selam kızlar nasılsınız bugün
keşke canım yaaaaa bitek kasığımda batma var. başka bi belirti yok. bi de çok ateşim var 1 haftadır acaba adet olamadım diyemi olur? dün baktım hamile olan herkese üşüme geliyormuş. benim tam tersi kaydirigubbakcemile3
bazılaındada ateş çok oluyor diye okudum ben :bbo:hayırlısı artık canım
canım ama kişiden kişiye değişiyo belirtler hrkeste aynı olmuyo işi ters tarafı adet belirtisiyle gebeli belirtileri genelde aynı oluyo biz bol bol dua edelim tatlım :Saruboceq::Saruboceq:inşallah hamişsindirzemuszemusopuyorumnanaktan
inş arkadaşlarrr :Saruboceq: çok seviyorum sizi yaaaaa iyiki varsınız opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım sende iyiki varsın burdaki tüm rkadaşlar iyiki var burda çok gzel bi arkadaşlık ortamı var çıkarsız menfaatsiz burda hep birbirimizin derdini dinleyip birbirimize umu veriyoruz burdaki arkadaşlar süpe ya tabi birde bölünmeseydik daha güzel olucakı ben burdaki arkadaşlarımdanda ala vaz geçmem bırakamam diğer arkadaşlarımlada :çok üzgünüm:
bende iyiyim kızlar sağolun
dün 1 2 damla pembe akıntım olmuştu bugün iyiyim,sanırım yumurtlama günlerindeyim
çalışmalara tam gaz devam neticesi Allahtan hayırlısıyla hepimiz için inş.
inş arkadaşlarrr :Saruboceq: çok seviyorum sizi yaaaaa iyiki varsınız opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım sende iyiki varsın burdaki tüm rkadaşlar iyiki var burda çok gzel bi arkadaşlık ortamı var çıkarsız menfaatsiz burda hep birbirimizin derdini dinleyip birbirimize umu veriyoruz burdaki arkadaşlar süpe ya tabi birde bölünmeseydik daha güzel olucakı ben burdaki arkadaşlarımdanda ala vaz geçmem bırakamam diğer arkadaşlarımlada :çok üzgünüm:
aynen katılıyorum bende canım
sevgi tanışmaz bende sizleri çoook seveyurum daaaopuyorumnanaktan
inşallah canım bu ayki çalışmalarımızın güzel sonuçlarını alıcaz inşallah opuyorumnanaktan
dün 1 2 damla pembe akıntım olmuştu bugün iyiyim,sanırım yumurtlama günlerindeyim
aynen katılıyorum bende canım
sevgi tanışmaz bende sizleri çoook seveyurum daaaopuyorumnanaktan
Rabbim tez zamanda bebişlerimizi de gönderiri inşallah :Saruboceq: hep burda olur konuşuruz canlarım :Saruboceq:
inşaallah canım yaa umudumuzu hiç bir zaman kaybetmeyelim
Rabbimizin gücüne gidecek sözlerden kaçınalım veren O herşey Ondan
yalnız ve yalnız Ona sığınıyoruz sabırla bekleyelim
zamanı gelince bizler de bebeklerimizi kucağımıza alacağız inş.
(kendimi böyle motive ediyorum):1rolleyes:
çalış çalış canım benim gibi tembellik yapma ben bıraktım artık :kedi:
çalış çalış canım benim gibi tembellik yapma ben bıraktım artık :kedi:
AZ KALDI İNŞAALLAH HAMİLESİN CANIM YAA BUNU CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUM
BENDE BU AY HİÇ STERS YAPMADAN TABİİ GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALARAK ÇALIŞIYORUM :kedi:
tatlım çok haklısın tabiki verecek olan rabim ayrıca sana çok tşkr ediyorum burdaki birçok arkadaşımıza iyi bi örnek olduğun için opuyorumnanaktan
sen neden bıraktın tembellik yapıyosu kızklava:
sende çalış tatlım ya :kedi:
tabi inşallah bebişalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis gelmiştir de çalışmaya gerek kalmamıştır
haklısın canımmbende bu ay çok çalıştım kaydirigubbakcemile ama ümitlenmek istemiyorum yinede sonra üzücü oluyo yaaaamafoldumben
neyse kızlr ben çıkıyorum size bol hamişli ve iyi günler byyopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?