Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aynı anda yazmışız cnm ve bide sende belirti vardı baya okumuştum ya olabilir belkide salıya kadar bekleyelim cnm..hiç belli olmazz

ayşec,m üzülme ne olur..herseyin bir zamanı var ve bebeğinde en iyi zamanı biliyodur nede olsa ..ayardır burda birbirimizi takip ediyoruz bende sana bakmak için açtım forumu...ama kısmet işte
doktora gidecektin gecen ayki forumda oyle hatırlıyorum gidicekmisin?

kızlarr napıyorsunuz bakalım..
birkaç gündür bakamadım var mı yeni hamişlerimiz

iyiyim tatlım..yarın kısmetse dr. gidicem kalp atışını görcez allahın izniyle:Saruboceq:
şu anda midem bulanıyo yaa...sen nasılsın canım?

ne güzel inşallah canım yaopuyorumnanaktan valla bende yarını bekliyorum artık hayırlısıyla bakalım ne olacak zemuszemus

yarın adet günün mü? ayyyy inşallah olmzsın canım :Saruboceq:
aslında test yap san belki çıkar kızzzz?
ne güzel inşallah canım yaopuyorumnanaktan valla bende yarını bekliyorum artık hayırlısıyla bakalım ne olacak zemuszemus

yarın adet günün mü? ayyyy inşallah olmzsın canım :Saruboceq:
aslında test yap san belki çıkar kızzzz?

1 gün bekliyiveriyim bakalım hayırlısıyla inşallah gelmez canım yaopuyorumnanaktan yarın gelmezse kırmızılar inşallah gelmez çarşamba yapıcam direk hayırlısı artık

canımcım iyiyim sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamilelik.. bende aynı halsizlik devam vlla

hmm bu hafta inşallah cıksın bişiler yahu.. hayırlısı olsun bakalım..

iyiym bende canım,benimde şu anda halsizlik var sadece devam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…