Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

tatlişoğlum ne denir cnm bu durumlarda ne desem boş sanırım Allah hayırlısını versin ne diyelim ama normaldi herşey keseni görmüştün sen normal seyrinde gitmiyormuydu cnm?

canım keseyi gördüm ama bir hfata geriden geliyordu birde kanamam başladı geçen pazar bir haftadır kahverengi lekelenlmelerim oluyordu... çok sağolun canım...şimdi cumaya kadar düşmesini beklicem düşmezse cuöa günü alınacak...(gitme:

üzme kendini cnm evt çok zor bir durum ama sende önemlisin çocuğun için güçlü olmaya çalış ve şunu anladım hep olsun olsun diyoruz ama hayırlısını versin rabbim hepimize.

aaaa cok uzuldum tatlim yaaaa,,,,belki arayi kapatir cumaya kadar dua et tatlim allahim hayirlisini ver de umarim hersey duzelir tatlim yaaa mafoldumben dualarimiz seninle tatlim umarim hersey yoluna girer,,,

canim öncelikle gecmis olsun daa kac haftaliktin sen?nasilda hemen anlasiliyo ki gelismedigi off yaa.hakkinda herseyin hayirlisi olsun canim.dualarim seninle.:Saruboceq:

Canım çok geçmiş olsun... İnan çok üzüldümsenağlama
Bu topicte birbirimizin güzel haberleri ile sevinip, acı durumlarda da birbirimize destek olmak için varız. Acını yürekten paylaşıyoruz.Allah tekrardan hayırlı hamiş olmayı nasip etsin... Aslında seni teselli edecektim... Yazarken ağladığım için gerisini getiremeyeceğim.senağlama Dualarımız seninle...

canım çok geçmiş olsun Rabbim her zaman hayırlısını versin belki böylesi senin için hayırlı idi.Üzme kendini daha fazla bak ne güzel bir evladın daha varmış yine olur sen üzme kendini yeter.Tekrar geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin tez zamanda bu psikolojiden kurtulmayı nasip etsin :Saruboceq:

Böyle durumlarda kim ne derse desin teselli bulamıyor insan.Yaşadığını bir kendi bilir bir de Allah ama en azından acısını paylaşabileceği birilerinin olduğunu bilmek içini rahatlatır.
Çok geçmiş olsun Canım.Dilerim en kısa sürede atlatırsın.
Allah sağlık ve her şeyin hayırlısını versin.

tatlışoğlum geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm...
senle drumumuz aynıydı bendede kanama ve lekeler vardı canım bugün dr.gidicem bakalım nolcak bende endişeliyim.

tatlışoğlum geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm...
senle drumumuz aynıydı bendede kanama ve lekeler vardı canım bugün dr.gidicem bakalım nolcak bende endişeliyim.

ya kıslar bu yedıklerımızden ıctıklerımızdenmı yoksa bunyemızın zayıflıgındanmıı bu ne yaaa kımı duysam hamıle kanaması oluyo benımde 3 kere oyle dusurdum eskıler odun tasırmıs sırtlarındaya mafoldumbenmafoldumben

canim benim gecmis olsun. Rabbim sana ve var olan evladina saglik versin. Su acidan düsün bir seyler iyi gitmiyordu. Allah korusun özürlü falan da olabilirdi.. hep öyle derdi bana doktorum. Yani senin vücudun saglikli bir gelisme olmamiski düsük oluyor. Senin bu ilk mi düsük? Eeger bu ikinci falansa hic birakma pesini kesin baktir neyden olabilir diye. Cogu doktorlar derler normal bir gelisme dir falan, hamileliklerin 50% düsükle sonuclanirmis…
Hormonlarina baktir, kann pihtilasmasi olabilir yada triodlerine baktir… ne bilim benim aklima gelen bunlar…

Tekrar gecmis olsun…

portakal_suyu canim benim siz daha calismalara devammi ediyorsunuz???? Biz Cumartesinden beri biraktik??? Erken mi biraktik acep??? Gerci ben yumurta takibi yaptirdim Klomen kullandiktan sonra… bana gecen hafta Sali günü "bu önümüzdeki üc gün yumurtlama olur demisti…" yani persmbeye kadar. biz ne olur ne olmaz Cumartesi ye kadar… calistik ;-) Hayirlis bakem…

Biz devam ediyoruz cnm hala .Regl gelene kadar bırakmayı düşünmüyorum.23ünde yumurtlayanlar da duydum.Yumurtlama takibi yapmadığım için nolur nolmaz diye bırakmak istemiyorum.Çok da kafa yormuyorum bu ay zaten :kedi: Hayırlısı bakalım canım bekliyoruz öylee

ya arkadaşlar ben bişi sormak istiyorum bugün adetimin başlangıcından beri 14. gün ve göğüslerim şişti ve dokununca ağrıyor. hiç bu kadar erken şişlik olur mu. (adeti 30 günde bir oluyorum)

Ne olur üzülme canim, Allah tan hayirlisi böyleymis diyelim ve moralini yüksek tut canim yaaaaaaaaa......cok gecmic olsun....:çok üzgünüm:

slm kızlar nasılsınız

Canim, iyiyiz napalim, günüm yaklasiyor bir kac gün kaldi ve sanki rahatsizlanacagim adet görecegim gibi hissediyorum...sik sik tuvalete gidiyorum...insallah bebis gelir diyordum ama olmiycak galiba bu ay...hayirlisi neasilsa öyle olsun diyorum yaaaaaa, napalim...
Sen nasilsin, napiyorsun??

valla canım bende iyiyim bugün günüm benimde bende kırmızılar gelmesin bebek gelsin diye bekliyorum hayırlısı artıkopuyorumnanaktan

valla canım bende iyiyim bugün günüm benimde bende kırmızılar gelmesin bebek gelsin diye bekliyorum hayırlısı artıkopuyorumnanaktan

Ay insallah canim, insallah bebis gelir de seviniriz...peki belirtilerin falan varmi?? Adet olacakmis gibi....benimde birkac günüm kaldi ve adet belirtilerim gibi geliyor bana...hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…