ben başka bir topğe gitmem.azizecim ne kadar emek harcadı halen de uğraşıyor.yazıyor siliyor hepimizi takip ediyor.buranın uğuruna inanıyorum.bir sürü arkadaş olduk.moral veriyoruz birbirimize.gitmeyin ne olur.daha hamiş kalacaz hamişlerimize danışacaz.
ovulasyon testinde 2.çizgiyi gördüm sonunda çalışmalara tam gaz devam.
azizecim dinlenmeye devam et umarım doktorunda güzel haberler verir.
kızlar merhaba
üzmeyin benim güzel annemi onun emeği çok tatlım azizecim sende sakın üzülme bak bebişini düşün
bu arada ben güzel haberlerle geldim çok şükür annemin ilik tahlili temiz çıktı yarın çıkıyor hastaneden dua eden herkese çok teşekkürler
ben başka bir topğe gitmem.azizecim ne kadar emek harcadı halen de uğraşıyor.yazıyor siliyor hepimizi takip ediyor.buranın uğuruna inanıyorum.bir sürü arkadaş olduk.moral veriyoruz birbirimize.gitmeyin ne olur.daha hamiş kalacaz hamişlerimize danışacaz.
ovulasyon testinde 2.çizgiyi gördüm sonunda çalışmalara tam gaz devam.
azizecim dinlenmeye devam et umarım doktorunda güzel haberler verir.
kızlar merhaba
üzmeyin benim güzel annemi onun emeği çok tatlım azizecim sende sakın üzülme bak bebişini düşün
bu arada ben güzel haberlerle geldim çok şükür annemin ilik tahlili temiz çıktı yarın çıkıyor hastaneden dua eden herkese çok teşekkürler
tekrardan gecmis olsun canim.güzel haberlerle gelmene sevindim
ayşecim çok şükür..
çok sevindim valla annen için.. Allah bol sağlık sıhhat versin anneciğine
evet canım doğru söylüyon bi emek var herkez böyle uğraşmaz...
ama ben sizleri çok seviyorum bir gün bile şuraya yazmadan geçirmedim ben.
bi arkadaş gelmiş tekrar kasım listesi yazmaya kalkıştı...ben listemiz var zaten dedim küstü gitti başka topik açtı...burdaki bazı kızlarımızda gitti orada yazışıyorlar.
ben ve bizler eylül ayından beri burdayız hep beraberiz...bunun kasımı aralığı ne olursa olsun burda hepberaber olmalıydık ben sizler hangi ayda hamile kalısanız kalın takipteyim sizleride hamile olarak yazcam.
sağol tatlım...gözün aydın çok geçmiş olsun bitanem.
kızlar merhaba
bi arkadaş gelmiş tekrar kasım listesi yazmaya kalkıştı...ben listemiz var zaten dedim küstü gitti başka topik açtı...burdaki bazı kızlarımızda gitti orada yazışıyorlar.
ben ve bizler eylül ayından beri burdayız hep beraberiz...bunun kasımı aralığı ne olursa olsun burda hepberaber olmalıydık ben sizler hangi ayda hamile kalısanız kalın takipteyim sizleride hamile olarak yazcam.
kızlar merhaba
kasım aralık ocak dıye sen yazmadınmı azızeciim
Geçmiş olsun canım.Allah sağlık versin anneciğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?