hayırlısı olsun canım :Saruboceq:
slm canım bugün nisayı aradım renkli ultrason için 160 dediler dogum için normal dogum ssklı 275 sezeryan 575 dediler muayene 45 bildigim hastane oraya gidicem üç dört milyar veremem doganaslm ozmos...
slm canım bugün nisayı aradım renkli ultrason için 160 dediler dogum için normal dogum ssklı 275 sezeryan 575 dediler muayene 45 bildigim hastane oraya gidicem üç dört milyar veremem dogana
öylede kasecekler böylede asiye hanıma randevu aldım hemde yatagına bile bayanlar yatırıyo buneya üçdört katı fiyat tamam temiz hastane ama aldıgı paraya göre o kadar lükste degil yani kapısı beni sinir ediyo zaten hem okadar para alıyorlar hemde ittirmeli kapı elini degdirmemn lazım yani grip mrip hijyen yanien iyisini yaparsın para tuzağı onlar...yaptıkları aynı şeyi herkez yapıyo.
yine acıyı biz çekicez hastanemi acımızı hafifleticek.
okadar paraya daha çok acı çekeriz vallakaydirigubbakcemile3
öylede kasecekler böylede asiye hanıma randevu aldım hemde yatagına bile bayanlar yatırıyo buneya üçdört katı fiyat tamam temiz hastane ama aldıgı paraya göre o kadar lükste degil yani kapısı beni sinir ediyo zaten hem okadar para alıyorlar hemde ittirmeli kapı elini degdirmemn lazım yani grip mrip hijyen yani
kızlar ne olur hiçbişey için üzülmeyin herşeyin hayırlısını dileyin yeter.. ben bugün çok kötüyüm bebeğim gelişmediği için kürtaj olacağım cuma günü .. yada cumaya kadar düşmesini bekleyeceğim.. ne olur hakkınızda hayırlısını isteyin banada çok dua edin ben çok üzgünüm çokkk(
kızlar ne olur hiçbişey için üzülmeyin herşeyin hayırlısını dileyin yeter.. ben bugün çok kötüyüm bebeğim gelişmediği için kürtaj olacağım cuma günü .. yada cumaya kadar düşmesini bekleyeceğim.. ne olur hakkınızda hayırlısını isteyin banada çok dua edin ben çok üzgünüm çokkk(
teşekkür ederim ...((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?