ben yazmadım site yöneticileri yazmış sanırım...
topikimiz çok yoğun bi topik olduğu için.
rekor kırdık valla...ilerlememizi istediler erhalde.ben çok memnun oldum valla ama artık lite yerine kim hamile kalırsa hamile listemiz olcak...
öyle yapıcam.yerimseniben
Demet arkaşımızın yaptıgı Son derece iyi niyetle ve o anlık heyecanla yapılmış birşeydi evet emeğe elbette saygımız var fakat burda kimse kimseye azarlayıcı konusmamalı diye düşünüyorum.Azize arkadaşımızın tarzı hiç hoş değildi kendi adıma konusuyorum.Benim de aklımdan geçmişti böyle bir liste yapmak demekki aynı şey bana da yapılcaktı..Dikta rejimi gibi bunu yap şunu yapma çok komik ..Daha güzel bir dille anlatılabilirdi diye düşünüyorum..Burda tanıdığım bütün arkadaşlara desteği için teşekkür ediyorum..
ben kimseyi azarlamadım böyle bişeyde yapa mam zaten...
hepinizi çok seviyorum. zaten kasım ayı listemiz var diye yazdın gerek yok dedim iki liste birden zor olur diye düşündüm. şu kasım bi bitsin istersen devam edersin dedim.
ben kaç aydır burdayım herkezde biliyo arkadaşlarıma yaklaşımımı.
senin böyle düşünmen üzdü beni.
ayseyildirim kullanıcısından alıntı
kızlar merhaba
üzmeyin benim güzel annemi onun emeği çok tatlım azizecim sende sakın üzülme bak bebişini düşün
bu arada ben güzel haberlerle geldim çok şükür annemin ilik tahlili temiz çıktı yarın çıkıyor hastaneden dua eden herkese çok teşekkürler
canım gözün aydın yaa çok sevindim adına
ben kimseyi azarlamadım böyle bişeyde yapa mam zaten...
hepinizi çok seviyorum. zaten kasım ayı listemiz var diye yazdın gerek yok dedim iki liste birden zor olur diye düşündüm. şu kasım bi bitsin istersen devam edersin dedim.
ben kaç aydır burdayım herkezde biliyo arkadaşlarıma yaklaşımımı.
senin böyle düşünmen üzdü beni.
Demet arkaşımızın yaptıgı Son derece iyi niyetle ve o anlık heyecanla yapılmış birşeydi evet emeğe elbette saygımız var fakat burda kimse kimseye azarlayıcı konusmamalı diye düşünüyorum.Azize arkadaşımızın tarzı hiç hoş değildi kendi adıma konusuyorum.Benim de aklımdan geçmişti böyle bir liste yapmak demekki aynı şey bana da yapılcaktı..Dikta rejimi gibi bunu yap şunu yapma çok komik ..Daha güzel bir dille anlatılabilirdi diye düşünüyorum..Burda tanıdığım bütün arkadaşlara desteği için teşekkür ediyorum..
azizecim ovulasyon testine göre yumurtlama günümdeyim bugünkü çalışmadan sonra yarın da çalışalım mı ki;?yoksa bir gün sonrayı mı bekleyelim bilemedim.
azizecim ovulasyon testine göre yumurtlama günümdeyim bugünkü çalışmadan sonra yarın da çalışalım mı ki;?yoksa bir gün sonrayı mı bekleyelim bilemedim.
evet mam cım doğru söylüyon...biz yolumuza devam edelim.
simdi anlasildi canim konunun ne oldugu.aciklaman icin sagol.ben bilmiyodum da.gülde onun icin öyle dedi herhalde simcik acikliga kavustu:))opuyorumnanaktan
canım bir gün ara verirsen daha iyi olur...ben hep öyle yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?