Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Kızlar bende 2 gün önce doktora gittim, hafif enfeksiyon var dedi.İlaçları verdi.Ama eğer hamileysen bebeğe zarar verir dedi.Ben hamilelikten şüphelendiğimi söylememiştim ilk başta.En son kaçında regl olmuştun dedi.20 ekim dedim.20 kasıma kadar ilaçların bebeğe etkisi olmaz ,kafan rahat olsun o zaman dedi.Ama ben yine de ilaçları içmedim.Bekliyorum.Bugün regl günüm.Henüz olmadım.İnşallah olmam. :))) Hepimizzzzz hamileyizdir inşallahhhhh. :)

Günaydın bu arada .

3 kasımda adet olmam gerekiyordu ayın 5 inde test yaptım çift çizgi çıktı. birde belirti olarak sol kasığımda hafif hafif batmalar vardı ama ilk olduğu için ben anlamadım hatta ilaçlardan dolayı adet gecikti zannettim.

Günaydın kızlar
Berrakada cnm nbr? Bi test al yap,daha fazla meraklandırma bizi

İyilik canım senden naber? Şimdi evden çıkamam da, bi ara kuaföre gidicez kardeşimle alıcam zaten . Gerçi beklemeyi düşünüyorum bi kaç gün daha.Çünkü pek hamile kalmış olabileceğime inanmıyorum.Tabi ki çok istiyorum ama yumurtlama gününü falan hesaplamadım ya.Tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum. :)

Benimde kasıklarımda hafif ağrılar var bazen çoğalıyor ama en belirgin olarak arada kabızlık yaşıyorum gaz sorunum var karnım çok gergin iştahım açık hep bişiler yemek istiyorum ayrıca sabahları çok zor uyanıyorum belim ve sırtım da çok ağrıyor sanki bıçak saplanıyor (sırt ağrımı ciğerlerimi üşüttüğümü düşündüm) sık idrara çıkıyorum (bunun da soğuktan olduğunu düşündüm) bakalım bugün test yapacağım hayırlısı artık :CüvCüv:

İyiyim cnm işteyim.Bu arada kardeşini tebrik ederim Allah tamamını erdirirsin.Evlenince 3tane de bebişi olsun :ecrin_bebek: :CüvCüv: inşallah

Tutmazsa çok üzülmezsin ama böyle durumlarda olması daha yüksek,en azından strese girmeden olmuş olacak..Hem eskiden hesaplamamı varmış :sm_confused: Tutarsa çok sevineceğimmm :teytey:

Son düzenleme:

bendeki bilirtilere çok benziyor, bendede kabızlık vardı, hafif sırt ve bel ağrılarım vardı gaz sorunumda vardı,
rabbim bütün isteyenlere versin. inşallah sende hamilesindir :Saruboceq:

bendeki bilirtilere çok benziyor, bendede kabızlık vardı, hafif sırt ve bel ağrılarım vardı gaz sorunumda vardı,
rabbim bütün isteyenlere versin. inşallah sende hamilesindir :Saruboceq:

Canım bakalım bugün test yapacağım akşam yazarım inş. müjdeli haber verebilirim :Saruboceq: Rabbim inş. vermiştir onu bana :ecrin_bebek:

Aslında biz korunmayı bıraktığımız gün hamile kalıcakmışım gibi geliyodu bana.Sonra buraya gelince okudum okudum sayfaları.Dedim ki kendi kendime demek ki hesaplama yapmak lazım yumurtlama gününü.Burayı okumadan önce hamile olabileceğime daha çok inanıyodum aslında. İnsan psikolojik olarak etkileniyo burda yazılanlardan. :)))

Haklısın çok etkileniyor,strese giriyoruz.Sen inancını kaybetme gene cnm

Tebrikler Allah Sağlıla kucağına da almayı nasip eder inşallah
İlk derken;ilk denemede mi oldu,ilk hamileliğiniz mi?

teşekkür ederim. inşallah. ben 7 aylık evliyim ilk hamileliğim ama şimdiye kadarda hiç korunmadık kısmet bugüneymiş

Ne güzel sonunda yüzünü güldürmüş Rabbim.
Peki bu ay farklı olan neydi,Hamile kalmak için uyguladığın özel şeyler oldu mu?
Sakıncası yoksa paylaşırsan sevinirim.

Ne güzel sonunda yüzünü güldürmüş Rabbim.
Peki bu ay farklı olan neydi,Hamile kalmak için uyguladığın özel şeyler oldu mu?
Sakıncası yoksa paylaşırsan sevinirim.

ben aslında hamile kalamamamın sebebini idrar yolu enfeksiyonuna bağladım. soğan suyu kürünü çok değil sadece 5 veya 6 gün uyguladım. daha sonra ablam enfeksiyona kekik çayının iyi geldiğini söyledi 5-6 günde onu içtim. tabi bu arada hiç içmediğim kadar ılık su içtim. benim eşim ayrı bir şehirde çalışıyor ben bunları yaparken eşim burada değildi.eşimin gelmeside yumurtlama gününe denk geldi herhalde . o günlerde gebe kalmışım

gunce canım tebrik ederim..ne mutlu sana..inş saşlıkla kucağına alırsın bebeişini:)))bize de dua et olur mu??benim de 8 aydır korunmamama rağmen olmadı..beklemedeyim..adet günümün 10. günününden başlayarak gün aşırı ilşkiye girdik..inşallah tutmuştur da güzel haberler veririm..9 gün var adetime beklemedeyim..muckkkk

Tuğbacım hamilelik öncesi dr.a gittinmi hiç? muayene olmadıysan bence hiç geciktirme mutlaka olmalısın.Enfeksiyon olabilir kalamadığına göre !!! Bizde 6-7 aydır korunmadık olmayınca dr.a gittimki hem mantar hem vajinal enfeksiyon dr. hamileliği engeller dedi.Fitil ve hap kullandım dün regl günümdü olmadım bugünde gelen giden yok bakalım bu akşam test yapıcam hayırlısı artık :Saruboceq:

inşallah rabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürür gönlüne göre bir :ecrin_bebek: verir

evet cnm gittik..smear testi yaptırdım vajinal enfeksiyon var dedi..ilaç kullandım ama geçmişmidri acaba..bi de kronik sistit var bende..ama doktor idrar yolu bebeğin olmasını etkilemez dedi..enfeksiyondan galiba..ne yapmamaız gerekiyo şundan korunmak için kızlar..saol bu arada tatlım..kaydirigubbakcemile5

inşallah rabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürür gönlüne göre bir :ecrin_bebek: verir

canım benim amin...Allahımm çok istiyorum inşallah bebişlerimiz hayırlı ve sağlıklı bir biçimde kucağımıza gelir:)))

Canım dr.bana enfeksiyon hamileliği engeller demişti.Fitilim 2 tane kaldı bu gece ve yarın gecede kullanıcam yalnız dün regl günümdü geçti bugünde olmadım fitilide kullansammı diye düşünüyorum açıkcası CADIARZU Bu arada enfeksiyon için hap ve fitil kullanan ark.lar hemen kalmışlar sende hemen kalırsın bence sıkma canını ilişki esnasında da bebek olacak diye düşünme relax ol kurma kendine her ay kısmet de ayrıca tavsiye edebileceğim ben her sabah yiyemesemde aç karnına tarçın bal karışımı ye.birde keçiboynuzunu tavsiye ederim benim eşim her akşam 2-3 tane yiyor oda kaliteli sperm sayısını arttırıyormuş.Yine enfeksiyon için maydanoz suyu içebilirsin bende içiyorum ara sıra.Hadi bakalım bol şans sana banada tabi kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…