Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

gittim canım yok bişey dedi.ama kanllara baktımı bilmem. birde hormon testi yapmadı bana.onuyaptırcam. acaba hormon testi içn adetlim olmak lazım

Canım hormon testine ben adetli değilken yaptırdım, ille adetli olman gerekmiyo bildiğim kadarıyla, bende de prolaktin hormonu aşırı salgılanıyomuş, hatta hamilelik belirtisi olarak düşünüp ümitlendiğim göğüslerdeki şişlik ve sızlama da ondanmış, bunun hamileliği engellediği ve gecikmelere neden olduğunu söyledi doktor, dostinex verdi, dediğim gibi istediğin zaman git yaptır hormon testini, fazla da geciktirme, bişey varsa hemen baktır icabına, yalnız bana kontrol için adetimin ikinci veya 3. günü gitmemi istedi. Belki ozaman daha iyi anlaşılyo olabilir.
Üzülme bu arada hayırlısı olsun, önemli bişeyin yoktur umarım, hayırlı haberlerini alırız:teselli:

kızlar çok sağolun rahatladım biraz.yrna randevu aldum doktordan hormon testi için.dua edin bana. allah yardımcımızolsun. ben çıktım .işe gidicem.sizleri seviyorum.öpüldünüz

kızlar çok sağolun rahatladım biraz.yrna randevu aldum doktordan hormon testi için.dua edin bana. allah yardımcımızolsun. ben çıktım .işe gidicem.sizleri seviyorum.öpüldünüz

inşallah canım iyi sonuçlarla dönrsin doktordan dualarım seninle güle güle

kızlar adet oldum. iyi değilim

tatlım çok üzüldüm ama bu ay kısmet değilmş nolur üzülme olurmu bak hem hormonların yüksek omasından şüpeleniyosun stres hormonları çok etkiliyo biliyosun demi bu ay kısmet değilmiş ama aralık ayında inşallah bebişlerimiz geler biz çok çalışırız elimizden geleni yaparız inşallah rabbimde verir bebişlerimizi tatlım şu an yaptığın stres bebeğinin sana geleceği vakiti uzatyo biliyosun demi inan bana kader arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ama hadi üzülmeyi bırak kocişler için lütfen tatlım yeni ay yeni ümit tatlım opuyorumnanaktan

selam arkadaşlarrrrr opuyorumnanaktan ben hala adet olmadım olsa bitse de doktora gitsem yine

slm tatlım inşallah hamişsindir canım ya :Saruboceq:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

keşke canım yaaaaa bitek kasığımda batma var. başka bi belirti yok. bi de çok ateşim var 1 haftadır acaba adet olamadım diyemi olur? dün baktım hamile olan herkese üşüme geliyormuş. benim tam tersi kaydirigubbakcemile3

bazılaındada ateş çok oluyor diye okudum ben :bbo:hayırlısı artık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…