kızlar gene nereye kaybolunuzmafoldumben
ben burdyım tatlımmmmmmmm
ay kızlar ya yrn doktor adetli adetli alttan bakarmı sizce
ayşecim alttan bakıcak maalesef canım,özellikle adetli çağırıyorki kist falan varsa yumurtlamaya kadar önlem almak için.ben her ay gidiyorum çünkü..
gülcüm bizim 14 ay oldu.ikimizdede bir sorun yok temiz herşey belirsiz şu anda.bir yıl sonra tedavi süreci başlıyor.ilk olarak ta yumurta takibiyle ve çatlatma iğnesi vurarark başlıyor.3 deneme falan sonrada aşılama,tüp bebek diye devam ediyor sıkıntılı bir süreç yani...umarım kimse yaşamaz..
dktrdan gelince sonuçları hemen bana haber ver çok merak ediyorum kader arkadaşım eğer burdan söyliyemiyceğin olursa özelden esaj atarsın ama haber bekliyorumklava::1hug:
yani gülcüm sebepsiz kısırlık diye bir şey var,benim o kadar çok arkadaşım varki 10 yılı aşkın süredir uğraşan hiç bir sorun yok ve olmuyor.Allahın takdiri heralde canım,yinede halimize şükretmek lazım umarım bizler yaşamayız o süreçleri..
yani ayşecim tabi ne sorunla gittiğin önemli..ben yumurta takibi için gidiyorum ve adetin 3.yada 4.günü çağırıyor ve altten bakıyor,ben o yüzden söyledim canım..
mutlaka haber veririm kader arkadasım .zaten ilk sizle paylaşıyorum.kimseye kolay kolay denmiyo. buün okuldamoralim bozuktu biraz.en yakın öğretmen arkadasım neyin var dedi adet oldum dedim. bunamı üzülüyosun kafaya çok takıyosun. doktora bukadar çok gidilmez. abartıyosun falan dedi. iyice canımı sıktı. ona daanlatmıcam bi daha bişey
anım bide e hiçbi sorun yok 10 aydır olmuyo canım ben şimdi çok korktum ya :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?