Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ben başka bir topğe gitmem.azizecim ne kadar emek harcadı halen de uğraşıyor.yazıyor siliyor hepimizi takip ediyor.buranın uğuruna inanıyorum.bir sürü arkadaş olduk.moral veriyoruz birbirimize.gitmeyin ne olur.daha hamiş kalacaz hamişlerimize danışacaz.
ovulasyon testinde 2.çizgiyi gördüm sonunda çalışmalara tam gaz devam.
azizecim dinlenmeye devam et umarım doktorunda güzel haberler verir.

kızlar merhaba
üzmeyin benim güzel annemi onun emeği çok tatlım azizecim sende sakın üzülme bak bebişini düşün
bu arada ben güzel haberlerle geldim çok şükür annemin ilik tahlili temiz çıktı yarın çıkıyor hastaneden dua eden herkese çok teşekkürler

:1hug: maaaaaaaaammmmmmmmmmmm

tekrardan gecmis olsun canim.güzel haberlerle gelmene sevindim

ayşecim çok şükür..
çok sevindim valla annen için.. Allah bol sağlık sıhhat versin anneciğine

evet canım doğru söylüyon bi emek var herkez böyle uğraşmaz...
ama ben sizleri çok seviyorum bir gün bile şuraya yazmadan geçirmedim ben.
bi arkadaş gelmiş tekrar kasım listesi yazmaya kalkıştı...ben listemiz var zaten dedim küstü gitti başka topik açtı...burdaki bazı kızlarımızda gitti orada yazışıyorlar.
ben ve bizler eylül ayından beri burdayız hep beraberiz...bunun kasımı aralığı ne olursa olsun burda hepberaber olmalıydık ben sizler hangi ayda hamile kalısanız kalın takipteyim sizleride hamile olarak yazcam.

sağol tatlım...gözün aydın çok geçmiş olsun bitanem.

tekrardan gecmis olsun canim.güzel haberlerle gelmene sevindim

allah razı olsun canım aman ona bişey olsa düşünmesi bile çok kötü

ayşecim çok şükür..
çok sevindim valla annen için.. Allah bol sağlık sıhhat versin anneciğine

canım çok sağol ne kadar korktum 2000 km var arda gidemiyom elim ayağım bağlandı
Allahıma şükür iyi bayramdan sonra yanıma gelicek:lepi:

azizecim canım senin emeğin malum aslında benim aklımda şu geçmişti hani regl olanlar gştmeyelim aralık içinde liste tutalım diye rica ettiler ya senden müsade isteyip bi arkadaşımız aralık listesi tutabilir diye düşünmüştüm bu senin topiğin tabiki
Allah razı olsun çok iyi yürekleri çok güzel insanlarla tanıştım sayende tabi bunlarda biride sensin:lepi::lepi:

Geçmiş olsun canım.Allah sağlık versin anneciğine

simdi anlasildi canim konunun ne oldugu.aciklaman icin sagol.ben bilmiyodum da.gülde onun icin öyle dedi herhalde simcik acikliga kavustu:))opuyorumnanaktan

Demet arkaşımızın yaptıgı Son derece iyi niyetle ve o anlık heyecanla yapılmış birşeydi evet emeğe elbette saygımız var fakat burda kimse kimseye azarlayıcı konusmamalı diye düşünüyorum.Azize arkadaşımızın tarzı hiç hoş değildi kendi adıma konusuyorum.Benim de aklımdan geçmişti böyle bir liste yapmak demekki aynı şey bana da yapılcaktı..Dikta rejimi gibi bunu yap şunu yapma çok komik ..Daha güzel bir dille anlatılabilirdi diye düşünüyorum..Burda tanıdığım bütün arkadaşlara desteği için teşekkür ediyorum..

Azize cnm dikkat et kendine,dinlenmeye devam et,moralini de bozma.
Sen bizi bırakmadığın sürece kimsenin buradan bir yere gitmeye niyeti yok zaten cnm

çok geçmiş olsun canım rabbim anneciğine uzuuun sağlıklı ömürler versin
anne ve babanız sağken değerini bilin arkadaşlar
zaten biliyorsunuz da yinede hatırlatayım
benim annem babam olsaydı da hiç bişeyim olmasaydı keşke
ikisine de doyamadım kader işte
rabbim sizlerin ana babasına uzun ömürler versin inşaallah sağlıkla.

ben yazmadım site yöneticileri yazmış sanırım...
topikimiz çok yoğun bi topik olduğu için.
rekor kırdık valla...ilerlememizi istediler erhalde.ben çok memnun oldum valla ama artık lite yerine kim hamile kalırsa hamile listemiz olcak...
öyle yapıcam.yerimseniben
kasım aralık ocak dıye sen yazmadınmı azızeciim

ayseyildirim kullanıcısından alıntı
kızlar merhaba
üzmeyin benim güzel annemi onun emeği çok tatlım azizecim sende sakın üzülme bak bebişini düşün
bu arada ben güzel haberlerle geldim çok şükür annemin ilik tahlili temiz çıktı yarın çıkıyor hastaneden dua eden herkese çok teşekkürler

canım gözün aydın yaa çok sevindim adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…