Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

valla asoka cım hiç belli olmuyor kimisi bir denemede kalıyor,kimiside benim gibi aylarca günaşırı hergün falan deneyip kalamıyor,o kişisel bir durum bence umarım güzel haberler alırsın...

inşallah canım yaa.. saol cevabın için. ben yinede çalışmalara devam edeyim :hulya: inşallah seninde güzel haberlerini en yakın zamanda alırız. burda mutlu haberlerimizi paylaşırızzzz.. :ecrin_bebek: Rabbim bütün bebiş isteyenlere versin.

kader arkadasım nasılsın ya. bentoparladım kendimi iyiyim şimdi.bizim beşik kertmesi olayı diğeraya kaldı

asokacım valla tek denemeyle hamile kalanda var tanıdığım. allah verdimi veriyor.zamanı geldiyse tek denemeyle bile hamile kalan oluyo

azize benimde yengem bütün hamileliği boyunca lekelenmeleri oldu ve şimdi yaramz bi oğlu var doğrumu ne:jeyyar:

ayşecim ve nazcım sizler adına üzüldüm kızlar ama moral bozmak yok çalışmalara devam elbet kucaklıycaz bir gün bizde yavrularımızı...

sağol tatlım. beni biliyorsun 2 gün gecikince umutlanmıştım. ama elbette ki hayırlısı. umarım tüm arkadaşların ve bizim dileklerimiz kabul olur. hamile olan arkadaşlar da sağlıklı bir hamilelik geçirirler..

evet cnm dün test yaptım fakat negatifti.sabahta adet oldum zaten. çok üzüldüm ama biraz daha iyiyim şimdi.umarım sen hamişsindir.

amin inş cnm :Saruboceq:
Senden çok umutluydum ben de üzüldüm şimdi. :çok üzgünüm:
Birdahaki aya daha farklı şeyler denersin canım.Allah sağlık versin yeterki... :1hug:

amin inş cnm :Saruboceq:
Senden çok umutluydum ben de üzüldüm şimdi. :çok üzgünüm:
Birdahaki aya daha farklı şeyler denersin canım.Allah sağlık versin yeterki... :1hug:

ay ne bileyim tatlım.her yolu denedim ben. yapılması gereken herseyi yaptım ama maaalesef.yrn hormon testi yaptırcam. hormon testi kandan bakılıyor dimi.birde cnm senin kaçıncı ay

asokacım valla tek denemeyle hamile kalanda var tanıdığım. allah verdimi veriyor.zamanı geldiyse tek denemeyle bile hamile kalan oluyo

ya canım inşallah olur. bazı belirtilerimde var ama ben kendimi kaptırmak istemiyorum. psikolojik belirtide olabilir.. neyse hakkımızda hayırlısı artık. inşallah zamanı gelmiştir. süprizzzzz ayşecim saol canım ya. valla moral verdin. inşallah en kısa zamanda sen de hamişşş olursunnn!!! :Saruboceq:

ay ne bileyim tatlım.her yolu denedim ben. yapılması gereken herseyi yaptım ama maaalesef.yrn hormon testi yaptırcam. hormon testi kandan bakılıyor dimi.birde cnm senin kaçıncı ay

Hormon testine kandan bakılıyor.Ben yaptırmıştım.7kez hayal kırıklığına uğradım.8. denememiz bu ay cnm :çok üzgünüm:

kızlar bugün doktorumu aradım dediki yrn gel hormon testi yapalım. birde adetimin 21. günü yapılacak bir hormon testi varmış. neki bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…