biraz sıkıntılı geçiyo canım yaa...sürekli lekelenmelim oluyodu düşük yapcam diye bekledim ama çok şükür rabbim korudu bugün hiç lekelenmelim olmadı.
ama sürekli uzanıyorum hiç bi iş yapmıyom canım.
şu an 5+4 haftalık oldum 16 kasımda kısmetse dr.gidicem kalp atımını görcez inşallah:Saruboceq:
aaa ben ilk hamileliğimde böyle lekeler hiç olmadı ve oğlum var?:uhm:ay canım yaa. inşallah bi daha hiç lekelenmen olmaz. :Saruboceq: anlıyorum seni moralini bozuyodur. ama sakın üzülme benim çok arkadaşım var öyle lekelenmeleri oldu. bişi olmadı yani. sen gönlünü ferah tut. bu arada hamilelikte leke varsa erkek çocuk derler amaahadi hayırlısı.. bol bol dinlen canım. he bide bol su içmek lazımmış öyle durumlarda. biliyosundur zaten de ben söyliim dedim. bebişinin pırpırlarını duyduğunda alacağın mutluluk hepsini geride bırakacak merak etme sen. :dance: hadi kendine ve bebişe ii bak.
aaa ben ilk hamileliğimde böyle lekeler hiç olmadı ve oğlum var?:uhm:
azizecim benide 10aralıka yazarmısın.hamileliğinin iyi gitmesine sevindim.yorma kendini tatlım.senin kızın olcak bak demişti dersin. içime doğdu.
Herkese iyi akşamlar.
AYSEECE cnm senin için açtım interneti.Geçmişi daha sonra okuyacağım.Ne durumdasın,test yaptın mı?Çok merak ediyorum
azize ben de adet oldum bugün canım. 2 gün gecikmeli de olsa geldiler.. offfffffffffffffffffff.... beni de 5 aralık diye düzeltir misin tatlım. bu arada seni de yoruyoruz. hakkını helal et canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?