belki söylemesi yanlış kızlar ama zaten 2 ayım onların yüzünden olmadı.çünkü eşimle aramı bozdular para mevzuna. birde şimdi torun sayıklıyolar. ilk önce huzur versnlerde sonra torun istesinler. bana sorarlarsa benim canım nezaman isterse ozaman yaparım dcem.
ayseece cim canını hiç sıkma herşey sizin elinizde boşver herkes nederse desin nezaman istersen o zaman olsun bebeğin,canını sıkar moralini bozarsan istesende olmaz relax....
kızım durmuyor oyun oynamak istiyo onunla ilgilenmem gerek hepinizi öptüm görüşürük....
slm kızlar kader arkadaşım iyi olduğuna sevindimopuyorumnanaktan
üff nasıl olcak peki bu rahatlama hiç aklımdan çıkmıyorki:sinifsinif: ay yumurtladım ay belirti derken aylar geçiyoooo
iyiyim cnm. birtek şu ayram olayı canımı sıkıyor. oda eşime demem gitmeyelim diye. adam zaten benim için 1.5 yıldır gitmiyo memlekete
caım tmm gidin ama bayramdan sonra gidin inallah o zamana kadar da hamiş olursun ohh çok güze olur o zaman kocana bunu teklif etsen olmaz mıopuyorumnanaktan
yok canım ya kocamın izni yok. zaten 1.5 yıldır kaçıyoruz onlardan. zaten 3 gün kalıp döncem. çalışıyorum ya. izin yok zaten. şimdi olmazsa eşim 15 tatile izin aalyımmı der.kalsın boşver 15 gün onları çekmek istemem
ya kızlar yazılarımgeliyomu yazıyorumama gözükmüyo
kızlar topicte bir sorun mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?