ayşecim ve nazcım sizler adına üzüldüm kızlar ama moral bozmak yok çalışmalara devam elbet kucaklıycaz bir gün bizde yavrularımızı...
valla asoka cım hiç belli olmuyor kimisi bir denemede kalıyor,kimiside benim gibi aylarca günaşırı hergün falan deneyip kalamıyor,o kişisel bir durum bence umarım güzel haberler alırsın...
inşallah canım yaa.. saol cevabın için. ben yinede çalışmalara devam edeyim :hulya: inşallah seninde güzel haberlerini en yakın zamanda alırız. burda mutlu haberlerimizi paylaşırızzzz.. :ecrin_bebek: Rabbim bütün bebiş isteyenlere versin.
ayşecim ve nazcım sizler adına üzüldüm kızlar ama moral bozmak yok çalışmalara devam elbet kucaklıycaz bir gün bizde yavrularımızı...
evet cnm dün test yaptım fakat negatifti.sabahta adet oldum zaten. çok üzüldüm ama biraz daha iyiyim şimdi.umarım sen hamişsindir.
azize benimde yengem bütün hamileliği boyunca lekelenmeleri oldu ve şimdi yaramz bi oğlu var doğrumu ne:jeyyar:
asokacım valla tek denemeyle hamile kalanda var tanıdığım. allah verdimi veriyor.zamanı geldiyse tek denemeyle bile hamile kalan oluyo
amin inş cnm :Saruboceq:
Senden çok umutluydum ben de üzüldüm şimdi. :çok üzgünüm:
Birdahaki aya daha farklı şeyler denersin canım.Allah sağlık versin yeterki... :1hug:
Mesela ben!! Ama uzun sürmedi sevincim.Vedalaştık onunla:çok üzgünüm:
asokacım valla tek denemeyle hamile kalanda var tanıdığım. allah verdimi veriyor.zamanı geldiyse tek denemeyle bile hamile kalan oluyo
ay ne bileyim tatlım.her yolu denedim ben. yapılması gereken herseyi yaptım ama maaalesef.yrn hormon testi yaptırcam. hormon testi kandan bakılıyor dimi.birde cnm senin kaçıncı ay
üzülme tatlım. bak en azından bebeğinin olabildiğini biliyorsun.en yakın zamanda tekrar kavuşacağına inanıyorum bebeğine ben.
Hormon testine kandan bakılıyor.Ben yaptırmıştım.7kez hayal kırıklığına uğradım.8. denememiz bu ay cnm :çok üzgünüm:
Mesela ben!! Ama uzun sürmedi sevincim.Vedalaştık onunla:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?