Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azizecim
benim tarih 26 kasım yanlışlıkla aralığa yazmışın ama ben kasımdan hamile olarak çıkacam
heeeyyyyt ki tutar beni

ay canım yaa. inşallah bi daha hiç lekelenmen olmaz. :Saruboceq: anlıyorum seni moralini bozuyodur. ama sakın üzülme benim çok arkadaşım var öyle lekelenmeleri oldu. bişi olmadı yani. sen gönlünü ferah tut. bu arada hamilelikte leke varsa erkek çocuk derler amaa hadi hayırlısı.. bol bol dinlen canım. he bide bol su içmek lazımmış öyle durumlarda. biliyosundur zaten de ben söyliim dedim. bebişinin pırpırlarını duyduğunda alacağın mutluluk hepsini geride bırakacak merak etme sen. :dance: hadi kendine ve bebişe ii bak.

aaa ben ilk hamileliğimde böyle lekeler hiç olmadı ve oğlum var?:uhm:

aaa ben ilk hamileliğimde böyle lekeler hiç olmadı ve oğlum var?:uhm:

:teytey: canım her erkek çocukta olmuyo zatende. benim lekelenme görmüş nekadar arkadaşım varsa hep oğlu oldu. lekelenme görmeyeninde oğlu olabiliyo tabi. zemuszemus seni bilmiyorum ne istiyosun ama Rabbim gönlüne göre versin. :Saruboceq: en önemlisi sağlıklı olsun da.. alkisalkisalkis :ecrin_bebek:

evet okudum yeni haber yok galiba ama yeni bir arkadaşın sanırım çift çizgi çıkmış,hadi hayırlısı..
bende cmt doktor randevumu aldım,takip başlıyor tekrar umarrım bu ay tedavinin faydasını görürüz...

ya arkadaşlar bişi sorcam. ben geçen hafta çok ağır ateşle hastalandım. antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. mağlum çalışmalarda durmak zorunda kaldı. sadece 1 çalışma yapabildik. yumurtlama günümü kaçırdımmı bilmiyorum ama adet olmama 11 gün var acaba gebe kalma ihtimalim zayıfmı? bu 11 günü iyi mi değerlendireyim? yoksa zaten geçti bor'un pazarımı..?

azize ben de adet oldum bugün canım. 2 gün gecikmeli de olsa geldiler.. offfffffffffffffffffff.... beni de 5 aralık diye düzeltir misin tatlım. bu arada seni de yoruyoruz. hakkını helal et canım.

kızlar karnımı doyurdum geldim.yemek yiyince kasıklarım ağrıdı ya. adetim ya bugün vurdu yemek yiyince

azizecim benide 10aralıka yazarmısın.hamileliğinin iyi gitmesine sevindim.yorma kendini tatlım.senin kızın olcak bak demişti dersin. içime doğdu.

valla asoka cım hiç belli olmuyor kimisi bir denemede kalıyor,kimiside benim gibi aylarca günaşırı hergün falan deneyip kalamıyor,o kişisel bir durum bence umarım güzel haberler alırsın...

Herkese iyi akşamlar.
AYSEECE cnm senin için açtım interneti.Geçmişi daha sonra okuyacağım.Ne durumdasın,test yaptın mı?Çok merak ediyorum

ayşecim ve nazcım sizler adına üzüldüm kızlar ama moral bozmak yok çalışmalara devam elbet kucaklıycaz bir gün bizde yavrularımızı...

yazarım canım...rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin de cinsiyeti hiç önemli değil tatlım.
yeterki iyi olsun.:Saruboceq:
azizecim benide 10aralıka yazarmısın.hamileliğinin iyi gitmesine sevindim.yorma kendini tatlım.senin kızın olcak bak demişti dersin. içime doğdu.

sleepy cnm sendemi yumurtlama takibi yaptırıosun bende gidiyorumda çatlatma iğnesi yapıyormu benimki yapmıcak çünkü sadece boyutlarına bakıyoruz büyüyormu die?

Herkese iyi akşamlar.
AYSEECE cnm senin için açtım interneti.Geçmişi daha sonra okuyacağım.Ne durumdasın,test yaptın mı?Çok merak ediyorum

evet cnm dün test yaptım fakat negatifti.sabahta adet oldum zaten. çok üzüldüm ama biraz daha iyiyim şimdi.umarım sen hamişsindir.

geçmiş olsun canımm...inşallah bidahaki aya tutar.
azize ben de adet oldum bugün canım. 2 gün gecikmeli de olsa geldiler.. offfffffffffffffffffff.... beni de 5 aralık diye düzeltir misin tatlım. bu arada seni de yoruyoruz. hakkını helal et canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…