Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım ama kişiden kişiye değişiyo belirtler hrkeste aynı olmuyo işi ters tarafı adet belirtisiyle gebeli belirtileri genelde aynı oluyo biz bol bol dua edelim tatlım :Saruboceq::Saruboceq:inşallah hamişsindirzemuszemusopuyorumnanaktan

bazılaındada ateş çok oluyor diye okudum ben :bbo:hayırlısı artık canım

inş arkadaşlarrr :Saruboceq: çok seviyorum sizi yaaaaa iyiki varsınız opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız bugün

selam canım biz iyiyiz sen nasılsın?

bende iyiyim kızlar sağolun
dün 1 2 damla pembe akıntım olmuştu bugün iyiyim,sanırım yumurtlama günlerindeyim
çalışmalara tam gaz devam neticesi Allahtan hayırlısıyla hepimiz için inş.

dün 1 2 damla pembe akıntım olmuştu bugün iyiyim,sanırım yumurtlama günlerindeyim

inşallah canım bu ayki çalışmalarımızın güzel sonuçlarını alıcaz inşallah opuyorumnanaktan

inşallah canım bu ayki çalışmalarımızın güzel sonuçlarını alıcaz inşallah opuyorumnanaktan

inşaallah canım yaa umudumuzu hiç bir zaman kaybetmeyelim
Rabbimizin gücüne gidecek sözlerden kaçınalım veren O herşey Ondan
yalnız ve yalnız Ona sığınıyoruz sabırla bekleyelim
zamanı gelince bizler de bebeklerimizi kucağımıza alacağız inş.
(kendimi böyle motive ediyorum):1rolleyes:

çalışın canım çalışın :jeyyar:

çalış çalış canım benim gibi tembellik yapma ben bıraktım artık :kedi:

tatlım çok haklısın tabiki verecek olan rabim ayrıca sana çok tşkr ediyorum burdaki birçok arkadaşımıza iyi bi örnek olduğun için opuyorumnanaktan

AZ KALDI İNŞAALLAH HAMİLESİN CANIM YAA BUNU CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUM
BENDE BU AY HİÇ STERS YAPMADAN TABİİ GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALARAK ÇALIŞIYORUM :kedi:

inşallah canım yaaopuyorumnanaktangüzel dileklerin için çok teşekkür ederim canımm inşallah canım sende tez zamanda bebişine kavuşursun yaaopuyorumnanaktan

tatlım çok haklısın tabiki verecek olan rabim ayrıca sana çok tşkr ediyorum burdaki birçok arkadaşımıza iyi bi örnek olduğun için opuyorumnanaktan

ESTAĞFURULLAH CANIM BENİM AMA ZAMAN İNSANA BEKLEMEYLE BİRLİKTE BİRÇOK ŞEYİ ÖĞRETİYO ASLINDA HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR GÖZÜYLE BAKMAYI ÖĞRENDİM ARTIK:1hug:

sen neden bıraktın tembellik yapıyosu kızklava:
sende çalış tatlım ya :kedi:
tabi inşallah bebişalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis gelmiştir de çalışmaya gerek kalmamıştır

ağrılarım oluyor canım o yüzden bıraktım yoksa adetime kadar çalışcaktım ama olmuyor malesef inşallah vardırda boşa geçmemiştir şu günleropuyorumnanaktan

bende bu ay çok çalıştım kaydirigubbakcemile ama ümitlenmek istemiyorum yinede sonra üzücü oluyo yaaaamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…