Sağol canım benim.Ben de böyle teselli ediyorum kendimi.Hiçbirimizin kucağı boş kalmasın inşallah!!
canım çok üzüldüm :çok üzgünüm: inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız, üzme kendini.
ya canım inşallah olur. bazı belirtilerimde var ama ben kendimi kaptırmak istemiyorum. psikolojik belirtide olabilir.. neyse hakkımızda hayırlısı artık. inşallah zamanı gelmiştir. süprizzzzz ayşecim saol canım ya. valla moral verdin. inşallah en kısa zamanda sen de hamişşş olursunnn!!! :Saruboceq:
bak en azından ben çocuğumun olup olmayacağını bile bilmiyorum.
ayseece 21.gün testi neymiş yarın öğrenip bizede bilgi versene tatlım ben hiç duymadım 3.gün gittim ama bir daha istemedi doktorum
Aaaaaaa öyle konuşma ama 7 ay çok uzun bir süre değil ki....Hem bir sorunun çıkmamış bak. Hormonlarla ilgili bişey varsa bile ilaçlarla dengelenir.Düzelir Hem biliyo musun, gerçekten hayırlısını dilemek lazım:1hug:
benimde 7. ayım tatlım. senin birsey çıkmadı dimi. doktorum büyük ihtimal psikolojik dedi bana
öyle tatlım ya allah hayırlısını versin. ben bugün üzülmemin sebebi bayrama eşimin memlekete gitcez.kayınvaldem bişey demiyo ama veriyo telefonu milletin eline bebek yokmu boş olursan bayrama gelme falan dedirtiyo. orda bişey derlerse susmam ben eşimede dedim. oay çıkar yani. bayramımın rezil gececeğine üzülüyorum.
cnm ben bugün adet oldum. artık diğer aya kaldı umutlar.
öyle tatlım ya allah hayırlısını versin. ben bugün üzülmemin sebebi bayrama eşimin memlekete gitcez.kayınvaldem bişey demiyo ama veriyo telefonu milletin eline bebek yokmu boş olursan bayrama gelme falan dedirtiyo. orda bişey derlerse susmam ben eşimede dedim. oay çıkar yani. bayramımın rezil gececeğine üzülüyorum.
slm kızlar bende geldim aranıza.bende adetimi beklemeyenlerdenim umarım daha çooook bekleriz ...kasım 24 az kaldı ama geçmek bilmiyor günler umarım tüm isteyen ve bekleyenlere bayram hediyelerimiz yola çıkmıştır....
Ne sinirler yaaa:dilcikar:.Seni anlıyorum canım.Siz de daha düşünmüyoruz,planlamıyoruz falan diyin ya...Onlara ne ki
kızlar 21.gün yapılan test progesteron testi yumurtlayıp yumurtlamadığınıza bakıcak değere göre kaliteli yada değil dicek umarım yardımcı olabilmişimdir
kızlar benim kociş geldi ben kaçtım herkeze ii geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?