tatlişoğlum ne denir cnm bu durumlarda ne desem boş sanırım Allah hayırlısını versin ne diyelim ama normaldi herşey keseni görmüştün sen normal seyrinde gitmiyormuydu cnm?
Yok be güzelim adetim geçsin öyle gideceğim.Bugün 4. gün.Zaten çok sürmüyor benim ki. Perşembeye düşünüyorum bakalım.Zaten önceki doktoruma giderimdilemma gittinmi doktora cnm noldu yumurtalar?:)
canım keseyi gördüm ama bir hfata geriden geliyordu birde kanamam başladı geçen pazar bir haftadır kahverengi lekelenlmelerim oluyordu... çok sağolun canım...şimdi cumaya kadar düşmesini beklicem düşmezse cuöa günü alınacak...( gitme:
kızlar ne olur hiçbişey için üzülmeyin herşeyin hayırlısını dileyin yeter.. ben bugün çok kötüyüm bebeğim gelişmediği için kürtaj olacağım cuma günü .. yada cumaya kadar düşmesini bekleyeceğim.. ne olur hakkınızda hayırlısını isteyin banada çok dua edin ben çok üzgünüm çokkk(
kızlar ne olur hiçbişey için üzülmeyin herşeyin hayırlısını dileyin yeter.. ben bugün çok kötüyüm bebeğim gelişmediği için kürtaj olacağım cuma günü .. yada cumaya kadar düşmesini bekleyeceğim.. ne olur hakkınızda hayırlısını isteyin banada çok dua edin ben çok üzgünüm çokkk(
Canım çok geçmiş olsun... İnan çok üzüldümsenağlamakızlar ne olur hiçbişey için üzülmeyin herşeyin hayırlısını dileyin yeter.. ben bugün çok kötüyüm bebeğim gelişmediği için kürtaj olacağım cuma günü .. yada cumaya kadar düşmesini bekleyeceğim.. ne olur hakkınızda hayırlısını isteyin banada çok dua edin ben çok üzgünüm çokkk(
tatlışoğlum geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm...
senle drumumuz aynıydı bendede kanama ve lekeler vardı canım bugün dr.gidicem bakalım nolcak bende endişeliyim.
portakal_suyu canim benim siz daha calismalara devammi ediyorsunuz???? Biz Cumartesinden beri biraktik??? Erken mi biraktik acep??? Gerci ben yumurta takibi yaptirdim Klomen kullandiktan sonra bana gecen hafta Sali günü "bu önümüzdeki üc gün yumurtlama olur demisti " yani persmbeye kadar. biz ne olur ne olmaz Cumartesi ye kadar calistik ;-) Hayirlis bakem
slm kızlar nasılsınız
Canim, iyiyiz napalim, günüm yaklasiyor bir kac gün kaldi ve sanki rahatsizlanacagim adet görecegim gibi hissediyorum...sik sik tuvalete gidiyorum...insallah bebis gelir diyordum ama olmiycak galiba bu ay...hayirlisi neasilsa öyle olsun diyorum yaaaaaa, napalim...
Sen nasilsin, napiyorsun??
valla canım bende iyiyim bugün günüm benimde bende kırmızılar gelmesin bebek gelsin diye bekliyorum hayırlısı artıkopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?