en azından haftasonuna kadar opuyorumnanaktan
buarada o damlalar yumurtlama günlerinde olabiliyor. bugünleri boş geçirmeyin derim :jeyyar:
Canımcım noldu yaa ben anlamadı
amacımız birbirimize destek olmak tabikide en azından benim niyetim ve beklentim buopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?