Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ellerine vereliniortaksaglik kim yazmissa bende görünce cooook sevindim inan kikaydirigubbakcemile2.diyodum kasim ayi bitince ne yapicaz diye kendi kendime.burda gercekten cok güzel bir arkadaslik ortami var hepinizi cok seviyorumopuyorumnanaktan

ben kimseyi azarlamadım böyle bişeyde yapa mam zaten...
hepinizi çok seviyorum. zaten kasım ayı listemiz var diye yazdın gerek yok dedim iki liste birden zor olur diye düşündüm. şu kasım bi bitsin istersen devam edersin dedim.
ben kaç aydır burdayım herkezde biliyo arkadaşlarıma yaklaşımımı.
senin böyle düşünmen üzdü beni.

azizecim şu topik mevzusunu kapatalım cevap falan yazma lüzum yok.yolumuza kaldığımız yerden devam ediyorum.katlanarak büyüyecek 2bin 3bin sayfaya doğru gideriz umarım.
sizlerin duasıyla biz de bebişlerimize çabucak kavuşuruz inşallah.
nerde kalmıştık?

Boşver Azize,ben de şimdi okudum mesajları, demet sürekli girenleri yazdım demiş ama ben her gün burda olduğum halde beni yazmamış.Bence de kasım ayının listesi varken ikinciye gerek yoktu.Diğer ayları tabi ki yapabilir, o aylara liste eklemedin sen nasıl olsa.Böyle ufak şeyler için tartışmaya değmez.Hepiniz aynı amaç için buradasınız.Moral almak için, tartışmak için değil.O aralık -ocak ayını yapsın, sende kendi listene devam et.Sonra da barışın.opuyorumnanaktan

bence artık rahatlayalım kızlar demet zaten söyledi alıngan bi insanım diye,bi topik daha olsun nolcak ki.... bi kaç arkadaş zaten aralık ayı vs.için topik açalım diyodu böyle de güzel olur inş. zemuszemus

azizecim sende takılma,hem üzülme ama demetciğimiz de şaşırdı galiba beklemediği bişeydi sanırım boşveriiin relax

allah razı olsun canım canımdan can gitit ama sonu çok iyi şükür

Bak azizecim olaylar tamamen benim dışımda ben son derece objektif bakıyorum olaylara ve yaklaşımlara..Sen içeri girerken bile selamsız sabahsız bir hışımla bu topiği kim değiştirdi dedinn..Yani anlıyorum şu sıralar zor günler geçiriyorsun ama tarzınna lütfen geçmiş sayfalarda bir bak..Gerçekten senden beklediğim bir tarz değil..Demeti özellikle savunmak için yapmıyorum ama bende böle birşey düşündüm ve demek ki banada aynı tarzda yaklaşacaktın!Yani ben mesela "aman iyiki yapmamışım" dedim..Kimse kimseyi kırsın istemem.Burdan hepimiz dertleşiyoruz,çok çok özel şeyleri paylaşıyoruz..Emeğe elbette saygımız var ama o liste yapmış yapmamış yani ne biliyim gerek yokk...Tekrar sölüyorum senin özellikle şu sıralar üzlmeni istemiyorum ama biraz daha dikkat diye düşünüyorum..Sevgiler..

azizecim ovulasyon testine göre yumurtlama günümdeyim bugünkü çalışmadan sonra yarın da çalışalım mı ki;?yoksa bir gün sonrayı mı bekleyelim bilemedim.

ÜZLÜMEYİNN BEN HALA BURDAYIM kaydirigubbakcemile2
ARALIKTA ASILAMAM OLACAK BELKI OCAK ANNESI OLUCAM AMA YINE DE BURDAYIM zemuszemus
HERKESIM:CüvCüv: HABERINI OKUMADAN GITMEM BI YERE :lepi:

arkdaşlar evet lütfen şu topik mevzusu kapansın..
ne olduysa oldu olan oldu, giden gitti..
burası dertleşme, sevinçlerini üzüntülerini paylaşma alanı..
buradaki tek konumuzun hamile kalmak isteyenlere nasıl daha fazla destek olabiliriz olması gerekir.
ben kendi adıma söylüyorum herkesin her zaman tüm sorularını cevaplamaya çalışmaya, ben de yarım yırtık bildiklerim kadarıyla tabii, tüm dertlerini dinlemeye hazırım..
o yüzden kim gelmiş, kim liste yapmaya çalışmış, kim topik açmış... kimsenin bunları dinlemek ya da okumak istediğini sanmıyorum..
herkes kendi düşüncesinde özgürdür..
yeni topik açıldı, devam eden oradan devam ediyor zaten..
lütfen artık uzamasın bu gereksiz konu

canim azizeye sormussun ama ben ilk hamileligimde yumurtlama haftasi her gece denemistik.ve hamile kaldim.bence sende bos gecme derim ben ama yinede sen bilirsin
azizecim ovulasyon testine göre yumurtlama günümdeyim bugünkü çalışmadan sonra yarın da çalışalım mı ki;?yoksa bir gün sonrayı mı bekleyelim bilemedim.

canım bir gün ara verirsen daha iyi olur...ben hep öyle yaptım.

simdi anlasildi canim konunun ne oldugu.aciklaman icin sagol.ben bilmiyodum da.gülde onun icin öyle dedi herhalde simcik acikliga kavustu:))opuyorumnanaktan

evet canım o yüzden yazdım azize arkadaşımız biraz zor günler geçiriyo allah yardımcısı olsun demet arkadaşımızın da kötü bi niyeti yoktu birkaç arkadaş liste yapalım dedi demet arkadaşımızda iyi niyetiyle o yüzden yaptı bence neyse hepside benim çok sevdiğim arkadaşım neyse tatlım e oğlunu uyuttun dinlez birazda canım arkadaım benim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…