Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hoşbulduk canım benimki çok çok çok küçük bir ihtimal ama sürekli düşünmeden edemiyorum inşllah hamile kalmışımdır 7 gün geçmiyor yaaa

kasımın 11 ne geldik kimseden tık yok yaa...
adet olan güzeller söyleyin? listemizi düzenliyim....

azize güzelim, bebişine ve kendini iyi bak, korkma moralini de bozma.

azizecim, benim adetim ayın 5 inde geldi. normalde 9 unda gelmesi gerekiyordu.
geçen ayda geç gelmişti.

normalde adetim tam zamanında gelirdi. sanırım kullandığım ilaçlardan oldu; prolaktin hormonunm için dostınex kullanıyorum.

netteki otomatik hesaplamalara göre şu anda 30 kasımı bekliyorum. kafam o kadar karıştıkı artık gelecek adet tarihimi ile tahmin edemiyorum.

hayırlsı bakalım.:Saruboceq:

Ya ben de dostinex kullanıyorum bu ay, bu ilacın hamile kalmaya bi engeli var mı ki, doktor bana yok demişti mafoldumben

kızlar biraz önce dr.randevu aldım inşallah güzel şeyler duyarım.

inşaallah canım inşaallah dualarımız herzaman birbirimize olsun
duanın açamayacağı hiçbir kapı yoktur
bu topikte aynı niyet için biraraya geldik Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın AMİN..:Saruboceq:

Bu arada azizecim sana da teşekkür ederim, listeye almışsın beni, inşallah ay sonunda hamişler listesinde de olurum :Saruboceq:

ya kızlar neden böle oldu çok üzüldüm ben burdaki tüm arkadaşlarımı çok seviyorum neden böle oldu topik ikiye bölünde ya burda amaç topik sahibi yada başka birşey değilki topiği açanın ellerine sağlık emeğinden dolayı hakkını helal etsin bize ama amaç burda birbirimize destek olup sorunlarımızı paylaşmak :çok üzgünüm:

Ya ben de dostinex kullanıyorum bu ay, bu ilacın hamile kalmaya bi engeli var mı ki, doktor bana yok demişti mafoldumben

prolaktin hormanın yüksek olduğu doktırum vermişti.
biliyorsun bu horman yüksek olunca hamileliği engelliyo.
ostınex hormonseviyesini düşürerek amile kalmana yardımcı olur,fakat hamile kaldığıı öğrenir öğrenmez doktoruna bilgi ver, çünkü bana dotorum hamile kalırsan bu hapı kullanırken hapı hemen bırakacağız dedi.
korkma ben aralıklı aylarla 4 aydır kullanıyorum.

daha erken canım özgeyi bile hatırlasan 4 gün varken değeri 8 çıkmıştı. azcık daha bekle en azından haftasonuna kadar opuyorumnanaktan
buarada o damlalar yumurtlama günlerinde olabiliyor. bugünleri boş geçirmeyin derim :jeyyar:

Canımcım noldu yaa ben anlamadı
amacımız birbirimize destek olmak tabikide en azından benim niyetim ve beklentim buopuyorumnanaktan

bir önceki sat ımın geç gelmesini doktor; o ay klomen kullandığım için ondan olduğunu söylemişti.
sonraki ay komen aldırmadı bu ay tekrar klomene başlattı ve çatlatma iğnesi vuracak.
şu anda ovulasyon takbine başladık.

ayy yok canım geçenlerde pempe akıntım olmuştu yumurtladım dedim çalıştım ama şuan çalışamam ağrılarım çok oluyor kalsın canım ya:sinifsinif:çalışmıyorum ya :kedi:sağol genede tatlım ya bekliyim pazar gününe kadar bakalım hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…