Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayseece anım senin bi sorunun varmı akıntı kaşınt gib şeyle eğer onlar yosa bence kesin bakmaz ama tabi doktora gidenler benden daha iyi bilir. tatlım kanı verdikten sonra hemen bişeyler yrsin

ayşecim alttan bakıcak maalesef canım,özellikle adetli çağırıyorki kist falan varsa yumurtlamaya kadar önlem almak için.ben her ay gidiyorum çünkü..
gülcüm bizim 14 ay oldu.ikimizdede bir sorun yok temiz herşey belirsiz şu anda.bir yıl sonra tedavi süreci başlıyor.ilk olarak ta yumurta takibiyle ve çatlatma iğnesi vurarark başlıyor.3 deneme falan sonrada aşılama,tüp bebek diye devam ediyor sıkıntılı bir süreç yani...umarım kimse yaşamaz..

dktrdan gelince sonuçları hemen bana haber ver çok merak ediyorum kader arkadaşım eğer burdan söyliyemiyceğin olursa özelden esaj atarsın ama haber bekliyorum klava::1hug:

ay kızlar ya yrn doktor adetli adetli alttan bakarmı sizce

Yarın alttan bakmaz canım.Sadece kan alır ve sonucun çıkınca onu değerlendirir.Gerekirse adetin bittikten sonra kontrol amaçlı ya da izlenecek bir tedavi varsa çağırır ama sen içini ferah tut,birşey çıkmayacak.Biz kafaya çok taktığımızdan nazlanıyor bebişler.

hadi ya ay cnm ama kanlı kanlı nsl bakcak.önceden baktı bana kistin yok dedi. iltihapta yok dedi. daha 1.5 ay falan oluyo. bidahamı bakacak acaba

canım amin inşallah kimse yaşamaz en kısa zamanda sizde bu durumu atlatırsınız ama hiç bi sorun yoksa neden iğe aşılama vsvs gibi şeyleryapııyo neden doğal yoldan olmuyo hiç bi sorun yoksa merak ettim de :uhm:

yani ayşecim tabi ne sorunla gittiğin önemli..ben yumurta takibi için gidiyorum ve adetin 3.yada 4.günü çağırıyor ve altten bakıyor,ben o yüzden söyledim canım..

yani gülcüm sebepsiz kısırlık diye bir şey var,benim o kadar çok arkadaşım varki 10 yılı aşkın süredir uğraşan hiç bir sorun yok ve olmuyor.Allahın takdiri heralde canım,yinede halimize şükretmek lazım umarım bizler yaşamayız o süreçleri..

dktrdan gelince sonuçları hemen bana haber ver çok merak ediyorum kader arkadaşım eğer burdan söyliyemiyceğin olursa özelden esaj atarsın ama haber bekliyorum klava::1hug:

mutlaka haber veririm kader arkadasım .zaten ilk sizle paylaşıyorum.kimseye kolay kolay denmiyo. buün okuldamoralim bozuktu biraz.en yakın öğretmen arkadasım neyin var dedi adet oldum dedim. bunamı üzülüyosun kafaya çok takıyosun. doktora bukadar çok gidilmez. abartıyosun falan dedi. iyice canımı sıktı. ona daanlatmıcam bi daha bişey

canım bizde de hiçbi sorun yok 10 aydır olmuyo canım ben şimdi çok korktum ya :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
mesela benim bu ay 3 yumurtam gelişmişti,eşimin sperm analizide gayet iyi ama olmadı işte neden bilmiyorum((

yani ayşecim tabi ne sorunla gittiğin önemli..ben yumurta takibi için gidiyorum ve adetin 3.yada 4.günü çağırıyor ve altten bakıyor,ben o yüzden söyledim canım..

canım ben sadece hormon testi için gidiyorum ama bakalım derse adetli olduğumu sölerim. doktor sorun etmezse baktırırım alttan. en azından kontrol etmiş olur. doktor ne derse onu yapcam artık.en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah

canım etraftakiler bebek varmı diye sormayı yada abartıyosun gibi kelimleri biiyorlar bizim ne hissettiklerimizden haerleri bile yok boşver sen uray gel tatlım biz herzaman burdayız inşallah opuyorumnanaktan

ya korkma tatlım kötüyü aklına getirme bence.yapıldımı eşine de analiz falan eğer ondada hiçbir sorun yoksa bence çokta vakit kaybetme en azından yumurta takibine başlıyabilirsin canım..gerçi doktorlar genelde bir yıl öncesi başlamıyor bişeye.ama pozitif ol ben öle yapıyorum doktorum bile diyor yani bu bir mucize herkesin hemen olucak diye bir şey yok,rahatlatıyor beni sağolsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…