Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

cnm ben bugün adet oldum. artık diğer aya kaldı umutlar.

ayseece 21.gün testi neymiş yarın öğrenip bizede bilgi versene tatlım ben hiç duymadım 3.gün gittim ama bir daha istemedi doktorum

bak en azından ben çocuğumun olup olmayacağını bile bilmiyorum.

Aaaaaaa öyle konuşma ama 7 ay çok uzun bir süre değil ki....Hem bir sorunun çıkmamış bak. Hormonlarla ilgili bişey varsa bile ilaçlarla dengelenir.Düzelir Hem biliyo musun, gerçekten hayırlısını dilemek lazım:1hug:

ayseece 21.gün testi neymiş yarın öğrenip bizede bilgi versene tatlım ben hiç duymadım 3.gün gittim ama bir daha istemedi doktorum

haber verrim canım. dediki bugün telefonda doktorum yrn gel hormonabakalım. birde 21. gün gelcen o da ayrı bir hormon testi dedi. bakalım neymiş. hbr veririm yrn cnm

öyle tatlım ya allah hayırlısını versin. ben bugün üzülmemin sebebi bayrama eşimin memlekete gitcez.kayınvaldem bişey demiyo ama veriyo telefonu milletin eline bebek yokmu boş olursan bayrama gelme falan dedirtiyo. orda bişey derlerse susmam ben eşimede dedim. oay çıkar yani. bayramımın rezil gececeğine üzülüyorum.

benimde 7. ayım tatlım. senin birsey çıkmadı dimi. doktorum büyük ihtimal psikolojik dedi bana

Benim de eşimin de herşey normal.Çok şükür bir sorun yok.Doktor sağlıklı olduğumuzu,stres yapmadan ovulasyon günlerinde günaşrı birlikte olmamızı söyledi.yataktan kalkma,belinin altına yastık koy dedi.Bir kaç ay sonra ateş ölçme yöntemini tavsiye etti(Oooo ben onların hepsini biliyorum zaten uygulamadığım birşey kalmadı dedim).stres yapma,kafandan at,unut onu dedi.Bilmiyorum bu ay da önceki aylara göre farklı deniyorum.Hayırlısı nasipte varsa sevineceğiz,yoksa üzülüp beklemeye devam edeceğiz.
Rahat olmak önemli,Ben de psikolojik olduğunu düşünüyorum.

Ne sinirler yaaa:dilcikar:.Seni anlıyorum canım.Siz de daha düşünmüyoruz,planlamıyoruz falan diyin ya...Onlara ne ki

slm kızlar bende geldim aranıza.bende adetimi beklemeyenlerdenim umarım daha çooook bekleriz ...kasım 24 az kaldı ama geçmek bilmiyor günler umarım tüm isteyen ve bekleyenlere bayram hediyelerimiz yola çıkmıştır....

ahh bi karışmasalar işimize. sanki öyle söyleyince daha çabukmu oluyo. sinir oluyom ya. anlıyorum ben seni ayşecim..

Hoşgeldin.Öğretmensin sanırım ve 24 kasımı bekliyorsun.Uğur getirir inşallah sana:smiley-cool:

kızlar 21.gün yapılan test progesteron testi yumurtlayıp yumurtlamadığınıza bakıcak değere göre kaliteli yada değil dicek umarım yardımcı olabilmişimdir

yerimsenibenhoşbuldum,ustaöğretici desek daha doğru olur.umarım uğur getirir,2.bebeğimiz olacak ama ilki kadar heyecanlı vede çok istekliyiz,,ALLAH arattırmasın hemencik oluversin,,,,bayramda olmazssa yılbaşı hediyesi kabul ederiz fakirin ekmeği umut hesabı bize bahanemi yokopuyorumnanaktan

Ne sinirler yaaa:dilcikar:.Seni anlıyorum canım.Siz de daha düşünmüyoruz,planlamıyoruz falan diyin ya...Onlara ne ki

belki söylemesi yanlış kızlar ama zaten 2 ayım onların yüzünden olmadı.çünkü eşimle aramı bozdular para mevzuna. birde şimdi torun sayıklıyolar. ilk önce huzur versnlerde sonra torun istesinler. bana sorarlarsa benim canım nezaman isterse ozaman yaparım dcem.

ayseece cim canını hiç sıkma herşey sizin elinizde boşver herkes nederse desin nezaman istersen o zaman olsun bebeğin,canını sıkar moralini bozarsan istesende olmaz relax....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…