Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr...kaydirigubbakcemile5 valla okula gelir gelmez ilk iş foruma girip benden sonra yazılanları okudum, şu an dersteyim güyaa:kedi: kimse duymasın kaydirigubbakcemile3 bu ay kırmızıları görmiyim diye dilekte bulunanlar olmuş, hepsine teşekkür ederim, valla yeni katıldım foruma ama sanki burdaki herkesle yıllardır arkadaş gibi herşeyimi paylaşabiliyorum, iyi ki buldum burayı, inanın kendimle beraber hepiniz için de dua ediyorum, birbirimizi tanımasak da aynı sıkıntıları ve aynı heyecanları yaşıyoruz.
Bakalım geri sayım başladı bu ay için de, şu günler çabuk geçer de miniğimin müjdesini alırım inşallah ben de:Saruboceq:

bu ay çok ümilenmiştim.olmadı arslıktada bayramdan doayı yokuz tam yumurtlama günleri yokuz.aralıktada olmıcak.7ay dır olmuyo. var bence bir sorun

kızlar hormon testi yaptırmadım ben. belki hormonlarda var bir sorun. östrojenin fazla salgılanması engelmi. bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…