Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Öyle tabi yaa.Benim kayınvalim de hep dokundurur,söylerdi.Ama allah için kötü niyetli değildir.Bilrim. Ama artık hayırlısıyla olur falan diyoo. Belki de olmadığını düşünüyo.4 yıl oluyor artık bizim.Bu arada ben gebe kalınca kimseye söylemedik.Kalp atışını duyalım bir dedik kiiiiiii duyulmadı.Bu kötü tecrübeyi de kimse öğrenmemiş oldu.

ayseece cim canını hiç sıkma herşey sizin elinizde boşver herkes nederse desin nezaman istersen o zaman olsun bebeğin,canını sıkar moralini bozarsan istesende olmaz relax....

öyle cnm rahat olmak lazım.şimdi sizle yazışırken teyzemaradı onla konuştk .onunda 1.5 yıl olmamış.kayınvaldsi okul maddi sorunlar derken stres yapmış.artık bigün demiş sallamıcam kimseyi.o ayda annanem gitmiş yanına istanbula.rahatlamış dahada tabi.bir bakmışki 1.5 yıldır olmayan bebiş o ay tutmuş.hem sizlehem teyzemle konuşmk iyi geldi iyiki varsınız.eşimd yok bugün. tek basımayım moral oldu

üff nasıl olcak peki bu rahatlama hiç aklımdan çıkmıyorki:sinifsinif: ay yumurtladım ay belirti derken aylar geçiyoooo

üff nasıl olcak peki bu rahatlama hiç aklımdan çıkmıyorki:sinifsinif: ay yumurtladım ay belirti derken aylar geçiyoooo

evet sana katılıyorum cnm. doktorlar diyoki yumurtlama günlerini kaçırma nebileyim ite 12.gün 14. gün muhabbeti yapıyalar. birde psikolojik yapma.sıkma takma kafana deniliyo. ne anladım ben bu işten

iyiyim cnm. birtek şu ayram olayı canımı sıkıyor. oda eşime demem gitmeyelim diye. adam zaten benim için 1.5 yıldır gitmiyo memlekete

caım tmm gidin ama bayramdan sonra gidin inallah o zamana kadar da hamiş olursun ohh çok güze olur o zaman kocana bunu teklif etsen olmaz mıopuyorumnanaktan

caım tmm gidin ama bayramdan sonra gidin inallah o zamana kadar da hamiş olursun ohh çok güze olur o zaman kocana bunu teklif etsen olmaz mıopuyorumnanaktan

yok canım ya kocamın izni yok. zaten 1.5 yıldır kaçıyoruz onlardan. zaten 3 gün kalıp döncem. çalışıyorum ya. izin yok zaten. şimdi olmazsa eşim 15 tatile izin aalyımmı der.kalsın boşver 15 gün onları çekmek istemem

canım neyse çok dğilmiş 3 gün sabret çbk geçer ve akn olmaya çalış bu ay inşallah çok çalışıp tutturacaz :kedi::lepi:

21. gün yapılaan teste baktım kızlar arastırdım. yumurtlayıp yumurtlamadığına bakılıyo. kandan bakılıomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…